31 iul. 2010

Demagogia PDL - declaratiile de avere


Va rog sa cititi aceasta stire legata de depunerea declaratiilor de avere. In timp ce diversi portocalii de pe bloguri mesteca in gol subiectul ANI, deputatii PDL sunt codasi exact pe subiectul "declaratii de avere". Numarul de pesedisti care si le-au depus e aproape dublu, iar de la liberali... acestia si-au depus TOTI declaratiile de avere.

Se spune ca oamenii trebuie judecati dupa fapte, nu dupa vorbele lor. Poftim fapte!

14 comentarii:

Mihai spunea...

Poate nu au avere. Poate ca spun: Dar ce, aia e avere? Exista si posibilitatea: Dar nici el nu si-a publicat-o!
Concluzia mea e clara: DAR SI VOI !!!

Matilda spunea...

Săracii oameni bogaţi....

matusalem spunea...

Avem si noi trei exemplare. Cu ele neactualizate.
Theodor Athanasiu, Andrei Dominic Gerea si Florin Turcanu.

PDL Senat spunea...

Precizez faptul ca majoritatea senatorilor PDL si-au completat si depus declaratiile de avere la Senat si o parte sunt publicate deja pe www.pdlsenat.ro, urmand ca si restul sa fie publicate tot acolo imediat ce rezolvam cateva probleme birocratice cu secretariatul Senatului. Multumim

Lilick Auftakt spunea...

@Matusalem,

Care noi? Nu am auzit decat de Athanasiu dar e pesedist.

@PDL Senat,

Vai, de voi radeam ieri de nu mai puteam, cu mai multe persoane. E asa o raritate ca un pedelist isi depune declaratia de avere, ca il evidentiati in mod aparte si anuntati lucrul asta cu surle si trambite pe site. La fiecare in parte. Nu am vazut penibilitate mai mare. Dar confirmati: la voi vorbele sunt de baza. Faptele... mai rarut ca-i mai dragut. :))

Lulutza spunea...

La "domnii" pedelisti este mai complicat, ca urmeaza modelul sefului lor suprem: mai o donatie de vila catre urmasi, pentru... vinzari anterioare, mai o revinzare de spaga in teren, pentru spalarea "parandaratului", mai o atribuire ilegala de vreun cuibusor de nebunii, mai cosmetizarea unei sfinte mite in imprumut prietenesc... Greu, greu de tot, mai ales in vremuri de criza, cu legalizarea ilegalitatilor si cu justificarea bunastarii de... moguli din partea unor vesnici bugetari!

Lilick Auftakt spunea...

@Matusalem,

A de Atanasiu asta uitasem. Ma gandeam la celalalt. Nu stiu de ce nu apar declaratiile celor trei.

@Lulutza

Iti imaginezi ca din... peste 120, nu au depus decat 39. Mai mare demagogie nici ca se poate. In schimb, se lauda aia de la senat ca isi depun declaratiile... unul la nu stiu cate saptamani. Iar PDL Senat (cel de mai sus) anunta pe site de parca e o gaina care a facut un ou: "Sorina Placinta si-a depus declaratia de avere!!!" :))

shibal spunea...

Lilick, mai usor cu demagogia pe scari ... urmatorii deputati liberali NU au actualizate pe site declaratiile de avere/ interese: Relu Fenechiu+Victor Paul Dobre+Ciprian Minodor Dobre+Mircea Vasile Cazan+Florin Turcanu+Claudiu Taga+Nini Sapunaru+Virgil Pop+Ludovic Orban+Mihai Lupu+Andrei Dominic Gerea. Zau, mai bine pierdeai 3 mnute sa verifici pe site decit sa te faci de ris.

shibal spunea...

a, plus Athanasiu!

Lilick Auftakt spunea...

Mai tantalaule, eu am pus aici o stire care nu e scrisa de mine, dar, surpriza, am si verificat. Toti liberalii au depus declaratiile de avere. Prostanacule, si sa zicem ca 11 nu au depus, asa cum zici tu. Intre 11 la liberali si 90 de la pedelisti, demagogi si goarne pe subiectul ANI, e cale lunga. Fraierule.

shibal spunea...

Lilick, si in stire si in comentariu e vorba despre actualizarea de pe site si nu despre depunere. Ca sa fiu mai clar - Crin si-a a depus declaratia de avere pe 2010, dar nu e actualizata pe site. Inteleg ca nu ai scris stirea. Da' nici macar nu ai citit-o?!

Lilick Auftakt spunea...

Ma faci sa repet. Liberalii si-au depus declaratiile, dar nu au fost toate inca actualizate. In jur de 90 de pedelisti nu au depus. Uita-te la PDL Senat sa vezi cum depun eiȘ anunta cate una la doua saptamani. Si o sa te lamuresti. Iar comentariul meu e urmatorul: in timp ce goarnele portocalii mesteca in gol subiectul ani, pedelistii sunt codasi la depus declaratiile de avere. E corect?

shibal spunea...

io zic sa vezi partea pozitiva:la deputati, au actualizate pe site 41 de liberali si 51 de pedelisti.

Lilick Auftakt spunea...

Singura parte pozitiva din toata chestia asta e ca PDL s-au facut de ras, iar demagogia lor a dus la moartea partidului. Ok, la horcaiala. Dar e totuna.