5 iul. 2010

Marius Oprea - o fotografie

Fotografia de mai jos, facuta de Thomas Câmpean la Rachitele, ii poate da cosmaruri cuiva. Stiti voi cui...

6 comentarii:

transildania spunea...

Pai ce cosmaruri sa aiba nea Volo, cred ca te inseli. El avea cosmaruri inainte de 6 decembrie, daca iese sau nu "anticomunistu". pe urma cred ca a avut doar vise dulci. A primit 40% la suta in plus la buget in vreme de austeritate, si a putut merge si el in locuri unde se afla morminte... la Londra la cimitirul lui Marx si Engels.
Astain vreme ce in prapastiile Carpatilor zac oasele eroilor anticomunisti, si un Iului Maniu (dar si altii) nu au nici mormant nici monument...

Lilick Auftakt spunea...

Am observat ca il deranjeaza si o nuanta mai nu stiu cum... de cuvinte nu mai zic. Iar o astfel de poza e cel mai negru vis. :D Nu ca si-ar dori sa fie in locul lui Marius Oprea. Ci pur si simplu ca Marius Oprea EXISTA.

Florin Matei spunea...

Pentru un om de caracterul şi ţinuta lui Marius Oprea ar trebui să ne batem mai mulţi. Inclusiv vârfurile PNL...

Lilick Auftakt spunea...

@Florin, neaparat trebuie. Mie imi place mult si, cu toate defectele lui, are o imagine excelenta care unora le da fiori.

Anonim spunea...

Domnul Marius Oprea este in primul rand, OM !
Am vazut Expozitia " Numitorul comun moartea " gazduita de Muzeul taranului roman in noiembrie 2009.
Nu mi-am putut controla emotiile, am plans atat de mult, ascunzandu-ma de privirile participantilor...plangea copilul din mine. Acest OM ne ajuta sa ne cunoastem in toata splendoarea noastra, sa ne recuperam, numai asa vom avea dreptul in fata Bunului Dumnezeu!
Este ata de fireasca atitudinea Domnului Oprea de a ne calauzi pasii, pe unde sa calcam si pe unde nu...pana cand o sa mai profanam morminte, calcand din nestiinta sau din rea credinta pe istoria nostra? Ce popor i-si calca in picioare innaintasii ?
Cu plecaciune, va salut...Salut sufletele din voi, dragii mei romani! Trebuie sa facem o echipa de sustinere in jurul OMULUI MARIUS OPREA!

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim, si eu il iubesc nespus pe Marius Oprea. E singurul care ajuta la rescrierea adevaratei noastre istorii. El si echipa lui. O sa mai scriu curand despre el. :)