12 apr. 2011

Dezvaluiri despre un om de "dreapta" de la PDL

„Precizez că încă din şcoala generală şi din timpul liceului, am desfăşurat o susţinută activitate obştească, fiind mai întîi preşedinte de detaşament în organizaţia pionierilor, apoi secretar al organizaţiei UTC."(...)

„am fost cooptat în comisia politico-ideologică de pe lîngă consiliul Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Centrul Universitar Bucureşti, iar în luna aprilie 1974 am fost primit în rîndurile Partidului Comunist Român.”(...)

„am fost cooptat în comisia politico-ideologică de pe lîngă consiliul Uniunii Asociaţiilor Studenţilor Comunişti din Centrul Universitar Bucureşti, iar în luna aprilie 1974 am fost primit în rîndurile Partidului Comunist Român.”(...)

„Cu referire la activitatea obştească, menţionez că în perioada 1980-1981 am fost secretar al organizaţiei UTC, iar în perioada 1981-1985 am fost secretar al organizaţiei de bază PCR din cadrul Judecătoriei Sectorului 5 Bucureşti."(...)

"am fost propagandist la nivelul Comitetului UTC al Sectorului 5, iar apoi am activat ca lector la cabinetul politico – ideologic de pe lîngă Comitetul de partid al Sectorului 5"(...)

"Pentru activitatea profesională şi obştească am fost decorat cu medalia „A 40-a aniversare a zilei de 23 August 1944.”


Stiti cine a scris cele de mai sus? Nu, nu Ion Iliescu! Si nici Emil Boc! Cititi neaparat pe blogul lui Mugur Ciuvica despre cine e vorba si distribuiti cat mai mult! :))

20 de comentarii:

Adrian Stoica spunea...

Surpriza? Nu cred ...

Lilick Auftakt spunea...

Nu, sigur ca nu Adrian. Te rog sa observi insa ca declaratiile de la securitate par uneori mai umane decat aceste declaratii din dosarele de cadre. Mai avea putin si se lauda si cu activitatea politica de la gradinita. Horror! Ce a cautat impostorul asta in PNL? Pacat ca nu s-a stiut de la inceput...

tigri2 spunea...

Mai hahalerelor!De pe ce OZN ati aterizat,si ce e rau in asta ,daca nu era asa precis ar fi fost vre-un terchea -berchea ,golanas,corigent,slab la invatatura [precum sunteti voi]Aceea era situatia atunci,cine va permite sa condamnati trecutul daca nu-l cunoasteti in substratul lui???tigri2

Hendrix spunea...

valeriu ssstoica?

Shadow spunea...

@Lilick

Tu esti asa de sigura ca nu s-a stiut de la inceput? Eu ma indoiesc. Mai sunt "colegi" de-ai lui pe la pnl plus cazuri clare cand reforma inceputa de Tariceanu a fost returnata de "organizatiil locale" care si-au "reprimit" ceea ce a fost eliminat.

Am citit o referinta la "stanga si dreapta" pt care incep sa am o adevarata "veneratie". Pozitionarile "stanga - dreapta" sunt pozitionari de "gradinita". Referinta suna la genul "sa sustii ca esti de stanga sau de dreapta este un mod de a te declara "imbecil".
Societatea are nevoie de principii si nu de pozitionari. De ce principii de dreapta in anumite cazuri si de ce de stanga in alte cazuri.

Lilick Auftakt spunea...

@Shadow, pai s-a inscris in PNL in ianuarie '90. E clar ca un astfel de om a intrat cu misiune. Nu cred ca s-a stiut la momentul respectiv si nici mai tarziu, unii...

Shadow spunea...

@Lilick

Uite ce spun unii despre "activitatea" lui la arhitectura unde invata de zor Patriciu. Chiar mai crezi ca nu se stia de "activitatea" depusa a lui stoica? Se stia dar "dadea bine". Azi cand e la pdl nu mai da bine. Maine daca se intoarce va da la fel de bine. Unde se termina "pragmatismul" si incepe "iporcizia" in politica romaneasca va las pe voi sa aflati.

Lilick Auftakt spunea...

Da, am citit. Poate da vreo explicatie Patriciu...

Pro DOC spunea...

Ce sa ne mai suprinda, Lilick? Si Valeriu Stoica, aidoma lui Emil Boc si asemenea altor "tobosari ai timpurilor noi" (TRU, Preda etc. etc.) a fost pregatit sa fie un corifeu al ideologiei de circumstanta a "structurilor" statului ceausist, indiferent de avatarurile acelor structuri.

Ideolog de stanga, ideolog de dreapta, ideolog de ce-o fi, important era ca ideolog sa ramana si, mai ales, sa fie nu doar ce-a fost, ci mai mult decat atat, ceea ce - pana azi, cel putin - i-a reusit de minune (si lui, ca si celorlalti, pomeniti sau nu mai sus).

Ehei, daca partidele postdecembriste ar fi fost formate preponderent din luptatori anticomunisti ori macar din disidenti de ceasul al douasprezecelea, cred ca astazi am fi vorbit despre o cu totul alta Romanie…

Anonim spunea...

"E clar ca un astfel de om a intrat cu misiune."

In sfarsit!

"Pasul urmator este compromiterea fortelor democrate, unica solutie fiind noi"
E dintr-un documentar francez realizat in anii '90 despre schimbarile din Est, nu reusesc sa il gasesc nicaieri dar vorbele astea mi-au ramas in cap.

Ela Roseni spunea...

# Nu lua numele Iancului în deşert. Da, ăia care au fost în marile funcţii de conducere ale PCR, UTC şi Secu' n-ar fi trebuit să mai aibă voie să fie în funcţii ale statului. Nu e vorba de competenţe, e vorba de etică. Indiferent de partidul din care fac parte acum!
Cât despre dezvăluiri? S-a uitat de Ticu Dumitrescu?Cât nu s-a străduit omu' ăla să ne deschidă ochii!

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc, exact la asta ma gandeam si eu. Unii sunt nascuti ideologi (de stanga, de dreapta, de ce o fi). Si avem deja atatea cazuri, incat s-ar putea scrie si o carte despre astfel de personaje.

Lilick Auftakt spunea...

@Chrysthian, pai sunt lucruri pe care toti le banuiam, insa daca apar negru pe alb avem mai multa forta sa le rostim.

Lilick Auftakt spunea...

@Ela, nu, nu am uitat de Ticu Dumitrescu. In niciun caz...

ADRIAN spunea...

... un mare domn ...

am primit "pe surse" urmatoarea instiintare:

Tribunalul București a decis marți că PUZ-ul Diametralei Buzești-Berzei este ilegal. Platforma pentru București vă

invită joi, 14 aprilie, ora 13, la o declarație de presă la sediul ActiveWatch-Agentia de Monitorizare a Presei (Calea

Plevnei, nr. 98, bloc 10 C, Sector 1) pentru a vă prezenta consecințele juridice, și nu numai, ce decurg din această situație.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, interesant, interesant!!!

zincabeiu spunea...

Si eu ma intreb ce cauta asta in PNL.Si ar trebui sa ne intrebam astfel cand vorbim de toti tradatorii.Dar Turcan, dar Berca, dar Flutur ? Intr-un fel, e bine ca s-au limpezit apele.
Stiti ca Stoica in tinerete, in liceu , scria poezie? Pana aici totul frumos.Dar sa-l fi vazut cat de lingusitor era pe langa profesorul coordonator!
Cautati Antologiile Sagetatorul, cenaclul elevilor din Bucuresti, din anii '68,69,70 si veti vedea ca multe personalitati politice sau nu,din ziua de azi au inceput prin a scrie versuri.Dar sigur Stoica n-are ce cauta acolo.

Anonim spunea...

Niste completari la materialul GIP

http://www.cotidianul.ro/142441-Valeriu-Stoica-a-intrat-in-PCR-in-anul-II-de-facultate

De citit si link-urile de pe pagina de front

PS

Omul care sustinea legea lustratiei (declarativ) este perfect lustrabil

Dan

Lilick Auftakt spunea...

@Zincabeiu, multumim pentru informatii! :)

@Dan, DISTRIBUIT! :)

Ela Roseni spunea...

#dan, oarece argumente pentru "lustrabilitatea" celui care nu mai este? Pentru că a fost decorat după ce i-au fost luate orice posibilitati de supravietuire si si-a dat seama ca lupta cu morile de vant?