26 apr. 2011

Imaginea PDL

Nu-i asa ca uitandu-ne la chipul acestui pedelist ii regasim pe Basescu, pe Boc, pe Blaga, pe Udrea? Ba chiar si pe Preda sau Tismaneanu... E pedelistul tipic. Ba il mai cheama si cu B, ca pe majoritatea...
















Romania Libera: "ANI a sesizat DNA în cazul Botiş"

5 comentarii:

Matilda spunea...

Ce privire inteligentă, cîtă expresivitate ! :))

Lilick Auftakt spunea...

@Matilda, nu-i asa? :))

clerc spunea...

Acum citeva zile, in redactia unde lucrez a venit un amic, ardelean. La "mistourile" noastre legate de "fruncea" bocilor, blejnarilor, blagilor si botisilor, omul a replicat cu o gluma: "Da, v-am trimis la Bucuresti tot ce aveam mai rau".
Asa o fi? Se pare ca da. Cei mai corupti, mai oligofreni, mai inceti la gindire (dar mai iuti la furat si mintit) si mai fanfaroni dintre ardeleni au venit (au fost pusi de mongoloidul corsar!) in Capitala ca sa ne "managerizeze" destinul. De ars, ii ard pe toti romanii, mai putin pe cei 2-3 % compusi din rude si parteneri de afaceri. Restul, de pina la 10-12 %, sint cetateni cu probleme afective, spalati pe creier sau dependenti de dieta cu portocale.
Oricum, nasol a ajuns Ardealul daca e reprezentat de lepre psihopatologice precum Vass, Igas si alti boci.
A mai murit un mit! - vor striga, pe buna dreptate, miticii sudisti, fericiti ca in spatiul carpato-danubiano-pontic toti oamenii sint de cacao... Si cam au dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@clerc, pai ardelenii au fost smecheri ca au scapat de loaze. Dar noi fraieri ca i-am primit.

Lilick Auftakt spunea...

Si probabil ne pregatim sa-i primim si pe altii, in frunte cu Falca.