3 iun. 2011

Lazaroiu? Inca o diversiune...



Ma uit cu groaza cum se aduna atatea probleme politice si economice de discutat, pe care PNL sau USL ar trebui sa le atace in forta, coordonat, iar noi stam si discutam de dimineata pana seara, pe toate canalele media sau pe retele de socializare, despre diversiunile lui Basescu. E chiar asa de important ca presedintele l-a pus pe cretinul ala de Lazaroiu ministru al muncii? Basescu poate sa puna maine ministru si un magar. Chiar asa de usor ne lasam prostiti cu temele astea false? Toata opozitia trebuie sa danseze pe maneaua oferita zilnic de Cotroceni?

9 comentarii:

Marieta spunea...

Probabil că am supărat, rămân la aceeaşi părere. USL se îmbată cu rezultatele din sondaje şi doarme frumos în timp ce PDL+Băsescu punctează. În ritmul ăsta vom ajunge în situaţia în care Crin va putea chiuli liniştit încă 4 ani şi Ponta se va da de-a dura cu maşinile pe la raliuri. Adică presimt că PDL va câştiga, sunt semne evidente în acest sens.

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, mie nu imi vine sa cred ca oameni politici chiar seriosi, comenteaza de zor numirea lui Lazaroiu, sau alte teme dictate de la Cotroceni, ca sa ne distraga atentia de la problemele reale. O fac si jurnalistii, sigur. Si ma uit cate teme sunt care se pierd, cand zgomotul facut de ragetul unui magar acopera totul.

Adrian Stoica spunea...

Da, uite aici nesimtire pedelista:
http://www.antena3.ro/politica/pdl-cerem-demisia-de-urgenta-a-lui-crin-antonescu-din-parlamentul-romaniei-127056.html

Lilick Auftakt spunea...

Pai stim ca sunt nesimtiti, Adrian. De atatia ani..

Adrian Stoica spunea...

Einstein spunea ca doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia omeneasca. Nu cunoscuse tupeul pedelist.

Rasputin spunea...

Un nou punct introdus in constitutie:
"Lingi sau zbori!"
Cum exista optiuni, nu se poate vorbi de dictatura.

radu spunea...

Da, Lilick, asa se intampla daca Opozitia crede ca politica se face la televizor: cade intr-o capcana in care a mai cazut si in 2009. Nu, politica se face in teritoriu, pe strada si in culise.
Televiziunile de opozitie fac jocul puterii prin prostie.
O mai spun o data, Opozitia nu trebuie sa fie doar reactiva la petardele basiste cu care presedintele udrei incearca sa monopolizeze agenda publica, trebuie sa aiba initiative puternice si constante, nu in salturi, si o strategie coerenta, cat mai abila cu putinta.
Leadershipul USL e varza, oamenii astia parca n-au strategi si consultanti. Sau, daca ii au, strategii si consultantii nu inteleg parghiile prin care functioneaza basismul, nu i-au spart codurile, sau, mai grav, nu inteleg "poporul roman" pe care serviciile il cunosc ca nimeni altcineva.

radu spunea...

Va mai amintesc ceva, tuturor, secretul prin care Tariceanu l-a tinut patru ani in sah pe basecu din pozitia de premier: n-a intrat in jocul lui de petarde.
Cel mai mare bine pe care i-l poti face lui basecu e sa-l mentii in centrul atentiei. Asa devine flatulentul erou, chiar negativ.

Lilick Auftakt spunea...

Asa e. Exemplul lui Tariceanu e cel mai bun in cazul asta.