25 apr. 2009

EBa, Stolojan si Macovei - incompetenti si reciclati



"Fundatia Societatea Civila pentru Reforma Morala a lansat, joi, intr-o conferinta de presa, ''Lista neagra a candidatilor pentru Parlamentul European''. Lista cuprinde 17 nume mai mult sau mai putin sonore ale vietii politice romanesti precum Theodor Stolojan, Relu Fenechiu, Elena Basescu, Monica Macovei, George Becali, Corneliu Vadim Tudor, Lazlo Tokes, Rovana Plumb, Ovidiu Silaghi, Traian Ungureanu, dar si Marcel Hoara (PDL) sau Mihaela Hunca (PSD), care, conform criteriilor initiatorilor, nu ''corespund nici etic, nici moral pentru a reprezenta interesele Romaniei in Parlamentul European''." - cititi mai mult in ZIUA

22 de comentarii:

hendrix spunea...

Am citit cu atentie articolul din Ziua si pot sa spun ca sunt in mare masura de acord cu cele scrise. Cea mai dubioasa lista de europarlamentari o are, de departe, Partidul Derahat, in frunte cu paiata securista draga stolo, folosit de ba-secu in diverse roluri politice inedite, de fals candidat la presedintie in 2004 si fals viitor premier in 2008! N-ar fi exclus ca draga stolo sa candideze in locul lui ba-secu in toamna, daca sistemul sistemul securisto-comunist va hotari in final ca ba-secu n-are sanse de castig.
Despre candidati precum macovei sau TRU s-a scris prea mult incat sa mai fie nevoie de alte cuvinte: pupincuristi basescieni 100%! Si ei, ca si draga stolo, cu vechi relatii cu Manastirea Secu.
Personaje exotice precum trinebunul sau fecali vor da culoare campaniei electorale, adica vor spune tot ceea ce oamenii lui ba-secu nu vor spune. Lipseste din lista pedeleprelor celebrul fighter rares niculescu, marele manelist din Cluj, care fusese la un pas de a fi purtator de vorbe la Victoria. Despre pitzipoanca lui ba-secu este inutil sa mai spui ceva: la asa tata, asa pitzipoanca!
N-am inteles prea bine ce i se imputa lui Fenechiu si lui Ovidiu Silaghi. Stiu ca primul a fost acuzat de multe, nefiind nimic dovedit, dar Silaghi? Poate ma lumineaza cineva.

Lucia Verona spunea...

Cine e societatea asta civilă? Îmi place lista :))
Deşi cînd mă gîndesc că Berlusconi pune pe lista partidului lui actriţe şi starlete, mă întreb cu ce-s mai răi ai noştri...

tony spunea...

La Bruxelles,Tokes trebuie asezat in sala de sedinte intre Vadim si Becali.La fel si la hotel.

alina gorghiu spunea...

Lilick
S-a demonstrat ca listele si clasamentele societatii civile pe genul asta de subiecte nu au reusit sa influenteze electoratul. Ma indoiesc ca o vor face acum.

Lilick Auftakt spunea...

@hendrix

Cred ca ar cam trebui scoase din sertare afacerile lor cu Manastirea Secu (cum zici). :))

@Lucia

Ai nostri, multi dintre ei, sunt prieteni cu oamenii lui Berlusconi. :D Deci...tot pe acolo.
Societatea asta civila? Niscaiva ONG-uri.

@Tony

Hahaha. Ce sadic!

Lilick Auftakt spunea...

@Alina

A, daaa...stiu. Dar asta probabil si pentru ca societatea civila e compromisa.

tony spunea...

Si Stolojan in banca langa Relu Fenechiu !

INCERTITUDINI spunea...

Cutremurul anuleaza intr-o clipa ,definitiv ,orice lista... de orice fel.

mihai4 spunea...

Hendrix ma uimesti.Rar,repet rar asa comentariu.Nu te-am crezut in halu asta.Ti-ai dat toata arama pe fata.Te pot pune intre mine si Ciutacu fara discutie.Credeam ca sunt un singuratic peaici.Deacum am un fratior.Sa-mi traiesti.Iti propun sa facem echipa.Impreuna putem zdrobi tot ce ne iese in cale.Trebuie sa ne intalnim neaparat sa punem tara la cale..Daca ne iese inseamna ca noi doi ne-am pus un presedinte.Noi si numai noi doi,putem opri lumea de la dezastru.Ai mustata,barba,cioc,burta spunemi,cum esti ,fizic vorbind?Daca ne unim ,chelie ia un maxim 15%,altfel scapa cu un 25%.TREBUIE OMULE TREBUIE. http://www.youtube.com/watch?v=ADPL4BL0_xA&feature=related

Lilick Auftakt spunea...

@Mihaita

Tu te pui cu Hendrix? :)) El e din garda de fier a comentatorilor anti-pdl. Mai bine ia lectii. Hihi!

Lilick Auftakt spunea...

@incertitudini

Intr-o clipa si... pentru o clipa. :) Slava Domnului.

mihai4 spunea...

Asa e viata Lilick,nu te ingrozi.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Nu stiu despre ce imi tot scrii. Nu reusesc sa inteleg decat 20 % din ceea ce incerci sa comunici si de aia nu mai scot de la moderare. Ce avocat, cine, unde?

mihai4 spunea...

IL URASC PE AVOCATU CARE PROFITA DE MALENA.

Lucia Verona spunea...

Lilick
Offtopic
M-am uitat, nu scrie rău, dar nu merge textul ăsta. E politic, ceea ce n-ar fi un defect, dar e mai mult un reportaj-comentariu politic.
Dacă are ceva proză sau eseu, să ne trimită.

Mos Califar spunea...

Asa ii pasa "societatii" de ramura ei "civila" de cred ca tuturor alora de pe lista le tremura chilotii pe ei.
Bancuri de Dambovitza.
Cand or iesi candidatii la zar cu faina, ulei , berea si micii, societarii astia civili pot sa se spanzure

Filip G spunea...

Cea mai elogventa emisiune am vazut-o ieri la ANTENA 3 "Editie Speciala"
W Branza PD-L si Negoita PSD ambi fiind la guvernare nu au avut un punct comun in discutie.S-au contrat tot timpul emisiunii.E clar ca alianta nu functioneaza.Colac peste pupaza la sfarsit domnul Branza invita pe doamna,domnisoara Ramona Manescu sa paraseasca PNL-ul si sa treaca la PD-L{aceasta candidand la EUROPARLAMENTARE}
Pd-L sunt suparati pe ELENA BASESCU pentru faptul ca pierd voturi.Iar PSD va castiga mai multe locuri la EUROPARLAMENTARE.
Intarata-i drace!

http://alienare.wordpress.com spunea...

Apar fundatiile astea ca ciupercile dupa ploaie! :D Cine dracu a mai auzi pana acum de Fundatia Societatea Civila pentru Reforma Morala? Cat despre ziarul Ziua...n-as mai comenta nimic. :)

Lilick Auftakt spunea...

Nu a scris numai Ziua.

madalina ionescu spunea...

Nimic nu se pierde, totul se transformă. Aplicând acest principiu, chiar dacă nu ar candida, prin nu ştiu ce miracol, boli, retrageri etc, deşi listele s-au depus deja, deci dacă nu ar candida totuşi acum, ar răsări data viitoare. Aşa că de unde nu e nici Dumnezeu nu cere. Nu avem cu ce să-i înlocuim, că oamenii cu bun-simţ stau acasă, nu se bagă în seamă la lipit afişe.

agaX spunea...

Eu cred listele astea sint, intradevar treaba fiecarui partid. Nici mie nu-mi plac listacii PDL; nu e insa cine stie ce, ca nu mi-au placut nici inainte.

Daca are cineva de raspuns ceva, cred ca acel cineva ar trebui sa dea (eventual) socoteala in fata propriilor votanti.

De aceea, as ruga-o pe doamna Alina Gorghiu (daca are timp si bunavointa), sau pe oricine altcineva care intelege, sa ne explice capul listei PNL-ului, ca pe aia ai celorlalte partide i-am inteles deja.

codeus spunea...

Lilick te-ai trezit deja.cum a fost presedinta la sosire nu era obosita.io nu am mai rezistat m-am culcat pe la 1.