27 oct. 2008

Traian Ungureanu confirma...













Va mai aduceti aminte de Anca si Traian, cei despre care scriam in data de 13 septembrie? Ei bine, pentru Anca, Traian lasa deontologia acasa ca pe o haina prea lunga si prea grea, si, gol de principii, penetreaza spatiul ei politic, cu toata exprienta lui de editorialist portocaliu, ferm angajat. "Are o apreciere specială faţă de mine”, spune Anca despre Traian. ”Anca Constantinescu se prezintă în faţa alegătorilor într-un singur exemplar. În cazul ei, ce vedeţi, aia votaţi. Anca nu cară după ea vorbe în doi peri şi nu se fereşte să spună ce crede. Da, şi ea are şefi, dar şefii ei au o singură frică: să nu le devină ea şef. Cu Anca Constantinescu mesajul dumneavoastră nu se pierde” - spune Traian despre Anca.
"Traian Ungureanu scrie pentru pedelista Anca „Ciocu’ mic“" - titreaza Gandul. Iar Cotidianul ar putea fara retineri sa aplice pe pagina pe care o are Traian Ungureanu, sigla Partidului Democrat-Liberal, sigla atat de draga celor doi.
Cititi si acest text. Traian Ungureanu nu mai e o...dezamagire pentru nimeni. As putea sa spun ca zi de zi Traian Ungureanu confirma. Atat de inregimentat, si cu atata pasiune, incat ii va fi greu oricui sa mai creada ca odele scrise candva pentru Ceausescu nu au fost din preaplinul sufletului.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Adevarul e ca e si macho .Greu sa-i reziste damele cu ciocu' mic.

Lilick Auftakt spunea...

@MoshCalifar


M-am gandit mult pana sa-i pun poza. Sa nu se indragosteasca vreo doamna de la mine de pe blog si sa sufere. :)

Anca spunea...

E de-a dreptul rapitor TRU...

Marius Mina spunea...

Traian Ungureanu este debordant,cat talent, cata intelepciune ....Pacat insa ca pentru el, regele s-a nascut mort.

Anonim spunea...

Asta ai văzut?

http://cotidianul.ro/tru_eu_sustin_presa_democratica_si_pd_l-62433.html

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Tocmai asta citeam si eu.:)

Anonim spunea...

Fara legatura cu Traian Ungureanu, pe care l-am "mirosit" inca de la primele ode, imediat dupa alegerile din 2004, as vrea sa te rog ceva draga Lilick. Posteaza ceva despre modul in care a fost reflectata in presa profanarea acelui cimitir evreiesc. Pe mine tocmai m-a gonit Patrascoiu de pe prostoblogul lui, deoarece i-am spus ca urla pentru aceasta profanare de parca l-a muscat cineva de dos, in vreme ce zecile de cimitire ortodoxe profanate aproape saptamanal abia daca trec ca simple stiri in coada jurnalelor. I-am spus sa nu se mai mire cand cineva il acuza ca raspunde la anumite comenzi, din moment ce are astfel de atitudine.
si s-a ofuscat atat de tare incat m-a banat (nu ca ar fi o mare pierdere, dar... spune multe cenzura).

Lilick Auftakt spunea...

@Kimi

Buna! Nu stiam ce e cu tine ca nu te-am mai vazut. Ma bucur ca ai scris. Nu am citit nimic in legatura cu profanarea cimitirelor. Nu prea sunt la curent si nu stiu ce sa scriu. Dar bineinteles ca cele ortodoxe sunt profanate zilnic. Numai ca e mai spectaculos cand e vorba de evrei. Atat. Daca ai vreun text si vrei sa-l postez te rog sa mi-l dai. :)