7 oct. 2008

"Gandim la fel" ca Becali!












PNG - partidul de buzunar al lui Gigi Becali, incepe sa se identifice pana la confuzie cu PD-L. Stolojan nu gandeste asadar "altfel". Nici Boc. Ei gadesc "la fel" ca ciobanul din Pipera care a copiat de la PD-L programul de guvernare, consfintind asadar o legatura mai veche, o coalitie rusinoasa, care si-a pus pirostriile politice inca de la referendumul pentru demiterea presedintelui, si si-a reconfirmat dragostea in Consiliul General al PMB.

Conform ziare.com care citeaza si Cotidianul "programele cuprind: alocarea a 6% din PIB educatiei, elaborarea legii educatiei permanente, alocarea a 6% din PIB pentru sanatate, obtinerea de performante in cercetare, finalizarea autostratzii Nadlac-Constanta, a celei Brasov-Bors si constructia autostrazii Targu-Mures.
Cele doua formatiuni au si alte deziderate comune: privatizarea Tarom, obtinerea de rezultate in lupta anti-coruptie, intarirea autoritatii CSM, renovarea si valorificarea monumentelor istorice, sustinerea si promovarea actelor culturale ale comunitatilor romanesti din diaspora"


Beneficiind de atentia pe care ziarele pe care ne-am obisnuit a le numi oficioase o acorda PD-L-ului, PNG incepe sa prinda aripi, iar Becali incepe sa fie citat ca o voce credibila in politica romaneasca. Astfel, nu mai departe de ieri, Evenimentul zilei anunta:

"Partidul lui Gigi Becali, arată într-un comunicat de presă, că miercurea trecută, la ora 19:00, unul dintre liderii „respectabili” ai PNL, Ludovic Orban, precum şi "perdantul la funcţia de primar al Sectorului 5", Cristian Banu, au încercat ademenirea unor membri PNG-CD, printr-o metodă din ce în ce mai des folosită în spaţiul politic.
O muzică aleasă furnizată de ansamblul artistic „Ciocârlia”, care funcţionează sub egida Ministerului de Interne şi a Reformei Administrative, o masă copioasă, dar şi „impresionanta” sumă de 50 de lei au fost ingredientele principale care au stat la baza pomenii peneliste. Este interesant de precizat că banii promişi de către reprezentanţii PNL presupuneau semnarea unui tabel prin care „invitaţii” îşi retrăgeau calitatea de membru al Partidului Noua Generaţie – Creştin Democrat şi deveneau membri PNL, se mai arată în comunicatul de presă.
Însă, potrivit PNG-CD, încercarea a fost sortită eşecului."


Nici nu vreau sa-mi imaginez cum membrii micutului partid au fost nevoiti sa infrunte atacul marsav cu carnati si gogonele al penelistilor. Conteaza doar ca au rezistat eroic.
Pe cand Evenimentul Zilei, Cotidianul si Romania Libera vor incepe sa citeze si din "comunicatele" Partidului Romania Mare, al doilea aliat de baza al PD-L?



Ada Milea - Altfel
Asculta mai multe audio Muzica »

3 comentarii:

Anonim spunea...

Mie imi place chestia aia cu lupta anti-coruptie. Vor lupta pana la epuizare. De partea din program rezervata promavarii culturii ro in lume, sunt super incantata. De fapt ne-au si dat cateva dovezi despre ce si cum promoveaza pd-l(ul) cultura,prin patibularul lor reprezentant director filosof fizician, nu-i asa?

Realitatea lui Petria spunea...

Ce oameni inteligenţi...

Anonim spunea...

De doi ani tot spun ca membrii minunatelor partide PD(L), PNG si PRM si sustinatorii lor fanatici au idei putine, fixe si similare, imbracate intr-un "langaj" aproape identic.

Si cind spun "membri", ii includ si pe cei care, din motive de exigente ale functiei acaparate prin "vot democratic" sau numire algoritmica. Se stiu ei care sint! Au ajuns in topul "vedetelor media" datorita aburirii electoratului (y compris moi, quoi! :( ) si a lichelismului etern al anumitor jurnalisti. Aburirea a inceput sa-si piarda efectele nefaste, dar lichelismul partii presei care se crede "sanatoasa" este tot mai vizibil. Bleah, sa-si citeasca singuri ziarele si sa se uite ei si neamul lor la talk-show-urile lor lingusitoare cu "vedetele" lor si necrutatoare cu dusmanii "vedetelor" lor.

Presa a creat din mediocritati agresive bici si crede ca biciul face plici, tot presa sa se spele cu ei unde vrea, eventual la buzunare!

Nici un mare "deontolog" din presa nu a vrut sa comenteze in vreun fel cum mituia unul dintre "vedetoii mediatici" de azi pe jurnalistii pe care azi ii da in judecata cica, de fapt le intoarce serviciile, ca sa le creasca si lor popularitatea pin' la cer! Bleah la cub! Acum zic mai toti "deontologii" ca altul ca el nu se mai afla pe intreaga planeta! Detalii aici, date de un OM, nu de vreun jurnalist din astia "sanatosi" nevoie mare:

http://sebastian-corn.weblog.ro/2008-06-30/422417/Chiolhan-cu-ziari%C5%9Fti-%C5%9Fi-viitor-pre%C5%9F-.html