3 iul. 2010

Alina si Ionut fac apel...

O stim cu totii pe Alina Gorghiu cat e de inimoasa si cum se implica in orice cauza pentru a fi mai aproape de oameni si de problemele lor. De data asta se gandeste la copiii sinistratilor din Moldova:

"Ma alatur acestui demers, de a ajuta oamenii care acum chiar au nevoie de noi, oamenii care chiar au probleme.
Insa eu ma indrept catre copii, catre cei mici care nu inteleg de ce si-au pierdut lucrusoarele, papusile si de ce plang parintii lor."


In sensul asta, orice ajutor necesar copiilor e bine-venit, iar adresele unde puteti dona sunt doua sedii liberale din sectorul 5: strada Dr. Lister, nr. 62, et. 3, ap. 7, Sector 5, Bucuresti si Calea 13 Septembrie, nr. 201, Sector 5, Bucuresti.

Si Ionut Iancu, cu sufletul lui bun, pe care i-l cunoastem, face un apel. De data asta la bloggeri. Si scrie asa: "Onlineul romanesc este plin de oameni minunati, oameni care pot face cu adevarat miracole pentru cei din jur, pentru cei dragi… si voi stiti asta(...) Ce trebuie sa facem: e simplu:
- fiecare blogger, fiecare om din online sa ofere o donatie de 20 lei in contul deschis de Fundatia “Mereu Aproape”:

FUNDAŢIA MEREU APROAPE
CIF: 18212553
Bdul. Ficusului nr.44 A, et. 4, sector 1, BUCUREŞTI
BANCA: BRD-GSG-SMCC
COD BIC: BRDEROBU
IBAN LEI: RO05BRDE450SV07295334500
IBAN EURO: RO31BRDE450SV23761534500"


Ionut a pus si un banner pe blog.

Intre timp... Basescu continua cu mitocaniile. Dar asta nu e o noutate.

7 comentarii:

Rasputin spunea...

Teofil Purcel,
mama spirituala a lui Boc?

Lilick Auftakt spunea...

Exact! Mentorul sau. Dar de ce la postarea asta? :))

vali plesca spunea...

http://www.bzi.ro/jaf-crunt-la-apele-romane-177380

Lilick Auftakt spunea...

Hai sa scriem un articol fara sa dam nicio informatie, sa nu scriem despre nicio firma, sa nu aducem niciun argument. "Exista o mafie". Haha! Merci. Nu zic ca nu ar fi asa, dar nu-mi mai da articole atat de proaste scrise de cine stie ce pesedisti. Sau investigheaza tu.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali, ia sa-ti dau un articol ca sa te prinzi si tu despre ce e vorba. Ziarul asta, BZI, il are ca redactor sef pe un anumit Alin Tocan. Ia uite cu ce se ocupa Tocan asta. Vezi ca gasesti si numele lui Fenechiu. http://www.ziaruldeiasi.ro/local/iasi/rechizitoriul-santajului-la-ziua-de-iasi~ni3m27
Probabil nu i-a mai cotizat Fenechiu si face articole despre el. De altfel in numarul curent e atacat de doua ori. Asta ca sa te ajut sa faci o investigatie. Poti merge mai departe.

vali plesca spunea...

a, lilick, nu-ti face probleme, stiu ce face bzi, nu asta era ideea. hai sa uitam nume si partide. ideea e ca, in orice colt al tarii, in orice guvernare, sub orice baron national, regional sau local vei gasi scurgeri din bani publici si in preventia dezastrelor intr-o veselie. asta-i una. cealalta e ca, fiind nascut si crescut intr-o comuna supusa periodic inundatiilor (http://www.youtube.com/results?search_query=inundatii+straja&aq=0, pentru conformitate), opinia mea, de nespecialist patit este ca cei mai multi bani oricum se duc pe apa sambetei. am vazut diguri construite cu simt de raspundere spulberate de un parau, care, cand nu seaca vara, are juma de metru latime. am vazut albii de rauri, late, in mod normal de 10-15 metri (suceava, de exemplu), ajungand la latimi de peste 1 km. iar cand se intampla astea, nimic nu sta in calea apelor. asa ca, maretele cheltuieli, in cel putin 70% din cazuri sunt inutile, fdacute special doar pentru punguta unor afaceristi. in afara de indiguirile cu cap, acolo unde se poate si doar pentru a directiona apele, singura masura pe care o vad e crearea de zone tampon, in afara localitatilor, unde sa se reverse apele. a, si, bineinteles, reimpaduriri, pentru ca frecventa inundatiilor catastrofale, cel putin in zona de munte, a crescut de 3-4 ori in ultimii ani.
cat despre donatii, numai de bine, dar tocmai ca am facut de multe ori asa ceva, sentimentul de inutilitate e fantastic de mare.

Lilick Auftakt spunea...

@Vali,

De acord. Si cu a doua parte.