28 iun. 2011

Pana unde?

Va puteti imagina ca in Romania anului 2011, dupa ce Traian Basescu a facut declaratiile pe care le-a facut, cineva mai poate sa scrie asa ceva?

"Băsescu, primul om de stat din România, productiv, combativ, pragmatic"

"Un copil de crescut, o chirie la Londra..." - dar pana cand si, mai ales, pana unde?

12 comentarii:

Shadow spunea...

Da pot sa-mi imaginez. E vorba de "tribunul lui basecu" (cu nimic mai prejos decat "tribunul lui ceasca").
Marele "european" si asa zis "intelectual de avion" tru tru tru.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, true!

Fiti atenti ca diseara vine la Sinteza zilei Sorin Iliesiu. Ca vine nu ar fi nimic, dar am auzit ca vine cu toate cele 999 de apeluri si proteste dupa el.

Lilick Auftakt spunea...

”În contextul creat de afirmaţiile incalificabile făcute de actualul şef al statului la adresa M.S. Regele Mihai, oferim gratuit tuturor canalelor de televiziune naţionale şi private, pentru o corectă informare, filmul documentar ”Monarhia salvează România!” produs în 1992 de Video Est / Video GDS, un film de Sorin Ilieşiu, comentariul istoric - Dinu C. Giurescu, în lectura autorului, comentariul-eseu - Gabriel Liiceanu, în lectura autorului, Muzica: Andrei Tănăsescu, durata filmului - 34 minute."

Filmul va fi prezentat diseara.

Lilick Auftakt spunea...

BUCUREŞTI, Jun 28 (Mediafax) - Preşedintele Traian Băsescu a primit, marţi, la Palatul Cotroceni, o delegaţie de reprezentanţi ai românilor din Franţa, cărora le-a mulţumit pentru voturile de la prezidenţialele din 2009, menţionând că aportul acestora a fost extrem de important pentru câştigarea celui de-al doilea mandat

Shadow spunea...

@lilick

ai vazut mesajul dlui Shafir? Poate il trage cineva de "mustata" pe dl Preda ca iar a descoperit prm-ul unde nu trebuie :-).
Da stiu nu are "inca" mustata.

Shadow spunea...

@Lilick

Pe mine nu m-a intrebat nimeni de "delegatia" asta. Nici nu stiu cine sunt. O fi si sarmana "batrana" de la consulat care se plangea de cum a votat dansa cu basecu cu documente cu validitate depasita.

Lilick Auftakt spunea...

Daa, la batrana aia ma gandeam. :))) Vezi, daca nu ai votat corect!

ADRIAN spunea...

Scuze pentru intrebarea off-topic dar sunt totusi curios si s-ar putea sa-mi poti satisface aceasta curiozitate. La tine in lista de bloguri am vazut un titlu incitant al unui domn Marius Sorin Danga de la Iasi care spunea ceva de o componenta a programului liberal legat de dezvoltarea urbana. M-am dus acolo ca fluturii la lampa sa vad despre ce e vorba. N-am gasit niciun link, nimic concret (doar o invitatie la un eveniment acolo la Iasi) in articolul ala si nici la PNL Comisii. L-am intrebat pe autor pe loc. E cu moderare. Mi-a acceptat cu marinimie comentariul/intrebare dupa aproape o zi dar de trei zile nu mi-a raspuns totusi nimic. Eu sper ca n-a patit nimic, nu s-a internat, n-a alunecat pe sapun in baie ... Sau fiind un tanar politician "din noul val" asa ca Iulia Huiu, Dan Mihalache, Codin Scutaru, d'astia foarte importanti si foarte ocupati ca sa raspunda sau foarte selectivi in a-si impartasi din intelepciune, nu cred ca voi afla ceva vreodata de acolo. Drept care te intreb pe tine care ai intotdeauna amabilitatea sa raspunzi: ai idee despre ce e vorba?

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, am vazut ca ai scris si la tine, dar eu habar nu am despre ce e vorba. M-am uitat si eu pe link si e un eveniment la Iasi, dar atat. O sa il intreb. :)

ADRIAN spunea...

Multumesc! Despre ce spui ca am scris? N-am scris pe tema asta decat in urma cu ceva timp, prin martie, cand am raspuns unei solicitari si am pus cateva randuri despre ce cred eu ca ar trebui sa se discute pentru a contura o opinie liberala pe tema urbanismului. Alta chestie la care n-am primit niciun raspuns ... :))
Daca nu ai aflat tu despre ce te-am intrebat acum inseamna ca nu e nimic de aflat asa ca nu-l mai deranja ca pana iti raspunde ...
Cu drag :)

Lilick Auftakt spunea...

Nuu. M-ai intrebat acelasi lucru la tine pe blog, dar nu am putut sa raspund ca nu stiam... I-am trimis un mesaj lui Marius Danga.

radu spunea...

Ce-mi plac initialele astora, TRU sau EU (elena udrea)! Dupa mine, TRU nu trimite la englezul "true" ci la francezul "trou", groapa, gaura.
Iliesiu nu-mi place, nu mi-a placut niciodata. Mi se pare un ins dezechilibrat si plin de sine.
@Shadow, nu tie trebuie sa-ti multumeasca basecu, ci umbrelor pariziene care l-au votat cu frecventa de 4 pe minut. Omul a inceput deja sa auda voci si sa alerge dupa cai verzi pe pereti. Maine-poimaine o sa le multumeasca si lui Tom si Jerry. Asa incepe :)