30 apr. 2009

Mesaj de la PD-L si PSD pentru profesori! :)




... desigur, doar pentru profesorii care au votat PD-L si PSD, crezand in promisiunile lor populiste legate de majorarea salariilor. Restul, minoritatea, indura prostia majoritatii. Ca de obicei.

Update: la Dramoleta pe blog ISTERICUL.

10 comentarii:

agaX spunea...

inclin sa nu iti dau dreptate la aia cu "prostia majoritatii"

am un amic de la care mai iau seminte dintre blocuri ... omu'i ok, le prajeste singur, pune sare, mic intreprinzator, are profesionala facuta la colegiu, are tot ... il cheama emil valcea, sau galcea, cam asa ceva ... sau poate sfarcea, nu imi amintesc exact

however, el mi-a zis ca mai da, asa, cite-un pumn-doua si la intelectuali... pai, el mi-a zis ca a venit unul la care i-a dat gratis, ca ii iesisera cam prea fripte in ziua aia - se bagase el intr-o combinatie in care trebuia sa scrie texte (adica, nu sa scrie te miri ce, ma-ntelegi) ... s-a luat cu concentrarea, cu documentarea etc si a uitat sa stinga focul.

Sa revin, intelectualu deci, receptoru adica (era din aia destepti, avea ochelari, vorbea engleza ca la londra ... pare-i-se si candideaza pentru ioropa) i-a zis clar lu talcea asta ca daca iese basescu mai un termen, o sa se rezolve cu toate, de la profesori la elevi, de la comunism in sus si-n jos, economia va dudui, presedintia va crinui, coruptia va basescui samd.

lui ii parea bine, ca cica vrea sa incerce iarasi la filologie, ca l-au cam plesnit la primele 3 incercari cu niste cuvinte care ei sustineau nedemocratic ca se scriu cu mai multi "i"

Marius Mina spunea...

Doua variante:
Ori numai candideaza fiind convins ca va fi facut varza de Antonescu, ori va pune bazooka pe guvern sa-si salveze ce se mai poate salva din imaginea deja zdrentuita.
In ambele cazuri tot varza serveste la micul dejun !

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Semintarul a dat faliment. Bea pe banii nevestei acum. :)
A propos, ai vazut ca pe un blog "prieten" a fost facut de rahat, involuntar, catindatul despre care scrii tu mai sus? :))

@Marius

Dupa cat e de dezinteresat de toate, si la cat de mult rade isteric, nu cred ca mai candideaza. Dar chiar si asa trebuie facut de rahat.

Marius Mina spunea...

@Lilick, va veni vremea cand haidukul Basea va raspunde penal.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Sper sa nu mai amanam mult aceasta placere. :)

agaX spunea...

"Semintarul a dat faliment. Bea pe banii nevestei acum."

imi pare rau sa aud asa o vestea rea ... l-or fi forfetat comunistii pina i-au stors toata plus-valoarea, fi-r-ar ei al dreaq-ului de snapani.

ma surprinde, totusi, ca cica isi luase kakonsiliera pe una theo, cu pedigree nemtesc ... pai, aia numara pina la douazeci mai repede ca jidanii

dramoleta spunea...

Pe mine m-a socat azi. Deci, probleme, greva, amanarea tezelor, iar el, ce face? Anunta in cadru oficial ca misiunea lui publica, in ceea ce priveste educatia, a luat sfarsit!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Inseamna ca e aproape sa spuna ca misiunea li publica in ceea ce privese Romania a luat sfarsit. Pentru ca educatia era cel mai important domeniu.

tony spunea...

Asa zice si Basescu romanilor:ce bine imi pare ca v-am dat teapa!

Daniel Mălăelea spunea...

Eu i-am crezut. Am gresit. Promit ca nu mai fac.