15 apr. 2009

Basescu s-a indragostit de Orient(ul Mijlociu)


Ieri in Siria. Astazi in Liban. Si regele Abdallah primit acasa... Basescu se "arabizeaza". "Ne reafirmam legatura stransa cu tarile din Orientul Apropiat." "Dam un semnal pentru revenirea la un climat de pace in Orientul Mijlociu"

Nu era pace in Orientul Mijlociu fara Ceasca. Acum nu e pace fara Basescu. In afara de reuniunile internationale (unde se duc toti sefii de state, deci a fost si Basescu), marinarul nostru n-a calcat pe nicaieri, caci n-a fost invitat.
Iesirile lui in strainatate au fost doar in Orientul Mijlociu si in vizite particulare (in Italia, de exemplu, sa vada ce fac romanasii nostri, dupa scandalurile legate de crime si violuri)

In ultima parte a "Mandatului" sau/si a vietii :P , Nicolae Ceausescu tragea tot in zona aia. Acolo (mai) primea ceva recunoastere. De fapt ultima vizita a fost in Iran, in decembrie 1989... :)

P.S. - Coface a scazut ratingul de tara al Romaniei de la "A4-" la "B" - Business Standard

61 de comentarii:

Mos Califar spunea...

N-ai prin metafora...camila=corabia desertului. Isi inchiuie si el ca navigheaza.

Gheorghe spunea...

Lilick ce insinuezi ?
Ca trage spre tarile arabe ca elefantii spre cimitir, cand simt ca le vine sfarsitul? :)

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Nu cumva esueaza?

@Gheorghe

Doamne fereste! Faceam si eu o paralela si un arc peste timp. 20 de ani! :))

Draghi spunea...

Probabil se duce sa ii dea lui Haysam banii primiti de la Popoviciu, ca sa isi tzina gura pana dupa alegeri. :D

Si Ceausescu a fost in Iran cand a inceput sa se imputa branza in tzara...

Marius Mina spunea...

S-a dus sa-i coasa gura cu sarma amicului Omar Hayssam.Se pare ca e putin cam tarziu, "teroristul" prezidential ar fi transmis materiale importante catre cine trebuie sa le faca publice.
Ce culoare vor avea spumele lui Basesu cand se va demonstra ca toata mascarada "rapirii jurnalistilor" a fost schema lui?
Cu atatea victime doar nu va asteptati sa mai supravietuiasca.

Lilick Auftakt spunea...

@Draghi si @Marius

Zici ca v-ati vorbit. :))

Ce bine ii pica acum lui Basea o rapire de jurnalisti. In an electoral. Si-a folosit arma asta prea devreme. :)

Marius Mina spunea...

A folosit- acum p-aia cu arestarea lui Becali .Bad News, d-acolo i se trag in jos vreo 10 procente.
Sunt entuziasmat de strategia lui Traian cel harnic.
Aplaudati-l la scena deschisa, merita banii.

Riddick spunea...

In Orientul mijlociu va incepe CEVA.

http://www.debka.com/article.php?aid=1386

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Si ce? Fara Basea nu poate sa inceapa? :))

Riddick spunea...

Toata lumea este angrenata, intr-un fel sau altul. Depinde de noi ce carti jucam. Cartea South Stream nu a fost castigatoare.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Tu chiar crezi ca Basea are vreo cat de mica importanta? Inseamna ca pentru tine si Ceausescu avea. Hahaha!

GS spunea...

Ceausescu plecase cu 3 zile inainte in Iran. Crezi ca atat mai avem de asteptat? Ceausescu a lasat-o pe ea aici. Asta crezi ca n-a luat-o cu el si acolo? Sunt mai multe diferente. Aluia i-a cazut parul dupa 26 dec 89. Astuia ii cazuse deja. dar cine stie, poate s-o brodi cumva! Curaj, cica de emotie ca a ramas singur cu toate pe cap, ala Micu´ se-nvarte printre picoarele Almei ... fara rost si fara sanse!

tony spunea...

Ce cauta pe acolo,vrea sa stea de vorba cu Omar si cu Mucles ?

Lilick Auftakt spunea...

@GS

:) Ahaaa, deci mai sunt si diferente intre cei doi. nesemnificative! :D

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Posibil. Sau sa faca cunostinta cu niste libaneze. :)

tony spunea...

Cand vor vedea libanezele ce frumos este vor fugi ca din pusca !

dramoleta spunea...

"Lupta" sa-i bage in UE :D

tony spunea...

Marinarul asta betiv poate vrea sa intre in formatia Mambo Siria !:)

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Orientu'n UE! Hahaha! :))

@Tony

Am auzit ca murise unul in trupa. Nu mai stiu care...Dar nu conteaza. Basea face fata cu brio pe orice post. :))

Lucia Verona spunea...

Off topic
Lilick, nu uita de "cenaclu" :)

tony spunea...

Parca descoperise un nou stat pe acolo; nu-l viziteaza?

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

O sa fiu la cenaclu la 21:30. Desi nu ma pricep sa critic (hihihi) o sa intervin eu. :)

Lilick Auftakt spunea...

http://www.cotidianul.ro/basescu_intampinat_in_liban_cu_traiasca_marinarul-80901.html

Basescu a fost intampinat in Liban cu "Traiasca marinarul!"

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Poate il viziteaza si pe ala. Haha! Doar in coltul ala de lume se mai striga "Traiasca marinarul!". Apropo de aprecierea de care scriam ca se bucura la sfarsitul mandatului si Ceasca. Dar lui cred ca i se striga "Traiasca cizmarul" :))

tony spunea...

Am citit si eu acum in Cotidianul.Cred ca Bricul Mircea a ramas singura nava din flota Romaniei!

MIHAI spunea...

LILICK--Radu la Ciutacu,acum live pe antena 2 de la 21.00.Sa comentam impreuna.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai, vad, merci.

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Marinarul fara Flota! :)

MIHAI spunea...

Hai Ciutacule,lasa-l pe Crin din brate,haide odata ce dracu,nu simti bunul simt sau te supara ca e in exces.Marius Mina asta, ar trebui sa intre in pamant daca mai are un gram de rusine.Cand va iesi Regele saptamana viitoare vreau sa-i vad pe toti monarhistii astia doar cu vorba cum vor fenta si evidenta.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Care monarhisti?

MIHAI spunea...

Vrei sa tii enumar pe toti care zilele astea vorbeau in numele Regelui?Ii scap de rusinea asta, ca sunt prea mici.Iti spun acum Lilick cand lumea face misto si ii da 5%sanse.Radu ne va fi presedinte in toamna.Va face o campanie ca la carte,stiu mutarile ,stiu tot.Am viziune ,asta e imi cer scuze.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Iarta-ma, dar eu nu sunt asa de sigura ca tine nici in legatura cu Radu, nici cu Crin, nici cu nimeni. E bine sa mai avem si indoieli, chiar si in legatura cu cei pe care ii susinem.

MIHAI spunea...

Mai hraneste focu din tine cu ceva istorie si credinta draga Lilick ca altfel se stinge si iti apar indoieli, inclusiv cu ultimul pisc de moralitate pe care Romania il mai are.Trebuie sa se inchida cercul de peste timp,poate ce spun pare mistic,dar asa e.O sa vezi ce surprize o sa ai.Stiu,te uiti in jur si vezi prea multa prostie,asa ca nu-ti vine a crede ca boboru asta s-o mai putea trezi.Va fi un fel de revolutie.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Iar tu pastreaza-ti spiritul critic cu indoieli. Stii cum se spune: doar prostul e sigur. Daca tu imi spui ca Radu sigur castiga, sau Marius imi spune ca sigur castiga Crin, eu ar trebui acum sa va si cred? Ok, Basescu nu mai are sanse, dar Radu sau Crin ar trebui sa mai faca muuult ca sa iasa in evidenta. Nu vad sa propui solutii, nu te vad sa ii dai idei... Nu merge asa, sa stii. Si ar fi bine sa analizezi putin si scindarea electoratului liberal. Cui ii foloseste?

tony spunea...

Tariceanu este cu cateva clase peste cei doi.E posibil ca unul din cei doi sa ajunga presedinte,dar tot Tariceanu este mai bun!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Normal.

MIHAI spunea...

Cu scindarea intreaba-l pe Crin,Orban,Norica.Cat despre a obtine 51% doar din liberali in toamna e un vis frumos.Crin se va retrage in iunie daca ia sub 18%sper,daca are caracter si nu incepe sa se comporte ca Geoana care e impins de la spate de baroni,sa promita orice oriunde,doar pentru voturi.Cat despre Marius el a mintit deja,si a bagat indoieli in privinta lui Radu si chiar a casei regale,cand se erija in purtatorul ei de cuvant.De altfel azinoapte am intrat si eu la el si iam trimis 2 linkuri din Cotidianul oranjilor cu Patrascoiu si despre Duda.Exact ce ii reprosam ca greseste.Astfel iam dat cu adevaru-n cap.Am postat de 3 ori acolo,el mia dat replica de 2 ori dupa care peste juma de zi lea sters.Cat despre Radu iti spun,va face o campanie atipica,va merge pe la tara,va castiga om cu om.Nu o sa-l vezi la teveu mereu ca pe alti candidati.Are aliura si va musca cu mult mai mult din procentele celorlalte partide, decat ar fi avut sansa Crin.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

In momentul asta partidul nu cred ca e scindat. Nu am auzit nicio voce din partid ca ar sustine pe altcineva decat pe Crin.
Crin are procente acum cel putin cat Geoana. Cu Radu Duda nu am vazut inca sondaje. Vorbim cand apar. E si prematur acum, la cateva zile dupa ce si-a lansat candidatura sa faci sondaj. Dar peste o luna. Totusi, poti sa imi faci o descriere a profilului celui care il voteaza pe Radu? Dar sa nu ma iei cu...cei care tin cu Tariceanu ca..nu tine. Mie imi place enorm Tariceanu, dar daca partidul hotaraste ceva, asta e important. Pentru ca liberalii nu sunt..taranisti.

Bogdan spunea...

Cu ocazia vizitei speciale in Liban, Basel i'a adresat lui Omar Haysam urmatorul mesaj criptat:

"V-am adus acasă repede. Oricând mai aveţi nevoie altă dată! V-am scos mai bine ca orice altă ţară"

Teroristul entuziasmat, inca cu imaginea vie a berbecutilor, a strigat:

"Traiasca marinarul!


Spre gloria sa!

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Traiasca! Sa-l ia la ei pe marinar! :))

tony spunea...

Nu e bine sa-l ia la ei pe dom' Profesor pentru ca ramanem cu Prostanacul presedinte !

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Ai dreptate. :))

MIHAI spunea...

Va lua din electoratu care nu mai vine la vot si care e scarbit de partide si e foarte numeros.Pe astia nu ii mai scoti din case cu gargara.Plus din 2 categorii spun eu.Tinerii la care un bulion pe un apartament li se pare mult si o sa razi,din electoratu psd,din batrani.Consider ca ei mai simt bunul simt fiind feriti la tara acolo de rahatu asta zilnic.Si daca faci legatura cu felul de campanie pe care eu consider ca-l va face Radu,o sa imi dai dreptate.Cat despre faptul ca inca nu e scindat,nici nu vreau sa fie.Vor opta in grup pentru a merge pe mana lui Radu atunci cand Crin isi va atinge apogeul in sondaje si i se vor observa limitele.Daca lucrurile vor fi nasoale si Base se va ma tine bine la un 35-38%,se va face alianta transpartinica impotriva chelului.Din oameni de stat spun eu,cum ar fi severin,iliescu chiar si nastase pe o parte si din cealalta Calin si tot partidul inclusiv udemeristi.Nu il lasa astia pe Geoana sa fie noua marioneta a serviciilor cu posibila rocada a lu Base la guvern.O sa spui,cum?Base ii are la mana pe baronii din psd dornici de malai si practic are jumate din partid.Deci poate forta ruperea psd prin metodele securistice binecunoscute.Stie cum sa o faca chelu.E hot,si nu uita,a mai facuto odata, in iarna.

tony spunea...

Haissam i-a zis:
-Dom'Profesor,show me the money!
El a raspuns:
-Omar,ia-i si mucles!

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Despre rocada cu Geoana am scris chiar eu aici. Cum sa ma mir? http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/03/marca-basescu.html

@Tony

Banditul! :)

MIHAI spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=Z5eyGNot8Cw Deci o fi expirat Lilick,tu ce zici? Oare e sau nu e Ionica expirat.Culmea cum vad eu e, ca si in el sta reusita. Deci,aceasta-i intrebarea.Atunci pe intai dupa alegeri la arcu de triumf ,asa am simtit vazandui pe toti inclusiv Emil,Calin,Ion.Chelu afirma dupa rasturnarea din sondaje in noaptea aia ca:citez aproximativ...acum e linistit.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Nu prea inteleg ce vrei sa zici si ce legatura are Ilici aici. Eu cunosc un EX-PIRAT: Basescu!

MIHAI spunea...

Apropo Lilick,de discursul lui Base de ieri din parlament cand mai toti spuneau ca a dat din gura bine.Ei bine a fost din nou o gargara si o gafa caci azi ia dat replica Voronin de un tupeu formidabil.Chelu a dato paia cu 800.000 de dosare de cerere a cetateniei romane iar Voronin cu tablou in spate a lui Stefan cel mare la TV.Moldova1 a grait ca Republica Moldova ar cam avea de recuperat teritorii de la Romania.Deci sia luato Chelu si neam luato in bot ca de obicei.Iti dai seama ce le face Voronin asta la ai lui.Schingiuire in saptamana mare.De, pentru cine nu stie politica externa,Base ieri in parlament a fost magistral, la fel ca Ceasca in 68.Toata pulimea la pupat ieri.Deja a mai luat un 2% in sondaje,parerea mea.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Cine se mai uita in gura lui Basescu? Daca si eu, care il urmaresc foarte atenta, am adormit...
In rest, am citit la Andrei.

MIHAI spunea...

Iliescu trebuie sa se impuna la momentul oportun in psd in dauna baronilor cand se va apropia momentul alegerilor.Parerea mea ca toti deocamdata se uita cum evolueaza lucrurile in sondaje,practic cat poate fiecare, si prin septembrie se va vedea unde sunt cu toti dupa care vor incepe mutarile in partea noastra,adica anti chelie.Dasta e important nea Nelu.El are alea ultime procente care vor mai lipsi pentru a fi siguri de izbanda.E de ajuns sa iasa printre babe si sa arate directia pentru 10%-12% din electorat,exact la fix ce le trebuie.Se va canibaliza totul pe sub masa,ai sa vezi,iar partea buna ar fi sai lase in offsaid si sa rupa psd daca nu poate lasandul lui alde Oprisan&compania daca nu va reusi sa se impuna acolo si sai alunge.Abia atunci vom putea avea parte pe scena politica si de un partid social democrat curatat si modern.Ar fi ideal,ar ramane 2 partide ok,curate si sar incepe asaltul de distrugere al ultimei religve securiste,a lupilor tineri asa cum ii numeam eu pe astia din pd.Iar locul,usor,usor ar trebui sa intre pnt.Firav la inceput cu un 10-12%dar va intra daca iese Radu.Astai clar parerea mea.Evident in 2010 anticipate si iam extirpat aproape de tot ,la un maxim 10%.Nui vezi pe alde Mungiu ca-si cauta alt cal, sau vor sa-si faca altu nou.Ei simt asta...ca pierd..ca sa dus...vor sa iasa nu foarte sifonati...le vine randu si lor sa-i dea in cap ultimu pumn....ca sa se spele unpic ca si imagine...astia sunt ei civici puli,caractere de 2 lei,lefengii.Pa.

MIHAI spunea...

Iti zic:de mana lu Calin moare chelu.El sta si asteapta momentul,de ce sa iasa depe acum sa strice apele in pnl.Nu-i sta in caracter,dar atunci cand se va vedea plafonarea lui Crin, va forta punerea tuturor din pnl la masa si se va merge pe linia indicata de mine.Nu uita,sti bine ca si deasta Crin a iesit,caci spunea ca ,,el poate'',pe cand Calin era destept dar nu popular sa le zica la congres ce vor aia sa auda.Si se gandea la ceva,sa stat de vorba stai linistita.De ce dadea Udrea din gura din augustul trecut la Costinesti la zilele tineretului pdl-ist.Cine crezi co informase?Nu serviciile?Stiu si adversari,chelu,care il atacase voalat pe Radu tot pe aceeasi tema cu ,,actorasu securist''.In rege nu avea tupeu sa se lege.Iti zic:in sfarsit vei vedea la lucru tot ce are mai bun politica romaneasca din ambele partide.Mai firav din psd,dar va fi exact strictu necesar pentru ai bascula.E asa usor Lilick sa fie bine,ca doar de prosti nu o vor realiza.

Lilick spunea...

@Mihai

Vise, taica, vise...
In primul rand vreau sa iti zic ca si Crin se va ridica mai mult in procente. Oricum acum e pe locul 2. Dar tu probabil nu il cunosti. Nu-ti mai aduci aminte cum era, pe vrema cand Tariceanu tacea la atacurile lui Basescu, ca un dulau de paza care musca tare de tot. Asta una la mana. Doi la mana citeste aici: http://www.jurnalul.ro/stire-editorial/lovitura-electorala-maiastra-a-lui-traian-basescu-504696.html
Dupa aia mai vorbim. Si sa mai stii ceva: daca Basescu stie ca nu ar sanse sa castige, NU CANDIDEAZA! Asta stiu sigur!

MIHAI spunea...

Asta e una,asa ca sa-i mai simti cum gandesc. http://patrasconiu.blog.cotidianul.ro/2009/04/15/unde-l-au-ascuns-pe-calin-popescu-tariceanu/

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Dar tu nu ai observat ca il am si in blogroll? :)) Stiu foarte bine cum gandesc, nu imi spui nicio noutate. :)

MIHAI spunea...

Acum raspunsurile:1-aici e de asteptat cateva lunii.Mai precis in iunie dupa europarlamentare.Tragem linie.Sa nu fie sub 18%ca n-are nici o scuza.De atunci sa vezi,nu-l mai iert deloc 2-Crin e pe 2 la incredere si nu la vot sti bine.Cand se voteaza, lumea parca e incremenita in aceleasi trei directii si nu pune stampila pe candidatul partidului advers.3-Cand tacea la inceput Calin o facea cu un scop.A facut-o pana spre finalul lui 2006 cand sti bine ca am intrat in sfarsit mai devreme decat trebuia in UE.SI ASTA E UN MERIT.Daca o facea in vara lu 2006 nu mai aveai tu belsugu din casa pe care il are lumea azi.Investitiile alea in plus care au intrat in tara din cauza asta se afla intrun fel si in buzunarul tau si al tuturor.ISTORIE-2004 DECEMBRIE SAU INSTALAT ASTIA LA PUTERE.Base nu a rezistat decat juma de an si a inceput sa dea in el.Deci din vara lu 2005 pana in 2006iarna, Calin nu a vrut sa riste viitoru Romaniei si a incasat fara a-si permite atacuri.La 1 ianuarie 2007 am intratin UE.In februarie deja ia dat afara pe pedisti.Punct.4-Ceea ce a scris Cristoiu in editorial in chestiunea Basarabia, culmea,tocmai iti spusesem eu inainte,credema nu il vazusem inainte.Cat despre chestia cu Vantu,si aici am spus candva prin iarna cand intram numai la Andronic ca,citez aproximativ:treaba asta cu Chelie injurand la SOV in public e ca si cum aseara ti-ai tras-o cu amanta,te-ai simtit bine,pleci, iar a doua zi iesi cu nevasta pe strada si o intalnesti pe curva de aseara care te baga in seamna.Ce face el?incepe s-o injure ca la usa cortului ,cu cat mai tare cu atat mai bine,doar doar sa nu se prinda nevasta de cine e asta cu adevarat.Te intreb un lucru:sa zicem ca e bine sa iasa Crin in toamna presedinte.Ce sa faca pentru copii aia,acolo,ca a si declarat ca la externe nu se pricepe si ca ii trebuie timp sa invete.Pai scuzama,externele aproape ca sunt principala prerogativa a presedintelui asa ca de ce sa fie el?e cel mai bun,se pricepe?Uitate la Badin si la ceea ce arata in fiecare zi,care timp,de unde?Ce sa faca el la Cotroceni?Sa mai bifeze un punct in cariera?Sau sa dea gata biblioteca de acolo?Oare de ce,cei mai mari si inversunati critici ai lui Chelie,adevarati talibani cum la zic eu se indoiesc de Crin ca ar fi in stare?Vorbesc aici de Cristoiu,Badin,Roxana,Firea,Nistorescu.Lasa-i pe Valentin Stan sau Ciutacu, sunt subiectivi.Stan a fost coleg de facultate cu Crin iar Ciutacu a declarat ca e prietenul lui.Ca sa rariat apoi si B.Teodorescu sau Ciuvica cu Gadea mi se pare normal si firesc.Aveau nevoie de un cal la bataie.Trag de el in sus ,sa-l urce scarire, ce naiba,nu se vede sau oi fi eu orb.Imi pare rau,tineam si tin la Crin atunci cand are caracter.Daca se puneau toti atunci la o masa si iesea Crin,nu ma supara nimic,dar aici sa dat DOAR la gioale.Vorba lu Orban catre Cioroianu:spune in care tabara esti ca asa e in politica.Asa cum am tinut la Calin la congresu asta,am tinut si la prostu de Orban in 2001 cand concura cu Stolo la presedentia pnl.

MIHAI spunea...

Incredibil,tu nu dormi?Esti pasare de noapte ca si mine.PS.Spune-i lui Roxi sa ma scoata de la ban te rog,ca m-am certat cu un prost acolo,il deranja gramatica mea.A scris 8 randuri fara sa se atinga de subiect.Asa e prostu,a inteles dar se da fudul.Am schimbat pana acum 4 emailuri,pe al cincelea nu-l mai am.Deci vreau sa fiu liber,sa-i zici.,,Noapte buna''.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

In primul rand vreau sa iti spun ca nici eu nu suport postarile celor care ignora deliberat regulile gramaticale. Si nu numai eu. Poate o sa-ti spuna si alte persoane de pe aici, ca o anumita persoana, agramata, de pe un blog portocaliu, e ciuca batailor noastre de joc. Iti raspund mai tarziu la restul.

MIHAI spunea...

La mine problema e ca nu tastez repede.Sunt incepator,n-am maini de pianist ca voi.Oricum o inteleg pe Roxi.Defect profesional ce sa-i faci.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

N-are nicio treaba cu profesia. Si nici cu viteza. Nu te mai grabi.

Lilick Auftakt spunea...

Mai, asa cum se indoiesc cei pe care i-ai enumerat de Crin (mai putin Roxana care se pare ca a inceput chiar sa il deteste) ma indoiesc si eu, intr-o anumita masura... Dar doar intr-o anumita masura. Fiecare are insa interesele si strategia lui pentru care scrie mai bine sau mai rau de Crin. Nu pot sa iti raspund atat de mult, pe masura comentariilor tale.
Tu intuiesti unele lucruri bine, dar trebuie sa ai rabdare cateva luni, cativa ani, ca sa ii cunosti pe ziaristi, pe bloggeri, si sa vezi ce e cu fiecare, de ce scrie asa, sau altfel...

mihai spunea...

Rabdare am pana-n vara cu Crin.Deja imi stiam calul pe care pariez inca inainte sa i se anunte candidatura.E un cal perfect,e cea ce trebuia Romaniei.In Crin nu dau mai tare,ca nu vreau sa lovesc in pnl.Pe ziaristi ii cunosc foarte bine,caci infulec politica pe paine de la 10 ani,asa ca nu ma influenteaza nici macar talibani mei.Parerile lor,coincid cu ale mele.Atata tot.Cat despre faptul ca nu poti comenta pe masura spuselor mele,stiu asta.Ar fi public si nici eu nu as vrea sa afle adversari.Asa ca tu faci bine ce faci,esti inteligenta.Eu sunt mai taliban si pun mai multa inima,ca-ci imi permit ,neavand blog.Intrun fel sunt mandru,fiind poate al doilea de pe bloguri in ordinea anuntari,care sustin si cred in reusita lui Radu.Si numai Roxi putea sa fie prima care stia, si anunta intrarea printului.Are suflet mare, si sti si tu asta.De altfel, blogu ei e printre cele trei recomandate de print,si asta o onoreaza.Bravo ei.