13 oct. 2008

Imbracati dezbinatorul in galben!












Popularitatea lui Traian Basescu nu i-ar mai permite azi sa organizeze un mare miting care sa numere peste o mie-doua de oameni, fara ca oponentii lui sa nu adune macar pe jumatate persoane care sa-l fluiere. Prin urmare, si-a gasit alti fraieri: spaniolii. Mai exact romanii plecati in Spania. Setea de bai de multime, binecunoscutul populism, dorinta de a ridica macar un copil in brate si de a saruta cateva cucoane, par greu de invins si de stapanit. Asadar, daca a dezbinat aici, in Romania, tot ce se putea dezbina in ceea ce priveste relatiile dintre partide si din interiorul lor, Traian Basescu a plecat in lume sa bage zazanie in stilu-i arhicunoscut, pe unde mai poate, asa cum descrie lucrurile azi pana si "Cotidianul" cotrocenist in articolul: "Vizita lui Băsescu bagă zâzanie între partidele spaniole"
Avand in vedere toate astea, presedintele "distruge, dezbina, demoleaza" se intalneste cam degeaba cu Tariceanu la Cotroceni. Sau, oricum, nu va castiga el personal sau PD-L-ul nimic din toate astea. Da bine pentru cei nehotarati, si care inclina inca sa mai creada in Basescu, sa vada ca Tariceanu incearca sa-i intinda o mana. Si invers. Se concretizeaza in voturi pentru PNL. Spre disperarea portocaliilor fanatici care nu vad deloc cu ochi buni aceste fire intinse intre Cotroceni si Victoria. Dar daca pana si Crin Antonescu a inceput sa faca declaratii mai putin ostile Cotroceniului si PD-L-ului, se pare ca strategia PNL e buna. Si e cu totul alta decat cea care a umblat "pe surse" pe diverse bloguri care au muscat momeala. Basescu trebuie imbracat in galben. Cat mai galben. Circarul trebuie folosit. Aici, in Romania. In timpul asta poate sa dezbine si sa bage zazanie in Spania si pe aiurea cat vrea.
Update: Ultimul sondaj de uz intern al PNL

9 comentarii:

Anca spunea...

Interesant. :)

Petru Clej spunea...

Citiți articolul Disputa pro și contra Traian Băsescu – o risipă de energie în revista ACUM

http://www.romanialibera.com/editorial/editorial.php

Petru Clej spunea...

Cum vi se pare campania electorală pentru alegerile parlamentare?

Votați în sondajul revistei ACUM

http://www.romanialibera.com/voxpopuli/voxpopuli.php?n=crt

Anonim spunea...

Si eu cred ca asa-zisa apropiere (iluzorie) de PDL este doar o strategie a liberalilor de a trezi interesul electoratului de dreapta care s'a saturat de scandal. Daca Basea se tine mitocan si scandalagiu, va avea de pierdut in randul acestuia, daca isi schimba blana(caci naravul stim bine ca nu este posibil) va avea de pierdut in randul ultrafaneilor fanatizati(pupinilor). Oricum o da, nu merge.

Daca mai adaugam aspectul ca nu se poate pune problema revenirii la alianta DA in structura actuala, putem spune ca este o miscare inteligenta a liberalilor.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan!

Nu mai pot de ras. S-a prins si el ca e folosit si, mai ales, pedalistii de pe forumuri care sunt in culmea agitatiei. Poate unde ne si vad pe noi asa relaxati si pusi pe glume in legatura cu baselul lor. :)))

Anonim spunea...

@lilick,
:))
Asa'i, uite si la maistru 'Coiu si spumele lasate printre pupini in Poienita. Saracu' sudor are o fixatie:), de cateva saptamani isi delecteaza pupinatatea numai cu postari anti-liberale.

Acu' citesc ca Basea nu'i dezamageste pe ultrafaneii lui fanatizati.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Fanatizatii sunt la limita cu nervii. Si mai e atat de mult din aceasta nici macar inceputa campanie, de cred ca in 30 nov ii vom aduna de pe jos ca pe mustele moarte. Cu matura si farasul. :))

Anonim spunea...

Ultrafaneii sunt chiar disperati. Am trecut pe la thor, saracu' e'n fibrilatie. Insa el macar are scuza ca'i bolnav. Totusi cati idioti a putut strange langa el! Am mai deschis blogurile unuia sau altuia, toti fierb pt Basel:) Deja am senzatia ca Poienita cu Pupini a lui 'Coiu e varianta light:) de pupinbasism.

Astia's toti cu nervii la pamant:), acum cer (cui?!?) arestarea imediata a lui Tariceanu pt tradare:))

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan


Hahahahahaha! Ei, nu spune? Arestarea imediata? Cine sa-l aresteze? Baselu? Wow! :)))))