2 iul. 2010

Buna reclama! :)

2 comentarii:

Anonim spunea...

Proprietarul societăţii Zeus Turism, care are o serie de baruri şi restaurante în Bucureşti şi pe litoral, a sesizat instituţia Avocatul Poporului pentru neconstituţionalitatea creşterii TVA.
Acesta susţine că în baza Constituţiei , art.139 alin 1, impozitele , taxele şi alte venituri ale bugetului de stat şi ale bugetului asigurărilor sociale de stat se stabilesc numai prin lege.
De asemenea, conform Legii 571-2003 Codul fiscal se modifică şi se completează numai cu o lege promovată cu 6 luni înainte de data intrării în vigoare a acesteia.
,,Modificările fiscale propuse de Guvernul României, fără implementarea unei campanii de informare temeinică a populaţiei şi a reprezentanţilor mediului de afaceri, determină o serie de procese economice ireversibile. Se subminează economia naţională, se generează o spirală inflaţionistă care va etermina explozia artificială a preţurilor la alimentele de bază. De asemenea, se blochează activitatea antreprenorilor şi implicit a IMM-urilor, motorul economiei reale din România,, a spus Cătălin Stochiţă, cel care a făcut plîngerea către Avocatul Poporului.

El susţine că astfel se va crea un haos în economia reală având ca rezultate şi scăderea raporturilor comerciale şi scăderea cotaţiilor bursiere, procese care afectează în mod direct imaginea României în faţa investitorilor străini.

Potrivit lui Stochiţă, Guvernul României condus de Emil Boc (renumit profesor de Drept Constituţional) nu respectă principiile statului de drept, al separaţiei puterilor în stat prin adoptarea repetată, în mod brutal, de Ordonanţe de Urgenţă ilegale şi neconstituţionale încălcând legile ţării şi Constituţia României.
El consideră că prin aceste măsuri în fapt, se încalcă flagrant articolul 1 din Constituţia României prin care se consacră România ca stat de drept, respectiv articolul 16 care prevede că “nimeni nu e mai presus de lege”.
Precizăm că pînă în prezent au mai depus la Avocatul Poporului sesizări şi alte persoane, cum ar fi un englez din România care a contestat majorarea TVA la Curtea Constituţională. Britanicul cu reşedinţa în România susţine că ordonanţa de urgenţă prin care creşte TVA este neconstituţională şi îi afectează investiţiile imobiliare. GOODAGENCY

Anonim spunea...

Niste patroni flexibili, umani, cu intelegere fata de burta romanului si de... baza piramidei lui Maslow! Asa cum nu este guvernul Base & Nutzy... Care a profitat de inundatii, pentru a-si asigura citeva ore de intimitate in mijlocul naturii... adrenalinice, in doza controlata... de spp! Lulutza sum :P