20 apr. 2011

Talmacean, tentat sa participe la "Miscarea contra statului"

Ma uitam aseara intamplator pe wall-ul lui Talmacean... Posta de zor articole din presa tabloida internationala care il fac celebru. (Intre noi fie vorba: chiar si BBC? Grav! Grav pentru BBC...) Si ce vad?

6 comentarii:

Somnul Natiunii spunea...

Talmacean, daca se spanzura de genitale sau manca rahat de caine in public in Piata Universitatii intra in si mai multe ziare.

codeus spunea...

am impresia ca si-a sters blogul, si tocmai acum , cand a devenit vedeta internationala )))

Vlad (S7EWIE) spunea...

Eu nu am rezistat să citesc până la capăt. Am ajuns la "copii" lui tolomăcean şi mi s-a tăiat firul... Ba acum mă întreb ce oare m-o fi determinat să încerc să citesc debitările acestui analfabet care într-o lume civilizată ar trebui să care cu cârca sau să întindă mâna la colţ de stradă pentru a supravieţui?

Pentru mine e clar, atât poate "ţărişoara" noastră. Scârbă to-ta-lă!

---
P.S.: Ferească Domnu' de candidatura ăstuia la orice, pentru că sigur câştigă!

Lilick Auftakt spunea...

http://www.talmacean.ro/blog.html

Lilick Auftakt spunea...

@Vlad, da. Un portocaliu analfabet. Probabil deja pleonasm... E foarte posibil sa candideze la alegerile parlamentare si chiar sa castige.

Vlad (S7EWIE) spunea...

Dacă tot am adus Divinitatea în discuţie mai devreme, să închei în stil tradiţional cu o vorbă din popor: "De ce ne e frică nu scăpăm."

Deci, tolomăcean parlamentar.. (poate se bagă la ăla european, nu? să fie lângă parameci de teapa sa, în companie de seamă: eba, becali, tocheş).