28 iul. 2010

Intalnire cu un mare actor




Dragi bloggeri liberali, daca nu ati aflat inca de pe blogul lui Alex, sau de pe grupul facebook, vreau sa va anunt ca marti, 3 august, la orele 18:00, avem placerea sa ne intalnim cu un liberal mai aparte, si anume cu actorul Mircea Diaconu. Tema este ampla: "Rolul culturii in spatiul public". Sediul PNL la care ne vom intalni de aceasta data este cel de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, nr. 37. (vis-a-vis de Lukoil)

Un comentariu:

ADRIAN spunea...

regret nespus pentru ca nu voi putea participa, fiind in acea zi in alta parte a tarii ...
sunt in admiratia sa pentru modul in care s-a implicat pana acum in viata politica!

as fi vrut sa-i spun ca la primaria lui Oprescu doua planuri fotocopiate si cu stampila fondului topografic (un A3 si un A4) costa mai mult decat un bilet la un spectacol de teatru unde: actori, teatru cu cheltuielile sale administrative, recuzita spectacolului, personalul care face ca actorii sa poata derula spectacolul. La fondul topo: un personaj acru, planuri dinainte de 1989 scoase din sertar, 5 minute de identificare, un minut de fotocopiere, cladirea aia lasata pe aspectul "imputit", aparat de fotocopiere.
Sau alta comparatie: o carte cu peste 170 pagini, cu fotografii color costa fix cat un A4 fotocopiat de administratie ...