21 oct. 2008

Sectorul 1, colegiul 1 - Senat









In sectorul 1, colegiul 1 – Senat, principalele 3 partide au aruncat in lupta electorala 3 nume oarecum cunoscute: Nicolaescu, Cazacu si Avramescu.
Despre Sergiu Nicolaescu (din partea PSD) nu mai scriu ca il stie toata lumea. Eu personal nu stiu ce mai cauta in politica la aproape 79 de ani, dar, ma rog, fiecare isi poate alege un loc in care vrea sa moara, si probabil vestitul regizor, scenarist, actor, etc si-a programat sa inchida ochii pe un fotoliu de senator.
Despre Cornelia Cazacu (din partea PD-L) stim, prin intermediul presei, ca a fost in centrul unor scandaluri legate de firma mamei sale, Eurovia International Construct S.A, care a primit de la Primăria Capitalei un contract în valoare de 21 milioane de euro pentru întreţinerea bulevardelor Bucureştiului, ce iesisera din perioada de garanţie. Conform GIP “acţionarul principal al firmei este Elena Gheorghe, o pensionară de 70 de ani din Urlaţi, judeţul Prahova. Asociaţii săi sunt Ilie Dan Cristescu, Ioana Alexandra Cazacu şi Niculina Daniela Cristescu. Bătrâna este mama Corneliei Cazacu, senator PD şi şefa organizaţiei de femei a partidului condus de Emil Boc şi Adriean Videanu. Ceilalţi acţionari sunt tot rude ale parlamentarului PD. De altfel, Consiliul de Administraţie al firmei este condus de Dănuţ Cazacu, soţul senatoarei PD. Acesta a fost consilier la primărie şi a făcut afaceri de succes şi în timpul mandatului de primar al lui Traian Băsescu, iar apoi a fost nevoit să demisioneze. Firma soţilor Cazacu a obţinut, pe vremea când Băsescu era primar, repararea unui număr foarte mare de bulevarde, străzi importante şi pieţe din Bucureşti.” Mai multe detalii AICI
Despre Arin Avramescu (din partea PNL) stim cel mai putin, dar asta si pentru ca nu are decat 33 de ani. Totusi, un amanunt interesant ar fi ca este fiiul lui Lucian Avramescu. Pentru ca sa il cunoastem, interesant ar fi sa-i consultam blogul, pentru ca da, are un blog, care nu arata rau, dar pe care nu a comentat inca nimeni. Aici am gasit o postare draguta legata de faptul ca tatal (Lucian Avramescu)nu vrea sa auda de candidatura fiului, text din care redau un fragment:
“Am dreptul să-l opresc pe fiu-meu? Mă gândesc cu groază să-i văd chipul lipit pe stâlpi, mâzgălit cu cerneală, îmbogăţit cu măscări. Presa o să-i răscolească “trecutul comunist”. N-are, că era prea mic.
Azi l-am sunat pe fiu-meu. Ştii că figurez, eu, taică-tău, la Cotroceni, pe lista neagră a celor 29 de ziarişti care-l critică pe preşedinte? Ştiu. Adulatorii lui Băsescu, aflând că eşti copilul meu, te vor toca. Ceilalţi te vor confunda cu Cătălin
Avramescu, ăla care-i lustruieşte zilnic pantofii preşedintelui. Nici ei nu-ţi vor fi amici. Âla mic e hotărât! Candidează.”

16 comentarii:

Anonim spunea...

Zici tu ca Sergiu (79) nu-i papa la micul dejun pe altii care la 39 au burti si guse duble? Hmmmm...

Lilick Auftakt spunea...

I-o manca, Mosh, intre doua drumuri la Elias. :)

Marius Mina spunea...

Avramescu o sa le rupa oasele , atat lui Nicolaescu cat si Corneliei Cazacu. Sunt argumente indestulatoare pentru a le zdrobi sansele .
El candideaza intr-un colegiu in care Bogdan Olteanu isi incearca muschii pentru deputatie.ce sanse are? Ramane de vazut...fara sprijinul lui Andrei Chiloiman cu care presedintele camerei deputatilor se afla in conflict deschis, sansele aspirantului Olteanusunt subrede.Basca aroganta pentru care majoritatea electoratulu din colegiul nr.1 il injura printre dinti.
In programul sau "beton" Bogdan Olteanu atinge sensibila coarda a minoritatilor sexuale intr-o combinatie reusita cau libertatile religioase.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Ok. Cu Avramescu si Olteanu am inteles. Dar ceilalti candidati din sect 1 au sprijinul domnului Chiliman&CO? Ca la urma urmei asta conteaza...

Marius Mina spunea...

Lilick , toti in afara de "superman" Bogdan Olteanu care-si baga sotia ila inaintare in campanie din motive de antipatie vis a vis de persoana lui.Isi trimite nevasta sa deschida usile oamenilor si la scurt timp apare si el pe furis.Are o campanie in stilul"Musca si fugi"...o metoda perversa care-i va rupe gatul.Cand am auzit ca a promis "Martorilor lui Jehova" ca le face casa de rugaciune in Pajura mi-a explodat adrenalina .Club de gay in sediul Treatrului Masca de la Casa de Cuktura "Infratirea"....bun baiat, pacat de fete.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Hahaha! Hai ca ma faci sa rad..Asa face cu nevasta-sa?

Marius Mina spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Marius Mina spunea...

Crezi ca daca vroiam sa mint pe cineva nu gaseam decat aici pe blogul tau?
Evident , asa face, apare scurt , musca si fuge.
Nu are curaj sa zaboveasca prea mult pentru ca mediul ii este potrivnic.Ii minte pe saracii pensionari cu fel de fel de bazaconii , le pune programul in brate cu poza de familie si a disparut.Acum vreo saptamana, de Sfanta Parascheva, Chiliman era la slujba la biserica prin pajura , alaturi de el vreo cativa baieti de la liberali si Arin Avramescu.
Se deschide usa scartzaind in timpul slujbei, apare sotia lui Bogdan Olteanu, nu se inchina , nu se jeneaza si se repede direct in bratele lui Andrei Chiliman, il saruta cu foc si se aseaza imediat in spatele acestuia.Chiliman se inroseste , se fastaceste si inghite "hapul" lui Olteanu pe nemestecate. Obiectivul a fost atins, opinia publica vede ca primarul si familia Bogdan Olteanu sunt foarte buni prieteni, chiar daca in presa atacurile quasi bolsevice ale presedintelui camerei deputatilor la adresa Primarului Chiliman sunt la foc automat.
I-am sugerat unui membru din staff ul de campanie (intesat de baieti secretosi din servicii) sa-i propuna lui Olteanu sa-si trimita nevasta prin cartierele de tigani pentru a-si asigura votul acestora.
Acolo D-na Olteanu va avea un succes la scena deschisa. Mai ales ca e buna de gura ;-)

Anonim spunea...

@Karina. Tu pe cine ai în colegiu? :)

Lilick Auftakt spunea...

@Roxana

Ii am pe urmatorii:

Senat:
Serban Nicolae PSD
Ion Vlad Naicu PNL
Anca Boagiu PD-L
Camera Deputatilor:
Claudia Petcu PSD
Adrian Neacsu PNL
Brandusa Cornelia Novac PD-L
:)

CRadu25 spunea...

@marius mina - analiza mi se pare perfect corecta, cu un singur "minus". Obraznicia si aroganta lui BOlteanu are toate sansele sa traga in jos orice candidat PNL in colegiul 1, inclusiv pe Avramescu. Ceea ce va fi nasol, ca tipul e chiar OK.

CRadu25 spunea...

By the way, @Lilik, am vazut ca pusesei o harta cu delimitarea colegiilor in Bucuresti, dar era cam low-quality asa ca nu mi-am putut da seama daca Olteanu candideaza "pe strada mea" :) . Stii cumva de unde sa obtin una de mai buna calitate?

Mercic.

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25


Uite aici un site foarte bun pe care l-am gasit si eu de curand pe blog la C. Sutu:
http://www.thinkopolis.eu/
Dar cel mai sigur e sa consulti Monitorul Oficial. Acolo scrie despre ficare strada si la ce colegii e arondata. :)

Anonim spunea...

Colegiul 1 Bucuresti a fost “acaparat” de catre Bogdan Olteanu.

Site-ul www.Colegiul1.ro iese la cautare pe Google pe primul loc, atunci cand un utilizator de Internet e curios ce se intampla la Colegiul din sectorul lui.
Desi la adresa respectiva ne-am astepta sa apara lista tuturor candidatilor pentru Colegiul 1, site-ul este dedicat in exclusivitate lui Bogdan Olteanu.
Va anunt totusi cu speranta ca de curand a aparut si www.colegiul-1.ro care incearca sa faca dreptate si sa ii ia lui Bogdan Olteanu ceea ce si-a insusit pe nedrept: propietatea asupra termenulilor de cautare pe google: "Colegiul 1".

Sper ca in curand aces site sa ajunga sa fie afisat chiar langa www.colegiul1.ro, facand astfel dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@Vapostol

Multumesc pt informatie. Cred totusi ca e cam tarziu sa impui acel site. Cei care se ocupa de campania lui Olteanu se pare ca au gandit aceste strategi in amanunt.

Lilick Auftakt spunea...

http://lilick-auftakt.blogspot.com/2008/10/colegiul-meu-medici-circarese-si.html

Mai sus, detalii despre colegiul in care sunt Anca Boagiu si Brandusa Novac