19 iun. 2012

Ieri la ICR. Ciolane in loc de papioane.

Am fost ieri la ICR, printre intelectualii ce poarta la gat ciolane in loc de papioane, sa-i invatam cateva principii de dreapta, sa le spunem despre statul minimal, de ce trebuie desfiintate institutii precum ICR-ul si altele de acest tip.

La lectiile de dreapta ni s-a raspuns cu marlanii, au personalizat continuu, ni s-a reprosat ca suntem platiti de Ponta, de Felix, de Chiliman ba chiar si de Regele Mihai (unii stiau ca suntem monarhisti).

Cativa aveau bannere pe care scria: "Atac Critic la popor, Lilicka si Duca vor." Cine era poporul oropsit de mine si de Duca? Sigur, ei. Cei doua-trei sute stransi sa-si apere sursa de hrana. Altii impingeau, faceau gesturi obscene... Pozele le-am postat pe facebook, inclusiv cele cu marlaniile. Pe prietenul nostru Josho cativa l-au agresat si l-au facut puscarias, pentru ca era ras in cap. El, saracul, fiind preot budhist.

Problema e ca noi nu tineam cu Ponta si guvernul USL in cazul asta. Nu tineam cu nimeni. Nu ne dorim sa se schimbe o clientela cu alta. Nu ne dorim sa existe baieti destepti si clientela profund politizata, abonata la resursele de stat, oricine ar detine puterea in acest stat. Noi nu negociem principii.

A propos: stiti ca "protestul papioanelor" e de fapt o idee furata de la PNL, nu? Va mai aduceti aminte de ce au protestat liberalii cu papioane si cand? Sinecuristii n-au fost in stare nici macar de o idee originala de protest. Si isi spun oameni de cultura.

Inca ceva... Ne-am intalnit si cu Toader Paleologu la ICR. Singurul personaj agreabil. Lui si lui Tariceanu chiar le stau bine papioanele! Si Toader stie foarte bine lucrul asta.

Iata si o fotografie de la protest, cu un fel de intelectual care protesta impotriva noastra, a liberalilor. E reprezentativ pentru aceasta zi! :)



16 comentarii:

Micawber spunea...

Un pic off topic. Imi vine greu sa pricep ce rost au toate aceste filiale ICR deschise in tot felul de orase. Organizarea de evenimente si promotii culturale nu e sarcina atasatului de specialitate al ambasadei respective?

Lilick Auftakt spunea...

Nu, nu e deloc off-topic, Micawber. Sigur ca e sarcina atasatului cultural. Sigur ca sunt dublate ba chiar uneori triplate aceste responsabilitati. Platim mult mai multi oameni decat e nevoie.

Lilick Auftakt spunea...

Costine (ILD), sa bagi ceva si din postarea asta! Eu nu pot sa te promovez, sorry.

Scrie opinia ta spunea...

@lilick, iarta'ma te rog pt offtopic insa vreau sa postez ce i'am scris lui Tismaneanu, el sigur va sterge cum stie din tinerete cenzura.

___

Domnule Tismaneanu,

lasat’mi cateva randuri inainte sa intru on-topic.

V'ati uitat la pagina de wiki a dumneavoastra?

V’ati uitat? OK!

Dupa ce v’ati lecturat despre dvs, aruncati o privire la pagina de wiki a lui Einstein. Scuze pt blasfemie. Realizati echilibrul cantitatii? Bun.

Eu zic ca dvs si Einstein sunteti pe undeva pe aproape, inca nu m’am decis cine e mai tare. Deci sunteti f tare, posibil chiar mai tare decat Einstein. Vedem mai incolo.

Perfect!

Hai sa revenim acum la subiect.

Care’i subiectul? Hopa,HR Patapievici. Deci un tip despre care ce stim noi, noi astia care studiem mai recent? Pai stim ca Patapievici a scris ode basesciene, fiind platit pe bani publici. El a mai vazut si o caseta, cu Geoana primind sex-oral. Insa asta numai Patapievici o fi vazut. Noi doar am aflat de la el. Si sigur am aflat ca Basescu nu a folosit ce vazuse Patapievici.
Acuma scuzati-mi nesimtirea, insa putem vedea si noi ceva porn? Macar sa vedem ce a vazut Patapievici prin visele lui sau prin sedintele de pupinbaseala. Macar sa avem ceva fun. Ha ha ha!!!

Buuuuun.

Deci subiectul e un MARE om de litere care ce facea? Chiar ce facea marele om de litere Patapievici? Ha ha ha! Curiosi, nu? Nu era de porn si nici de Geoana, era altceva. Ce facea el?
Aud?

El, pupinbasea.

Marele fizician, nepracticant, Patapievici se pune in evidenta prin articolele sale publicate in oficios, articole care in genere proslavesc basescul, in particular sunt destul de imunde catre adversarii acestuia.Acuma sincer, pata e OK pe kanga adjunctul lui de la ICR, adjunct pe nume Limbaies.

-vom continua, desi stim ca Volo cenzureaza stalinist, pt ca atat a invatzat in tinerete-

Apropo Volo putem sa’ti luam teza de doctorat la scanat sa vedem ce plastografiai de la comunistii aia si mai autentici decat tine?

Hai ideologule, ce zici de o aruncatura de ochi la teza ta in marxism leninism?

costin spunea...

as fi bagat, dar e prea insipida postarea.
vezi ca ieri spuneai ca ar trebui sa ma simt amenintat (sa ne simtim amenintati) daca publici pozele de azi. am vazut deja ca prietenul vostru radu fatulescu (ala care revolutioneaza bunul simt cu degetele mijlocii de la ambele miini ridicate in sus) spune ca daca ar fi fost si el prezent ne-ar fi rupt "miinile sau dintii" :) se pare ca am avut noroc, ce sa zic. da-mi ceva de genul asta si iti fac reclama. mai luati si voi puncte.

Anonim spunea...

hello Lilick, ma bucur ca cereti desfiintarea ICR, faceti scrisoare deschisa la Parlament, o sa de bucure ca s-asa bani ioc, mai bine sa dea la scoli si spitale. Multi "oameni de bine" au cazut in capcana si doresc doar "inlocuirea" lui HRP, sperand ca-l va urma Maica Tereza, Doamne iarta-ma! Am gasit un sit obscen de strans unit in jurul ICR, gen revista flacara, daca n-ar fi facut de niste tinerei cu ADD, de-i lipseste substanta, si-s de rasu'plansu... Se mobilizeaza si devin agresivi acum ca-si pierd privilegiile, cum n-au facut-o cand se taiau pensii si salarii, nici cand se-nchideau spitale si se desfiintau scoli, bata-i sa-i bata! hazliu e ca unii chiar cred ca respectivi ar avea ceva valoare si-ar da cineva vre-un euro devalorizat pe sub-produsele lor "culturale", daca n-ar fi sub inaltul patronajul borsetei bugetare: http://contributors.ro/. Am incercat sa postez cate ceva, evident am fost cenzurata, deci ma razbun la tine, pe scurt, ca-i tarziu, daca ma lasi: http://roncea.ro/tag/patapievici/. Sa fii iubita! crabby

radu spunea...

Lilick, inteleg, esti prietena cu Toader, ii sta bine cu papion, dar nu uita ca el a venit in suita lui Ungureanu sa reprezinte interesele lui basecu.

Lilick Auftakt spunea...

@Scrie Opinia ta, sigur ca poti sa postezi. Spune-i bolsevicului ce ai de spus. :)

@Costin, pe Radu il pastram pentru o intalnire privata cu voi.

@Radu, nu. Paleologu n-a venit in suita lui MRU.

Lilick Auftakt spunea...

Crabby, chiar imi place cum te razbuni. :))

Lilick Auftakt spunea...

Costine, inca ceva, pregateste-te sa ai o surpriza peste putin timp.

radu spunea...

Surprize! Surprize! :)

Anonim spunea...

Ce fata de securist are asta din poza. De ce poarta ochelari de soare? Ca sa nu fie recunoscut. Cred ca parul ala pare peruca. Astia din toamna trebuie dati afara

Anonim spunea...

Valerian Horlescu, zis si Curlescu, sex incert, membru la Noua Republica.

radu spunea...

Curlescu? Eram gata sa zic ca asta-i Nikita sau Cici Balerina!
Vicepresedintii ICR Mihaies si Tania au zburat! Pa!

Dorin spunea...

Vreau si eu o precizare. Cine este (cum il cheama, cu ce se ocupa) ipochimentul cu ochelari

Lilick Auftakt spunea...

Se scrie ipochimenul, fara "T"
Raspuns: nu ma intereseaza.