19 apr. 2009

Flutur are oul prea mic!


Citeam la Mos Califar despre "Pastele ca spectacol". Si mi-am adus aminte ca anul asta am citit in presa despre oua gigant mai mult decat in alti ani. Am si vazut prin oras cateva oua imense in fata unor mall-uri, supermarketuri... Se pare ca a fost o moda in toata tara.

"La începutul lunii februarie, preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, anunţa că programul „Paştele în Bucovina” va aduce două recorduri consemnate în Guiness Book. „Intenţionăm să-i invităm la Suceava pe reprezentanţii Guiness Book pentru a omologa recordul oului gigantic, care va fi pictat în perioada desfăşurarii programului «Paştele în Bucovina»”, declara atunci Flutur." - Adevarul

Insa intre timp se descopera ca oul care valorase 10.000 euro era prea mic. Canadienii detineau recordul mondial, de 35 de ani, cu un ou cu 46 de centimentri mai mare. Gheorghe Flutur a luat teapa, si cu el impreuna si sucevenii.
Totusi, presedintele Consiliului Judetean nu se lasa! Vrea sa doboare recordul mondial cu cea mai mare pasca din lume! Cea mai mare "Pleasca" din lume o are oricum. In vizita. Sau a avut-o, in caz ca a plecat deja pe litoral.

Acum, daca Oprescu a avut de Craciun cel mai mare carnat din lume, putea sa aiba si Flutur un ou gigant de Paste. N-a fost sa fie! :)

Update: Oul a fost pana la urma omologat drept cel mai mare ou INCONDEIAT din lume. "Cei de la Cartea Recordurilor m-au informat că poziţia pe acest segment, adică «ouă încondeiate», este liberă", Gheorghe Flutur.
Ce daca nu mai exista la aceasta categorie niciun alt ou? E cel mai mare? :)
La anul le propun sa inventeze si sectiunea pentru cel mai mare "ou manjit cu rahat". :D

15 comentarii:

Mos Califar spunea...

Pai ce era nebun sa-si supere Stapanul ? Cele mai mari oua le are Voda,am zis. Trebuia sa concureze la "Cea mai pro-fund-a limba" acolo sigur castiga.

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Aha. Deci special s-a dat batut si a facut oul ala mic. La cea mai pro-fund-a limba cred ca se bateau mai multi sa concureze. :))

Lucia Verona spunea...

Nu ştiam de ou, doar de lumina adusă cu avionul! :))
Dar cum de i-a ieşti prea mic? Nu putea să se informeze care sunt dimensiunile precedentului record? Aici ori e trădare, trădare, de trei ori trădare a entereselor partidului, ori aveţi voi dreptate şi s-a lăsat bătut ca să nu se supere şefu'.

simona_ionescu spunea...

Putea sa expuna si el doua si atunci poate avea "succesuri"! Paste linistit, Lilick!

Lulutza spunea...

Adevarat prea mic! Si... cheap!

In comparatie cu acesta... Cel mai mare ou din lume! ... sau cu acesta... Cel mai mare ou comestibil din lume! Desi, dupa atita timp de stat in ploaie si zloata, sa-l manince cine s-o incumeta! Cele mai migalite (si scumpe) oua... Pe un text de exceptie! Ouale imperiale rulz! Cumpaniti si bucurati-va!

Marius Mina spunea...

Flutur are ouale prea mick, asa e corect !

(caterinka in ziua de Pasti- ii pregatesc una lui Nuty , specialmente de la un admirator cu doua picioare)

Draghi spunea...

Flutur asta incearca sa compenseze ceva? Sau vrea sa ii numaram oul? :D

agaX spunea...

"cea mai pro-fund-a limba", TRUe ... adevarat ca i-a dat !

Lucia Verona spunea...

Se pare că totuşi i-au omologat oul lui Flutur :))

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

I l-au omologat. Dar la o categorie la care nu era niciun ou: cel mai mare ou INCONDEIAT din lume. :)

Lucia Verona spunea...

Deci şi la Guinness Book merg şmecheriile... Bravos, naţiune!

Lilick Auftakt spunea...

"Cei de la Cartea Recordurilor m-au informat că poziţia pe acest segment, adică «ouă încondeiate», este liberă”, a declarat Flutur. :D

Mihai Voicu spunea...

Este tipic pentru Flutur sa se laude si apoi sa esueze lamentabil. Am fost coleg de guvern cu el si cam asa facea si atunci.

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai Voicu
Bine ai venit! Citeste te rog aici: http://morar.catavencu.ro/2009/04/20/sa-ciocnim-ouale-record/
Si-au gasit primarii o noua jucarie.
Pe bune? Flutur e laudaros? Haha!

[D][S][N] spunea...

http://dragossorinnicula.wordpress.com/2009/04/14/razboiul-europarlamentarelor-atacul-elenelor/