18 iun. 2011

Regele este Patria


Original Video - More videos at TinyPic

13 comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Regele este patria. Deci, patria este regele.
Din pacate, acum, amandoua, adica si patria, si regele, arata cam ca o gasca jumulita.

Lilick Auftakt spunea...

Cand l-am vazut eu acum o luna, Regele arata superb. Si Patria, in jurul lui. Nu stiu la ce te uiti tu, Adrian. :)

ADRIAN spunea...

Recunosc ca si eu vad patria un pic decuplata de Rege. Caci Regele a ramas Rege dar Patria a devenit mai rau decat o gasca jumulita. E o groapa de gunoi atat fizic cat si moral ... m-as teme sa-l murdaresc pe Rege cu patria actuala.

radu spunea...

Nu chiar off topic: prin decizia luata azi, la congres, PNTCD se plaseaza intr-o situatie cel putin interesanta. Devine primul partid romanesc important (totusi!) care isi asuma prin statut si program pledoaria in favoarea revenirii la monarhia constitutionala. Trebuie sa fim foarte atenti, avand in vedere ca PNL se pronunta, de principiu, pt. republica parlamentara, desi multi membri ai sai sunt monarhisti. PNTCD ocupa in felul asta o nista libera, care va fi exploatata de basistii mascati, dar poate fi exploatata si de noi, liberalii antibasisti. S-ar putea ca locul Albei ca Zapada sa fie luat de PNTCD, care va prelua nemultumitii de PD din "societatea civila" basista, gen Mungiu-Pippidi si alte Romanii curate, placut uscate. In al doilea rand, prevad ca sprijinul financiar va veni masiv din partea lui conu Dinu Patriciu, aflat in cautarea unei formatiuni de dreapta, nici PD nici PNL-USL. ce face el la Adevarul e un poligon de antrenament pt. viitor. Sa nu uitam ca de curand Ciorbea a fost tatonat in culise de agentii Cotroceniului. Mare atentie, deci. S-ar putea ca rolul PNTCD in constituirea viitorului guvern s-ar putea sa fie mai mare decat ne asteptam.

Lilick Auftakt spunea...

Adrian (Craciunescu), pai tocmai, Regele este Patria, si tot ce nu "seamana" cu Regele nu stiu ce Dumnezeu e. Poate o groapa de gunoi sau o gasca jumulita cum ziceti voi, dar te asigur ca in jurul Regelui, cum se vede in orice film sau fotografie cu el, e cu siguranta Patria. Nu putem sa numim de fapt Patrie o gasca jumulita sau o groapa de gunoi. Cine o simte aproape de suflet, daca e asa? Cum s-o numim? Un tinut parasit de spirit...

@radu, stii ca la asta (cu Alba ca Zapada) m-am gandit si eu cand am vazut azi stirea? De fapt ma gandesc demult la asta. Ma bucur ca vad ca te-ai gandit si tu, poate si altii. Dar mai departe amesteci putin lucrurile cu Ciorbea, cu Mungiu, cu Patriciu...

radu spunea...

@Lilick: bine-ar fi sa le amestec eu si sa nu se amestece ei, si altii mai rai decat ei. M-am fript cu supa, acum suflu si-n iaurt. E de urmarit, cred ca in 2012 partidele mici vor avea un cuvant greu de spus, daca intra in parlament. Nu cred ca Dan Diaconescu sau UNPR au sanse, sunt iepuri pedisti fara suflu, dar PNTCD, UDMR sau PRM vor incurca multe socoteli. Eu zic ca trebuie gandite de pe-acum strategii in grupuri de reflectie la nivel de Opozitie. Spun asta pt. ca s-ar putea ca unii simpatizanti liberali sa migreze catre PNTCD si depinde cine-o sa se foloseasca de partidul asta dupa 2012. Anyway, mai bine ca revine la viata PNTCD-ul, e totusi un partid istoric, popular pe bune, nu un surogat fesenist ca PD-ul, care s-a dat de atatea ori peste cap ca a capiat de tot.

Adrian Stoica spunea...

@radu: Decizia luata e PNTCD este naturala si binevenita. E timpul ca monarhistii sa aiba si ei un partid, nu sa fie risipiti pe te-miri-unde. Poate, in aceste conditii, va trebui si PNL sa-si clarifice pozitia, ambiguitatea nu ii face bine.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian Stoica, problema Monarhiei nu este una strict de partid. Optiunea pentru forma/caracterul statului e o problema care se ridica deasupra politicii unui partid.

Deceneu spunea...

Lumea din jurul M S Regele este "spuma" si cei de la putere "drojdia" societatii.
Tara este pestrita si murdarita de cei care au jupuit-o.

PNTCD - va fi tinut in sah de Pavelescu si de cei "inca infiltrati cu misiune".
Ciorbea este entuziast si sincer, dar ca strateg cred ca a gresit pentru a doaua oara. Prima data cu ANCD-ul.
Ar fi trebuit sa organizeze filialele, sa introduca in statut prevederi de descentralizare a puterii presedintelui si a BNC si sa participe la congresul organizat de Pavelescu "sa-i traga presul de sub picioare".
Asa cum a procedat se ajunge in instanta si o mai duc inca doi ani in procese.

In ce priveste Strategia politicienilor pentru viitor ea este mult mai elaborata.

Lilick Auftakt spunea...

Da, nu pot sa spun nici eu ca am incredere totala in forta strategica a lui V Ciorbea, dar in sinceritatea lui am incredere.

Lilick Auftakt spunea...

@Deceneu, materialul e interesant, se poate discuta pe marginea lui. Cu unele lucruri sunt foarte de acord, cu altele nu prea, sunt doar speculatii. Dar stii si tu.

radu spunea...

Vad ca, pe blogul lui, Cristian Preda face misto de Ciorbea. Nu le convine ca Alba ca Zapada i-a inselat. E de bine :)

Lilick Auftakt spunea...

@radu, la fel si patrascoiu.