18 apr. 2009

Bucovina style!

















O poza via Pro TV, pe care mi-a trimis-o Mos Califar cu editarea de rigoare. Nutzi pe bicicleta! In ie, cu traista, si incaltata cu Louis Vuitton. :)

12 comentarii:

Mos Califar spunea...

N-am reusit sa-mi dau seama cine-i ala din spate. Chelie are....

Lilick Auftakt spunea...

@Mos

Nu stiu...Nici eu nu vad bine. E imbracat cu itari? :))

Mos Califar spunea...

Trebuie urmarita indeaproape chestiunea, daca era vreun pirat care voia s-o rapeasca ...(rape traduceti si singuri )

INCERTITUDINI spunea...

Sarbatori fericite, intr-o primavara, in care la catrintza se asorteaza cisme cu numar mare!

Lucia Verona spunea...

Presupun că n-a găsit opinci Jimmy Choo.

Pro DOC spunea...

Un jurnalist detestabil pana la un punct, mai exact pana la un moment dat, (l-am numit pe Cristoiu) zicea ca, dupa mintea lui, din maimuta s-au desprins doua specii de om: omul-om si omul politic. Dupa mine, prin raportare la specia zoon politikon, omul-om are o seama de subspecii: omul indiferent, omul indignat, omul revoltat si… omul resemnat. Teama mi-e c-am inceput sa alunec spre ultima categorie. Dar, in aceasta noapte luminata, nici ca-mi pasa. Ba, dimpotriva. Sa aveti UN PASTE FERICIT!

flavius spunea...

Sarbatori Fericite, împreună cu Lumina gîndurilor bune, alături de toţi cei dragi!

Lilick Auftakt spunea...

@Incertitudini

Sarbatori fericite! :)

@Lucia

E criza. Nu se gasesc opinci. Doar vuittoane! :)


@Pro Doc

Sarbatoi fericite si lasa resemnare! :)


@Flavius

Toate cele bune si tie! Un Paste fericit!

mihai spunea...

Luni la realitatea de la 21.30 cu Oana Dobre invitat Radu. Uitate si la sondajul online de pe hotnews-ul portocaliilor si a Andreei Pora obedienta.Radu ar fi pe 2 cu 24%,Crin pe 3 cu 23%,geoana pe 4 cu 5% si chelie pe 1 cu 30%.Ar fi interesant caci se stie ca ei sunt anti psd, dar tot odata se observa un scor bun pt. Radu care deabia a intrat, si care se pare ca rupe ceva mai mult decat ma asteptam, si de la pedelisti.La fel si Crin,cu un scor foarte bun.Nu ma imbat cu apa rece ,dar totusi e primu sondaj de la ei cu Radu inclus acolo,asa ca mi se pare interesant.

mihai spunea...

Mai sti cum vorbea Vantu despre ea?Ca a plecat de jos,dar fu ambitioasa foc.Se pare ca a trecut si prin palaria lui.Vorbea nostalgic, despre ea.Nu stiu de ce imi ramane in minte, imaginea aia cu ea la chefu lu Dinescu de zilele lui Marin Sorescu de la Cetate.Felul in care baga in ea ca o sparta, imi spune cata lacomie are minunea asta blonda.Oare cum o face-o cu Cocos,ca ala nu si-o vede din cauza burtii.Ma bat amintirile: De fiecare data cand treceam dinspre Budapesta pe la Nadlac prin vama,dadeam 5 lei de masina,pentru desinsectia gripei lu Flutur.Apa seaca,vrajeala.Trecuse gripa aviara dar ei tot mai tineau ,,deschis”.DE CE? Pai fa o socoteala: in perioade de trafic aglomerat treceau 30.000 de masini pe zi, prin vama ,ori 5 lei de masina rezulta 40.000 euro pe zi.Se intampla sa vin cu microbuzu de la Arad.Era plin doar cu persoane care mergeau la Mina Minovici in VITAN, ca sa-si faca analize pentru a putea pleca la munca in Spania.Era un bidon format cu ajutoru lu Daniela Nicoleta Andreescu de la ministeru muncii care se ocupa de contracte pentru afara.Dasta a bagato si la secretariat la Boc in guvern.Lua de fiecare,,analiza” vreo 300 lei[cam 85euro atunci] de persoana.Cine lua?Evident ,cuplu Cocos-Udrea.Pai de unde pielea mea bani de atatea vuitoane.AI?Cat de dulce stie sa se dea,purtand inclusiv portul asta traditionul combinat evident cu vuitoane,ca o veritabila scorpie snoaba ce este.

Anca spunea...

:)) Si eu care credeam ca se poarta Jimmy Choo, dezamagire totala!

Lilick Auftakt spunea...

@Anca

Asa dezamageste Udrea poporul. :))