1 iul. 2010

Guvernul Boc - Basescu scuipa cu nerusinare pe mormintele detinutilor politici din perioada '45 - '89

"Dragoş Ciupercescu, un fost angajat al MApN care a rănit în urmă cu 8 ani trei elevi cu bombă artizanală aruncată în curtea liceului bucureştean Jean Monet a primit 18.000 de euro despăgubiri, în urma unei decizii a CEDO, pentru relele tratamente la care a fost supus în timpul detenţiei. Interlopul Nutu Camataru, potrivit propriilor declaraţii, ar fi obtinut daune morale in valoare de 3.200 de euro, tot în urma unei decizii a CEDO. Şi nu îl ultimul rând, Stelian Ogică, vedeta OTV, a fost despăgubit de aceeaşi instituţie cu 8000 de euro, din cauza condiţiilor de detenţie. Iar în anul 2010, când Teofil Purcel, profesorul de generală şi mentorul prim-ministrului Emil Boc scuipă fără ruşine pe osemintele eroului anticomunist Teodor Şuşman, Guvernul României, condus de acelaşi pupil al lui Teofil “Răchiţeanu” Purcel, intenţionează să limiteze, prin ordonanţă de urgenţă, la 10.000 de euro despăgubirile pe care instanţele judecătoreşti le pot acorda unui deţinut politic din perioada 6 martie 1945 – 22 decembrie 1989." - mai mult AICI.

2 comentarii:

T spunea...

Şi ce, te miri?!
Plus TVA, plus reducerea de 25%...
Intră la venituri nesimţite, numuncite, şmenuite omul grasul din spinarea slabului, adică luate de la gura poporului muncitor şi aducător. De venituri la buget!
Domnilor... de acolo, de sus...
Nu de la Guvern, că aia nu sunt nici domni, nici sus, din ceruri:
Dacă mă citiţi, iertaţi-mă!
Pe ei însă, nu!
Trăzniţii!

bogdan ilasc spunea...

vorbeam chiar azi cu un fost coleg de facultate referitor la plafonarea despagubirilor care pot fi acordate in baza Leg.221/2009, iar din cate se pare fostul nostru profesor emil boc este cretin, mai bine abroga legea si se stia o treaba asa, iarasi CC iar raspunsul este previzibil