19 iun. 2008

Masina-locul unde intelectualul se intalneste cu mitocanul

20 de comentarii:

Anonim spunea...

@Karina

:) Marile spirite se intalnesc intotdeauna!
Matrozu' cu stapanul lui Siegfried, dimpreuna cu stapanu' luminii din Pipera, la bratzeta cu sefu' de partid a lu' Oana Zavoranu!

Abia astept sa o vad pe madam Pippidi combatand alaturi de "un domn Fuciu", de Zavoranca, Udrea si Irina Login. :)))

Lilick Auftakt spunea...

@raluca

:) ai citit ce a scris azi dna Pippidi?
http://www.romanialibera.ro/a127603/proiectul-reunificarii-dreptei-la-zi.html

Hmmm...panica mare printre intelectuali. :)

Anonim spunea...

@Lilick
:) Saraca Pippidi! Ce mai freamat, ce mai zbucium!
De aia a devenit frecventabil domnul Orban. :) Brusc! Catinel catinel, colivaresele or sa-l iubeasca maxim, si pe domnul Tariceanu. Sau, ma rog, cum le-o dicta din dealul Cotrocenilor, Augusto Pinochet de Murfatlar. :)

agaX spunea...

Asta-mi spune mie cam totul despre nivelul de echidistanta (si implicit calitate) in analiza politica a alinei mungiu. Alina cea principiala, ii ia pe toti la "tricotat" pe baza de ideologii, de programe economice, dar cind vine vorba despre cel mai iubit intelectual al GDS, iata cum o-ntoarce:
"Nici presedintele Basescu nu e prea la dreapta, si bine face, ca ar pierde votanti."

deci, da-o-n "durere" de dreapta dom' presedinte, numai voturili sa curga.

Lilick Auftakt spunea...

@raluca si @agax


Cat ma bucur cand vad persoane care inteleg citind un articol exact ce am inteles si eu. :)

@raluca

Spuneai ceva de un articol al Sabinei Fati...Si ea il pupa pe Orban? Doar-doar..

@agax

si niciun cuvintel la Pippidi despre alianta cacanie. :)

Anonim spunea...

Uite aici, Kari :http://www.romanialibera.ro/a127598/tariceanu-lupta-pentru-supravietuire.html
Nu imi vine sa cred ca e aceeiasi colivareasa care il facea albie de porci, pe domnul Orban!

Lilick Auftakt spunea...

@Raluca


Am citit. Ce pot sa-ti spun decat ca simt un profund dezgust. Din punctul meu de vedere e o oroare ca un liberal, politician sau pur si simplu simpatizant, sa aiba parte de limbile portocaliilor. In orice context.
Chiar nu inteleg ca noi uram linguselile?

Anonim spunea...

@Kari
Ai dreptate! Si mie mi se pare pur si simplu gretos! Dupa ce ii masacreaza zi de zi, timp de doi ani, pe liberali, ne insulta pe noi, astia care ne-am permis sa ii votam, etc, brusc, presa portocalie-maronie+ societatea civila se da de ceasul mortii, de atata iubire pt PNL si grija pt domnul Orban!
De fapt, cred ca ei stiu ca ne dezgusta limbismul lor oportunist. Se prefac doar, a nu intelege, ca deh, serveste la cauza "dreptei" si a lui Augusto Pinochet de Murfatlar.

Anonim spunea...

@Kari @agax

Ati citit interviul cu Stelian Dutu, din JN?! :)))
Il da in fapt, in clar, pe matroz, ca ii vrea tare tare, inapoi pe liberali.

Lilick Auftakt spunea...

@ralu

1.Ori Orban s-a apropiat nepermis de mult de portocalii, ori pur si simplu asa au perceput ei, drept e ca am inceput sa simtim renumitele lor limbi pe fundulete. :)


2.Nu, ce articol?

Anonim spunea...

@Kari
http://www.jurnalul.ro/articole/127486/alianta-da-fara-zeus

Eu chiar nu mai inteleg ce se intampla la ai nostri. Parca au innebunit! Domnul Orban spune una dimineata, la Radio Guerilla, dupa amiaza, la IRealitatea Tv (unde by the way, chiar deontologii de aici au inceput in iarna, jihad-ul cu domnia sa) o da la intors. E de neinteles ce se intampla! Mie imi cam miroase a microbi marinaresti, imprastiati la comanda in curtea PNL-ului, pe principiul dezbina si stapaneste, mai ales cand bocii cotrocenistii au luat-o la vale.

Lilick Auftakt spunea...

@raluca

Si unii si altii au partea lor de dreptate. Pana la urma as prefera sa mimeze aceasta lupta din care sa inteleaga fiecare ce vrea, dar in niciun caz ca ne-ar fi draga vreo alianta cu PSD sau cu PD-L.
Si Ilici si marinarul trag de liberali acum. Lasa sa ne certam "noi" ca nu vrem sa fim nici cu unii nici cu altii, asa cum reiese din "razboiul" celor doi, Taricelu' si Orbi, dar sa ramanem uniti.

Anonim spunea...

@Kari :)
Sper! Ce bine ar fi sa fie asa cum spui tu, Kari! Sper sa nu ii apuce amocul sa se rupa, Doamne fereste, tocmai acum, cand stau mai bine ca niciodata!

Anonim spunea...

@Kari

Ma enerveaza si mai tare tensiunea asta de la ei, mai ales cand vad o groaza de oameni- fosti votanti PSD, Pd,PNT, - care dupa astia patru ani de guvernare liberala, au fost sedusi pur si simplu de rezistenta liberalilor si de modul in care si-au facut datoria, si au devenit simpatizanti si votanti PNL. Si atunci, cum sa nu ma intreb daca nu e pacat sa strice ceea ce au construit in patru ani?!

Anonim spunea...

@Karina

Uite inca o mizerie, o soparla pdl-ista: http://www.ziare.com/Becali__PNL_mi_a_promis_ca_ma_ajuta_in_privinta_terenurilor_din_Baneasa-335470.html

Iar m-am enervat! Scarbele portocalii si becaliene nu mai au nicio limita!!! Cum isi permit?!!! M-am interesat si eu, ziare.com este proprietatea lui Felix Tataru.

Anonim spunea...

@raluca


Da. Ziare.com au luptat din greu toata campania impotriva contracandidatilor lui Blaga.

Anonim spunea...

Hai ca-i tare comica coana Alinutza! Am citit si eu acum si am o sugestie pentru umflarea... iremediabila, inefabila si meandrica a procentelor partidului prezidential: sa faca "fuziunea prin absorbtie" cu PNG-Becali, PRM, Noua Dreapta, partidul lui Talpes, grupusculul PSD de la Cluj, sa-si schimbe numele in Partidul Popular Alinutzional si sa se declare singurul partid de... extrema centru!

Singura solutie - inca o revolutie, de data asta a nesimtirii!

Anonim spunea...

@Lulutza

Nu le da idei. Tootusi, daca ar fi asa, nu-ti imaginezi ce ar pretinde Becali? Daca nu postul de PM cel putin cateva ministere serioase. Si PRM la fel. :)

Anonim spunea...

@Lilick - Sa pretinda Becali cit mai multe, ca merita! Cine altcineva se mai alia cu portocaliii?

Daca liberalii nu au stiut sa se impuna in ADA si au cedat sa fie deposedati de procente & functii de Base, cind erau majoritari in alianta... Las' sa faca PD minus L ce aliante pot, asa cum sint capabili! Poate-i fuzioneaza naibii Jiji "prin absorbtie", sa se sature fesenistii astia rataciti de minciuni...

Macar Becali sa puna piciorul in prag si sa-i arate lui Videanu & Base ce poate face un partid mic, viril si zgomotos, cind ii prinde la inghesuiala pe aia in care a bagat o groaza de bani si sperante imobiliare!

Forza, Jiji, trage-le-o si vinde-te cit mai scump! :)

Anonim spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=oT0-KdD59Zk

:)