30 apr. 2009

De la diplomatul Pipi la diplomatul Syda. Interlopii si cocalarii PD-L




Cancan: "Surse din interiorul Ministerului de Externe ne-au dezvaluit ca "Syda" are mari sanse sa fie numit curand consul al Romaniei la Rio de Janeiro, adica tocmai in Brazilia."

Despre Bogdan Ionescu aka "Syda", fiul unor asociati si prieteni ai lui Adriean Videanu, mai multe detalii in Academia Catavencu.

14 comentarii:

Lulutza spunea...

Sinje tinar cocalar, bre, de Dorobanti! Pai, dupa ce parintii au falimentat/vindut ce primisera moka de la statul asta fraier si bun de muls, doar nu era sa nu ia progenitura o slujbulita bine platita tot de la stat?! Ca sa poata privatiza in folos personal si consulatele Romaniei! Pentru meritele deosebite de a fi promovat prin barurile de pe Dorobanti candidatura Elenei von Cotroceni... Nu m-ar mira sa fie deja ofiter prin SIE si sa primeasca si niscaiva medalii de la taticul recunoscator...

Mos Califar spunea...

Pai si don Costel ? Nicaieri ?!?

Lulutza spunea...

Nu m-ar mira sa aiba si diploma de la Colegiul Nutzional de Aparare! Ca s-a ieftinit rau de cind a plecat consilierul prezidential Fota, inainte costa 590 euroi, acum doar 250, cred... Pe diplome, baieti de cartier! Cu vreo 2-3 pensioare de-ale parintilor va capatuiti pe viata!

Anca spunea...

Ce scabros!

Pro DOC spunea...

Ei, dar carcotasi mai suntem! De unde altfel de "sange tanar" in sistem cand tot sistemul e infestat cu swine "AYDS"? :) Si celebrul Mantog a fost recuperat, dandu-i-se pe mana investitiile. Nu o fi avand el sanjele la fel de tanar ca Syda, dar a iesit perfect pozitiv la toate testele PD-Leshti.

tony spunea...

Mi se pare ca l-am vazut pe Taraf TV.Cred ca trebuie trimis consul in Mexic la valoarea lui.

agaX spunea...

de ce nu apar coiu si theo in sondaj? ai spus ca ai pus numai spuma, pune si spumele.

INCERTITUDINI spunea...

Lilick!
Lasa o clipa, deoparte agitatzia lumii si bucura-te!
Vine florarul!

mihai4 spunea...

agax-de acord cu tine.Lipsesc nume mari din sondaj.Biju,Avramescu,Andreea Pora,ehee.Trebuie facuta lista completa cu ,,cei mai semeti''. Lilick,vad ca Tru,conduce deja cu un 60%.Mi se pare incorect,deoarece n-a mers pana la capat cu aruncatu.Deci sa indoit.Asadar, eu am votat un spirit tanar,adica domnu Pleasca.Baiatu asta are tot viitoru in fata.Priviti-l atent,parerea mea.

codeus spunea...

mi-e lehamite dincolo de suportabil.se lasa cu jale va spun eu urmatorii ani vor fi atat de zbuciumati incat habar nu am ce se va alege de tzara asta.faina sau taratza?

mircea.dindeal spunea...

cre ca l-ai uitat pe don costel si daca e s-o iau de la ana nu stiu care o sa fie caiafa

mircea.dindeal spunea...

l-ai uitat pe don costel si alti doni de pdl

Lilick Auftakt spunea...

@mircea.dindeal

Hehe! Nu l-am uitat. Dar inca nu am auzit sa fie pus ambasador pe undeva. Poate il pun direct ministru de externe. :))

Anonim spunea...

tine minte mirko.ajunge