14 iun. 2011

"Solutiile" lui Basescu: lasa ca nu decontam noi!

Ati auzit ce a spus ieri, Frunda, la emisiunea lui Striblea de la Realitatea TV? Cica atunci cand s-a discutat despre reducerea pensiilor, Basescu s-ar fi dus sa discute subiectul cu UDMR-istii. Si ca ei i-ar fi spus ca nu poate sa faca reducerile respective, pentru ca e neconstitutional si lumea ar castiga procesele la Strasbourg, daca cumva nu le castigau din tara, prin urmare, la un moment dat, trebuie dati toti banii inapoi. Atunci Basescu ar fi zis, de fata cu toata lumea: "nu-i nimic, asta va fi peste doi-trei ani". Cu alte cuvinte, "Lasa ca vin prostii ceilalti la putere pana atunci, sa scoata castanele din foc. N-o sa mai platim noi". Toti cei din studio au ramas stupefiati de marturisire. Inca o dovada despre durabilitatea "solutiilor" lui Basescu. (Video AICI, la ora 21:47)

6 comentarii:

Arogantu' spunea...

Am vazut pe undeva o explicatie plauzibila a grabei cu care se doreste trecerea la 8 judete: satisfacerea clientelei furnizoare de tot felul de servicii, de la hirtie cu antet, stampile etc pina la indicatoare rutiere. Iar in materie de indicatoare rutiere - evident 3D, sa faca bietii de ei un ban gramada !
Asta explica si de ce nu le pasa ca nu vor avea sanse la nici una din presedintiile de consiliu judetean din cele 8: se resemneaza, incet-incet, cu ideea ca vor fi in Opozitie (extra-parlamentara - le urez eu !) !

Lilick Auftakt spunea...

Oricum, au renuntat la asumare. Care asumare? Nici nu aveau nicio sansa la asa ceva.

Anonim spunea...

Totul ar fi frumos daca nu si Vozganian ar fi facut la fel> a declarat clar in 2008 ca are bani pentru plata pensiilor marite la acea vreme doar pentru acel an. Anul 2009 nu-l interesa

Arogantu' spunea...

Nu au interes sa se aplice - i-a interesat doar taraboiul, pentru a folosi si aceasta tema anul viitor; asa cum bine ai subliniat deja.
Pe de alta parte - ii vad in stare, la cit de disperati sint, sa cedeze pretentiilor UDMR doar pentru a mai ramine inca un an si jumatate la guvernare. Asta inseamna rotunjiri de conturi, nu gluma !

Am vazut acum aceasta stire si nu ma pot abtine s-o aduc cit mai 'in fata' :

http://www.cotidianul.ro/149242-CSM-va-inainta-miercuri-Curtii-Constitutionale-o-serie-de-observatii-la-proiectul-legii-de-revizuire-a-Constitutiei

Ooops !

Arogantu' spunea...

@Anonim
Fii amabil, daca vrei sa fii luat in serios, vino cu un link.
Pe-aici cam asa se procedeaza - eu unul nu inghit afirmatii nedovedite.

Alternativa este sa fii luat peste picior si sa incepi sa te jeluiesti ca te tratez cu lipsa de respect ...

Lilick Auftakt spunea...

@Arogantu', anonimi portocalii, ce sa le ceri?