28 apr. 2011

"Cel care le-a vazut pe toate..." - un articol care ne onoreaza si detalii privind nunta regala

"One person attending Britain's royal wedding has seen it all before: Michael I, the taciturn former king of Romania", scrie Alison Mutler pentru Associated Press. Si, cu o zi inainte de ceremonia nuntii printului William cu Kate Middleton, stirea face ocolul lumii, preluata de agentiile de presa. Un rar prilej sa se vorbeasca frumos si cu respect despre Romania...

Stiu ca unii dintre voi sunteti interesati de mai multe amanunte legate de apropiata nunta. Iata un rezumat al informatiilor, transmis de St James's Palace catre invitati si mass-media. Iar, mai jos, aveti un desen cu modul in care vor fi asezati invitatii in interiorul Westminster Abbey in timpul ceremoniei (click pe poza). Pentru un tur virtual al catedralei intrati aici. Familia Regala a Romaniei, care va porni in dimineata nuntii catre Westminster Abbey chiar de la Buckingham Palace, va fi amplasata in imediata vecinatate a Familiei Regale Britanice.

2 comentarii:

ribelalu` spunea...

Logic ar fi fost ca familia regala a Romaniei sa ne reprezinte in calitate de conducatori ai tarii. Au avut insa altii grija sa nu se intample asta. Nu spun cine ca iar ma certi ;)

Lilick Auftakt spunea...

Eu stiu ca a avut grija Iliescu. Asa ca nu te cert. :)