14 iun. 2008

Chiliman in primejdie!







Chiliman in primejdie! Ajutati-l sa iasa cu bine la mal. Rechinii il ataca din toate partile. Un atac stupid din blogosfera, o intoxicare care a patruns pana pe Cotidianul, aici.

19 comentarii:

agaX spunea...

portocala murgalica a iesit la lupta, vad. o fac dupa cum stiu ei, se intrec in mirosiri de ciorapi de militari

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Si i-au cumparat si pe cei mai cititi blogeri. Ma rog, cititi de baietii de cartier, dar asta e alta poveste.
Ai vazut ce-si bate joc de ei, de mortaciunile portocalii, Pavel Lucescu?

agaX spunea...

o sa ma uit acum, nu am vizitat blogurile azi. M-am uitat la meci, primul care apuc sa-l vad, ca de-aia mi-am luat teveu nou :)

agaX spunea...

am citit un pic pe bloguri. fierbere, fierbere, fierbere

Anonim spunea...

Kari, am citit si eu blogul lui Pavel Lucescu. M-am enervat! Tu i-ai citit si raspunsurile lui Lucescu, de mai jos?! Baiatul o spune in CLAR, el voteaza bleaga. Basca, face propaganda la greu pt blega.
P. S. Cata gretosenie in Cotidianul! Javrele astea platite din banii FNI, isi permit sa arunce cu mizerii in domnul Andrei Chiliman, PRIMARUL NOSTRU!!!!!

agaX spunea...

raluca, nu cred ca se mai schimba mare lucru azi ... edoar gargara, mai platesc si ei din "datoriile" lui SOV.

Lilick Auftakt spunea...

@ralu

Nu trebuie sa crezi ce scrie Lucescu. Se joaca. Ce voiai sa scrie? Daca eu spun ca votez cu Blaga, ma crezi? :):):) A mai facut Lucescu tot felul de diversiuni din astea.
Important e ca i-a facut, asa cum zice si @agax, sa fiarba..Fac tot felul de speculatii, paranoia e mare...:):)

Anonim spunea...

@agax
Ai dreptate. Oricum sa le fie rusine, slugoilor lui Vantu!
P. S. Am pus benzina astazi de la MOL, pe Grivitei, si unul din anagajatii de acolo primise pe tel mobil, un sms de la un nr Orange, in care i se spunea ca Oprescu s-a retras din cursa.

Lilick Auftakt spunea...

@agax

Nu se mai schimba nimic, bineinteles. Nu citeste lumea stirile in timpul saptamanii, dar in week-end...
Imi place insa ce se agita PD-L. Sunt mai multe stiri pe Cotidianul in care PD-L acuza..Acuza, acuza...Asta suna bine. E rost de infrangere. Ai nostri nu acuza. :):):)

Lilick Auftakt spunea...

@Raluca si @agax


Lucescu s-a vorbit cu Turambar sa-si bata joc de ei. Si acum cauta hamsiile...Hamsiile sunt chiar ei, fraierii portocalii care se agita pe bloguri. Ati vazut ca dupa ce i-au picat in plasa, adica dupa ce au postat cativa, le-a zis ca ....a gasit hamsii...Cred si eu. Hahaha!!!!

Anonim spunea...

Da, Kari, stiu ca ai dreptate! Dar ce pot sa fac?! Asa sunt eu, ma enervez cand citesc oficioasele portocalii. :))
Sunt mandra de domnul Chiliman!
A demonstrat, o data in plus, ca este intr-adevar UN LIBERAL CU PAPION!
Va ofticati, Basescu+ Blaga+Videanu+sleahta pdl-ista?!!!
Da, ai nostri sunt LIBERALI CU PAPION, si suntem mandri de ei! Educatie, civilizatie, respect pentru semeni, cinste, demnitate, caracter, toate aceste lucruri, gasca de mafioti portocalii, voua va sunt straine!
Pentru ca stim aceste lucruri, il alegem pe domnul Andrei Chiliman! Nu ne poate reprezenta un murgean, cap de porc, turnator la securitate, mare admirator al "picturilor" lui PIULITA! :))) Murgeanule du-te la saiba!!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ralu


Iti imaginezi ce ofticati sunt ei ca trebuie sa sustina un Murgean de la saiba contra unui domn cum e Chiliman. Gandeste-te la asta si o sa te simti bine! :):):)

Anonim spunea...

@Karina
Corect! :)))

Anonim spunea...

Kari: http://www.ziare.com/Renate_Weber__Autoritatile_italiene_nu_au_o_abordare_corecta_in_privinta_rromilor-332413.html
O adevarata doamna! Doamna Renate Weber ne reprezinta cu cinste in Parlamentul European!

Lilick Auftakt spunea...

@Raluca

Ea da, fata de pedalistii care nu mai stiu cum sa se intoarca aici. Vreo trei europarlamentari PD au candidat in alegerile locale. Stolojan e numai in campanie prin tara. Un jaf de candidati au votat portocaliii. Asta ii va costa si la alegerile parlamentare. :)

Anonim spunea...

Chiar asa! Robocop "draga stolo" nu cred ca a fost mai mult de doua-trei ori la Bruxelles, de cand e europarlamentar.

Anonim spunea...

@Kari
Madalin Voicu, azi la IRealitatea, despre Boc: " Domnul Boc, acest mini-semi presedinte de partid prezidential, vorbeste numai in dodii". :)))))))
P. S. Slugile lui Vantul au scos declaratia de pe site.

Lilick Auftakt spunea...

@Raluca


Pacat ca au scos.
:):):)
Au facut azi niste incercari disperate de a scoate oamenii la vot din frica ca, vai, presedintele nostru, va fi IAR suspendat, dar nu le-a reusit. Nu a reactionat nimeni in niciun fel. Nu mai merg manipularile astea. Ulciorul nu merge de multe ori la apa.
Insa trebuie sa ne asteptam si maine la niste manipulari. Rechinul cel mare, Zeus, va forta Constitutia in fel si chip ca sa-i asigure victoria Blegului.

Anonim spunea...

@Karina
Ai dreptate Kari, si eu sunt convinsa ca maine vor aparea tone de manipulari.
Vorba lui Jack Cristoiu,pdleii si marinaru' sunt in stare sa darame Bucurestiul daca pierd PMB si Primaria sctorului 1.
P. S. Am observat si eu cum tragea din greu IRealitatea, astazi sa convinga boboru' ca e matrozu' in pericol. Auzi la ei, "lovitura de stat"! Doamne Maica Domnului, ce ti-e si cu bocii astia!