15 iul. 2010

MAE trebuie sa dea explicatii legate de promovarea unui infractor de drept comun (Cu PS si Update)

Dupa ce Baconski si Patapievici au promovat manele la Expozitia de la Shanghai, iata ca un nou scandal pare sa ia amploare: MAE promoveaza la Expozitia Internationala un infractor de drept comun, si anume pe Irina Schrotter, membru de partid PDL. Am preluat aceasta stire de la Emil, iar amanunte despre infractoare gasiti in Romania Libera.

P.S. - Doar pentru amuzament: iata ce se intampla cand domnul Patapievici confunda metrul cu kilometrul. O eroare mica pentru fizician, dar o eroare mare, de 10 la puterea a 3 - a, pentru omenire. :))
Update: A mai aparut unul care da dovada de indecenta intelectuala: Mihail Neamtu :)) Cititi AICI pe subiectul cu "digul cel lung". Domnul director STIINTIFIC al IICCMER nu e in stare sa verifice o stire, dar CERCETEAZA comunismul.

7 comentarii:

Lulutza spunea...

Toate ca toate, dar inca n-am aflat ca Irina Schrotter sa fi ajuns, deocamdata, membra pdl.

Lilick Auftakt spunea...

Asa a declarat ea: "Creatoarea de moda spune ca si-a depus simbata adeziunea in PDL Neamt, filiala care ii va sustine si candidatura la Parlamentul European." http://www.ziaruldeiasi.ro/local/oprea-nu-are-voie-sa-candideze-irina-schrotter-e-propusa-de-pdl-neamt~ni5a0j

Lulutza spunea...

In Parlamentul ioropean probabil n-a intrat, ca n-a avut loc de altii, mai competenti, ca Eba :D , asa ca acum primeste premii de consolare: excursii "de serviciu" pe banii statului. Naiba s-o ia, credeam ca e plina de bani si n-are nevoie de sinecure, sprijin politic, alea alea! :P

Anonim spunea...

Daca ia amploare (ceea ce ma indoiesc) se rezolva simplu. Il mai aresteaza pe Diaconescu o zi. Hai doua maxim. Ori ne mai zice de Voicu. Apropo ce naiba mai face Voicu ?

Lilick Auftakt spunea...

Am si uitat de el.. :))

mirko spunea...

acu', recunosc umil ce ma aflu, ca nu prea le am cu moda si trendu'! port ce-mi place si mi se potriveste si, ghinionu' unora, nu intreb pe nimeni!
de aia nu prea port politica, indiferent de provenienta, dar dac-ar fi sa aleg, for now, l-as prefera pe crin!
deocamdata!
ps. cine-i schrotter?

transildania spunea...

Vai ce destepti facuti gramada neamtu si cu patapievici .. Cred ca asa fac deconturile si la institutele lor, le vine o factura de 51,99 euro si ei transfera 5199 sau 51.990 de euro, dupa caz...
Tampenia e ca universul, inca o dovada