19 iun. 2011

"Sa punem tunurile pe parlamentari". Iata cum sunt sprijinite propunerile populiste si neconstitutionale ale presedintelui!

Stefan Vlaston: "ce asi are in maneca presedintele care sa-i permita sa treaca toate aceste reforme? Dosare? Altele? ca altfel nu s-ar fi "bagat" sa iasa sifonat de aici. Sa vedem cum il ajutam."











P.S.: Cititi si despre "gluma" lui Tismaneanu. La Niku.

25 de comentarii:

Arogantu' spunea...

Istoria anilor de dupa '45 este plina de vlastoni - de ce ne-ar mira ca asemenea stirpituri exista azi FARA sa mai fie necesare tancurile rusesti in spatele lor ?
Caracterele mici si indoielnice sint cele mai supuse atractiei secaturilor de teapa unui ba'secu ...

Lilick Auftakt spunea...

De unde ii scoate Basescu? De cand un fost profesor la un grup scolar de periferie pune el TUNURILE pe parlamentari? Cine mai e si comunistul asta? Auzi, i se pare normal ca Basescu ar avea ceva (dosare?) cu care sa ii santajeze pe parlamentari. Nu stie imbecilul prea clar ce are, dar e sigur. De unde ii scoate Basescu, Dumnezeule?

Popateapa spunea...

trebuie sa recunoaştem ca nici ai noştri nu prea mai fac fata dezinformării PDL-iste. Sau sunt din ce în, în ce mai puţin crezuţi. Lipsa de comunicare

Adrian Stoica spunea...

Eu unul nu-l mai pot inghiti pe Vlaston asta, sub nicio forma. Mai zilele trecute publica iar nu-s ce aberatie (pe contributors sau blogary, nu mai stiu), cum ca romanilor (si Romaniei) trebuie sa le faci binele cu forta, ca altfel nu merge. Fascistu' dracu'.
I-am comentat ca nu vad mai mare bine ce-ar fi putut fi facut cu forta poporului roman, decat sa fi legat unu' trompele lu' muma-sa, inainte de a fi conceput asa un bou ... dar, asta este, a picat la cenzura.

Lilick Auftakt spunea...

Eu de regula nici nu-l citesc. Dar imi mai pica nu stiu cum ochii, pe facebook, pe cate o imbecilitate din asta de-a lui. Si raman masca. Da? Asa zice? Ca poporului trebuie sa-i faci bine cu forta? :)) Pai asta tot zice si nebunul de Vadim. Vadim, Vlaston...

Lilick Auftakt spunea...

@Popateapa

Ei, sa faca fata. Daca nu, sa faca spate. :)

Crăciun Florin spunea...

Eu am impresia că susținătorii lui Băsescu se cred majoritari în țară. Iar Vlaston ăsta este unul dintre animatorii ideii de băsism. Băsescu a favorizat și încurajat ieșirea la suprafață a jegurilor umane. Chiar tu dai un link la Niku cu altă jigodie, Tismăneanu. Trebuie să îi evidențiem într-o listă a băsiștilor nefrecventabili pentru că nu este exclus ca mâine, după Băsescu, să ne trezim cu ei promovați de nu știu care politician liberal din interes politic de moment.

Lilick Auftakt spunea...

@Florin,

In niciun caz! As face un scandal monstru!!!

radu spunea...

Il urmaresc demult pe acest gaga fanatic. Pare un mos Teaca in misiune. Din cate stiu are conexiuni puternice.

Adrian Stoica spunea...

Uite-aici:
http://www.contributors.ro/fara-categorie/modernizarea-romaniei-da-dar-cu-forta/
Si, da, uitasem: il compara pe Basescu cu Balcerowitz!
E tare bosul (cu un singur s, evident, ca e din latina).

radu spunea...

PS despre gluma lui Tismaneanu. N-ar fi mai bine sa se arunce el pe geamul de la IICCMER, daca vin "uslasii" la putere in 2012? Ca oricum basistii or sa fie usuiti din toate sinecurile unde s-au mutat cu catel, cu purcel. Daca are demnitate, ar putea sa-si faca si un seppuku.
Cand nefericitul ala se arunca pe geam in `59, Volodea se juca in nisipul din Primaverii si era educat in spirit comunist. Naravurile i-au rams aceleasi, s-au schimbat doar cerceafurile nomenklaturii in care se desfata la Neptun si dusmanul de clasa pe care il spurca.

ADRIAN spunea...

Pentru un idiot m-ati ignorat pe mine la postarea cu nr. 100 !?? :)))
@Cepeca: si Tapalaga ar intra in aceeasi categorie de linkuri ignorabile! Nu numai Tismaneanu. Adica de urmarit pe undeva dar nu de citat ... ca le creste ratingul inutil.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, nu te-am ignorat deloc, ba am si recomadat-o multor persoane. Dar, na, am omis sa-ti spus. Iertaciuni. :D

Lilick Auftakt spunea...

@radu, e de vorbit si despre nenea ala care s-a sinucis in '59. Tismaneanu se joaca cu focul, exagereaza, manipuleaza murdar.

Lilick Auftakt spunea...

Adrian Stoica, merci.

neinfectat de ipocrizie spunea...

Vlaston, Tismaneanu, Tapalaba ("toate partidele trebuie sa dispara"), Avramescu TRU si compania sunt niste scursuri intelectuale. Niste limbrici propagandisti avizi dupa o dictatura, in care ar putea linge mai linistiti dosul dictatorului, fara teama ca acesta va pierde candva puterea, si ei posturile lor caldulte.

Lilick Auftakt spunea...

@neinfectat, sunt absolut scarbosi!

ADRIAN spunea...

nu-i bai, glumeam si eu ...

Shadow spunea...

I-am scris si eu dlui Vlaston punand la indoiala "democratismul" sau personal. Chiar pe un text "echivalent" sau aproape identic cu exemplul tau. Nu e democrat. Isi doreste un "om de stat" care sa "traga" dupa el Romania. Chestie care azi nu mai exista nicaieri in lume. Gradul de inteligenta si de pregatire al alegatorilor a crescut mult.
El isi doreste un "comunism" nu prea "soft" exact ca cel pe care l-a "cunoscut" in tinerete.

Ai aici comentariile mele

http://www.contributors.ro/fara-categorie/mintea-cea-de-pe-urma-opozitia-accepta-consultarile-de-la-cotroceni/

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, absolut. Tipul nu e un democrat, nu gandeste in termeni democratici. Ma deranjeaza acest lucru cand vine de la pesoane din absolut orice parte a politicii. Dar nu stiu cum de Basescu a strans in jurul lui doar indivizi imuni la democratie. Poate cu o exceptie, Preda, care mai are tresariri democratice. Merci pt link.

Shadow spunea...

@lilick

Acum te prinzi de ce a putut sa apara "lideri" de teapa lui hitler si stalin? Din cauza "constiintei" unor asemenea persoane. "Chipul si asemanarea" asta e cuvantul de ordine. As spune chiar "biblic".

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, din punctul meu de vedere ar trebui sa functioneze si un fel de instinct de conservare. S-a demonstrat istoric ca succesul, prin metode nedemocratice, nu poate sa fie pe termen lung. Merge ce merge, dar la un moment dat totul se prabuseste. La un moment dat, faptul ca ai gandit nedemocratic si ai sprijinit actiuni sau masuri nedemocratice se intoarce impotriva ta. Oamenii astia nu au inteles inca asta, dupa ce ne-am desprins de 21 de ani de epoca ceausescu?

Shadow spunea...

@lilick

succesul poate dar "succesurile" ? Alea au fost ele demonstrate "istoric"? Nu de alta dar cu toate ca am invatat acest cuvant de putina vreme traim sub zodia "succesurilor" de ani de zile.

radu spunea...

Am intrat si eu pe blogul lui tagartza sa-l trag de limba pt. cretinismele pe care le emite ca un apucat in misiune. Tipul e un mos Teaca fanatic si licuricios, mester in diversiuni, nu raspunde la intrebarile care nu-i convin. Dpdv politic, face pe libertarianul, dar e un autoritarist antidemocrat cu spume, spalat pe creier in sedintele PCR cand se gudura la greu pe langa sefi, ca acum. Deviza lui si a tuturor basistilor e modernizare fara democratizare, in favoarea unui Lider Maximo care sa controleze discretionar si guvernul, si unicameralul, spre marea satisfactie a multinationalelor si a intereselor USA.

Lilick Auftakt spunea...

Hahaha! Suna bine "Modernizare fara democratizare". :))