13 feb. 2009

Votantul PD-L de Cluj


Alaturi o poza cu votantul PD-L de Cluj. Tipic. Vazut de la Bucuresti acesta e manelist, nationalist, ori putin oligofren ori interlop, se uita la OTV si la B1 TV si canta din toti rarunchii: "Noi suntem romaaaaaani!", "Omul bun si pomul copt" sau "Pusca si cureaua lata". Puteti sa ii continuati profilul daca mai aveti date. Ii invit in primul rand pe clujenii neatinsi de virusul portocaliu.
Via "Mai bine oligarh decat oligofren"


P.S. - In ciuda faptului ca Sever Voinescu a mintit in direct la Realitatea TV ca Emil Boc nu avea de gand sa il numeasca purtator de cuvant pe Rares Niculescu, astazi Boc s-a exprimat pe acest subiect:
"Boc: Este puţin probabil ca Rareş Niculescu să fie purtător de cuvânt al Guvernului în urma incidentului în care a fost implicat, pentru că ar pune Executivul într-o imagine dificilă." " - Mediafax

10 comentarii:

Anonim spunea...

Dupa 12 ani in care clujenii l-au votat pe dementul ultranationalist funar, la ce ne putem astepta? Electoratul pedeleprelor se bazeaza pe acelasi electorat care il vota majoritar pe dementul funar, urland din toti bojocii ,,Noi suntem romani!". Pacat cu un oras de talia Clujului gandeste atat de primitiv, ca pot fi manipulati atat de usor de urmasii lui funar. Meritul li boc-care-face-poc a fost sa preia electoratul nationalist care il vota pe funar, atat!
Liberalii au un candidat de mare valoare, Marius Nicoara! A fost sef al Consiliului Judetean pana in vara trecuta, a adus marea investitie Nokia de la Jucu. Boc, in nemernicia lui, si-a arogat el meritele, cu tupeul specific unei pedelepre.
Acum votul este pur politic, nu se mai voteaza omul potrivit ci partidul! Incredibil! Dementa portocalie trebuie dusa inainte, pe modelul alegerii lui funar, din considerente exclusiv politice! Asta este rezultatul manipularii nationaliste in Cluj vreme de 2 decenii!
Dupa ce boc a fost in Cluj la demararea campaniei, azi se afla in Cluj ca sa-i faca campanie lui aprostu! Ca altfel clujenii nu vor putea vota portocaliu duminica, cuprinsi de un spirit de turma periculos, asemanator unei psihoze in masa.
Faptul ca batausul niculescu nu va mai fi purtator de vorbe la guvern arata ca mai exista o farama de bun simt. Nu mar mira ca in vara batausul niculescu sa fie propus ca europarlamentar. Ce clujean n-ar fi mandru de el?

Anonim spunea...

Wow, Jimmy, mai respira si tu... nu se poate conduce nici cu 19%, nici cu 34%. Nici macar cu 20%, mai erau unii bagati dupa cortina. Sa vedem ce zic Congresele, sa vedem ce zice votantul de europarlamentari, se pot schimba perechile, ca la cadril, fie el si cel al homarilor, ca in Alice in Tara Minunilor.

Anonim spunea...

Cel putin in presa centrala exista foarte purine stiri despre alegerile de la Cluj, de parca subiectul ar fi jenant.

Banuiesc ca lucrurile sunt deja transate, ca PDL nu va avea probleme, dar parca nu-mi place tacerea asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Spiritul lui Funar traieste in Basescu azi.

@Riddick

Dar la subiect ce ai de zis? Nu e votantul portocaliu clujean exact asa?

@Liviu

Nu mai stiu unde am citit ca lovitura "Sterling" a fost data in beneficiul candidatului de la Cluj.

Anonim spunea...

In mod firesc, dupa aproape doua luni de gafe ale guvernului, ar fi firesc ca PDL sa aiba macar unele emotii la Cluj.

Cred insa ca lumea se dezmeticeste greu si iese lent din inertia de a vota tot ce pune pe masa PDL. Sa nu uitam nici veselia in care a fost votat Funar in alegeri consecutive la Cluj - asta spune multe despre discernamantul alegatorilor.

Anonim spunea...

N-am mai fost in Cluj de la Caritas-1993 :)).

Daca ma grabeam, macar cu 4-5 saptamani, castigam vreo 500 000 lei :)).

Anonim spunea...

1. Buna seara
2. Portretul robot al votantului PDL din Cluj si de oriunde ar fi perfect daca:
2.1. "Omul bun si pomul copt" se inlocuieste cu "Verde'nrourat".Multi fac confuzia asta. Crede-ma ...
2.2. Trebuie adaugat sloganul:"nu crede ce vezi crede ce-ti spun!"
3. Am iubit Clujul de cand ma stiu. Ii urasc pentru ca l-au pervertit si mi l-au luat.
4. :)

Lilick Auftakt spunea...

@George Serban

Haha! "Deci Omul bun si pomul copt" nu e tot aia cu "Verde'nrourat"? Mie, de la distanta de Cluj, imi suna la fel. Hihi!

Nu stiu cine a pervertit Clujul asa, dar si eu am simtit o schimbare urata..

Anonim spunea...

ultimele zvonuri din lumea politica clujeana da drept sigura o confrunatre in turul 2 intre candidatul Pd "fifty-fifty" si cel al PNL, Marius Nicoara...cu o campanie de tur 2 ceva de nemaivazut...oricum pentru PNL aceasta confrunatre are o miza nationala in primul rand si abia apoi locala...pentru cei interesati de amanuntele acestei confruntari recomand cu placere http://ghilotina.wordpress.com/

Lilick Auftakt spunea...

Bogdan Ilasc

Multumesc. Am gasit lucruri foarte ineresante pe blogul tau dar si pe ghilotina. Din ultimul material as selecta un pasaj:

"Cu Apostu e cel mai simplu! El a promis tot ce se putea promite si inca ceva in plus. De fapt, exagerat de multe in plus. A fost cel mai mare mincinos al campaniei. Ceea ce erau sume incasate azi, deveneau posibile sau chiar certe - dar in viitor, Bugetul venea spre Cluj de nu mai stiam cum sa-l cheltuim, il aducea Boc, il aduceau parlamentarii din “echipa”. Nicoara n-a facut nimic pentru judet, liberalii si Guvernul Tariceanu ne-au dus la sapa de lemn. Adaugam la asta exprimari de tipul “eu nu vreau sa va zic, dar n-au facut asa sau invers”. Mesajul lui direct: sint un handicapat, dar sint handicapatul lui Boc si Boc o sa va dea banii. Daca ma votati. De fiecare data a lasat a se intelege ca daca nu, bani vor fi ioc. Intre timp, vom face totul, tovarasi. Vom depasi planul. Rudimentar si ambiguu, dar asa si trebuie pentru prostime. In plus, Apostu a strins toate promisiunile electorale existente pe piata, le-a rebranduit si le-a prezentat ca si cum s-ar afla deja in lucru. Toate. "

Mi se intareste convingerea ca votantul PD-L e unul cel putin tamp, daca poata sa creada toate aceste promisiuni.