12 apr. 2011

100.000 de bucuresteni spun NU Elenei Udrea si Legii Capitalei. Spune si tu!

Campania "Apara Bucurestiul de Elena Udrea" are zilele acestea un prim succes de proportii impotriva blondei de la Cotroceni si a Legii Capitalei. Exact cand ne apropiem de strangerea a 100.000 de semnaturi. Presiunea pe care au pus-o in doar 10 zile de campanie bucurestenii si aliatii lor a fost atat de mare, incat au reusit sa o oblige pe doamna cu frunza sa spuna ca referendumul e, totusi, necesar. Dar doar de gura lumii, pentru ca altfel nici consilierii si nici primarii PDL nu au facut nimic ca acesta sa fie declansat.

Care sunt, pana acum, strategiile portocaliilor pentru a castiga "bunavointa" bucurestenilor? Un site clonat, in care fotografia si numele Elenei Udrea au fost inlocuite cu cele ale actualului primar al capitalei, o alianta cu RATB spre vandalizarea bannerelor stradale ale campaniei "Apara Bucurestiul”, si cateva mesaje populiste care sa acopere continutul Legii Capitalei si adevaratele intentii ale mafiei PDL.

6 comentarii:

Matilda spunea...

Ticăloşia portocalie n-are limite, dar trebuie stopată. Pentru totdeauna !

lehman25 spunea...

Asta numesti tu forma liberala de expresie ? Moderand comentariile ? Ce diferenta mai este atunci intre tine si maimutele portocalii ? Jenant.Nu poti sa iti depasesti conditia de activista de partid !

Lilick Auftakt spunea...

Ce moderare, @lehman? E primul comentariu al tau pe care il vad aici. Rescrie si posteaza din nou, ca la mine nu a ajuns. Si mai usor cu limbajul pe scari. Deci: ce ai de spus?

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, daca nu era campania asta n-as fi stiut ca lumea e atat de furioasa pe strada, iar Udrea e mai urata decat insusi Basescu. De-asta zicea ca pana la 70 de ani nu mai iese din politica. Practic, viata ei in afara politicii e terminata. Fara SPP si imunitate n-ar mai putea sa faca altceva decat sa emigreze.

lehman25 spunea...

A fost activată moderarea comentariilor. Toate comentariile trebuie să fie aprobate de către autorul blogului.

Asta se numeste cenzura domnisoara si nu are nimic de a face cu liberalismul,insa greseala imi apartine in totalitate,dracu` ma pune sa intru in acest spatiu.

Lilick Auftakt spunea...

A fost activata acum trei ani. Basistii trebuie sa treaca prin purgatoriu ca sa iasa aici la suprafata sau sa ramana in iadul de unde au venit.