9 iun. 2011

Mesajul doamnei Doina Cornea catre Adrian Sobaru

"Forme extreme de protest nu se fac decât faţă de oameni sensibili, la a căror iubire se poate apela. Era teoria lui Gandhi şi el a izbândit.

Onorate domnule Sobaru, ţin să vă spun că gestul dumneavoastră din Parlament m-a impresionat profund. Am înţeles de la început că era un protest transpersonal în interesul majorităţii românilor loviţi de măsurile aberante ale guvernanţilor actuali. Era un gest de scrificiu personal în interesul celorlalţi.

La fel am preţuit şi explicaţiile pe care le-aţi dat ieri apreciind mai ales faptul că nu aţi cedat în faţa unor sfătuitori – obedienţi, oportunişti şi aroganţi – obişnuiţi să trăiască în minciună.

Vă mulţumesc pentru lecţia pe care ne-aţi dat-o tuturor"


Realitatea.net

7 comentarii:

Dan Trofin spunea...

doina cornea ar trebui sa spuna mai multe, inca mai poate si e nevoie si de dumneaei intr-o societate cu putine repere adevarate !

Lilick Auftakt spunea...

E foarte mare nevoie... da.

Arogantu' spunea...

Doina Cornea nu sufera de limbarita !
Prin urmare - atunci cind vorbeste inseamna ca are ceva important de spus si, mai ales, ca ERA NEVOIE de o interventie de la inaltimea morala a domniei sale.
Ii doresc multa sanatate !

Lilick Auftakt spunea...

Exact, Aro!

Shadow spunea...

Sarutari de maini stimata Mare Doamna a Romaniei Doina Cornea.
E tot ce pot spune.

radu spunea...

Mult respect si reverente, Doamna!

Lilick Auftakt spunea...

La inceputul lunii iulie, vrem sa ajungem cativa bloggeri liberali, la dansa, la Cluj. Daca nu poate sa ne primeasca, pentru ca am auzit ca nu mai primeste decat persoane foarte apropiate, si e normal la 84 de ani, oricum vrem sa ii trimitem un buchet de flori. Din partea noastra, a tuturor. Adica si a voastra. :)