7 apr. 2011

Harta corturilor de campanie

Daca vrei sa vezi unde e cel mai apropiat cort de campanie, acceseaza google maps aici. S-au strans aproape 50.000 de semnaturi!

Am trecut marti si pe la Intercontinental, unde a fost organizata, de catre Institutul de Studii Populare, o dezbatere pe tema Bucurestiului, cu participarea extraordinara a doamnei Cocos. Printre intelectuali portocalii de elita, vorba vine, mi-a placut sa vad idioti ca Talmacean, dar si interlopi ca Murg sau Poteras. Le statea foarte bine celor dintai in preajma lor... Despre Bucuresti s-a vorbit insa ceva mai putin. Minute bune doamna Cocos si-a laudat activitatea.

2 comentarii:

zincabeiu spunea...

Dimineata cortul de la statia de metrou Aparatorii Patriei era sfasiat.
Am semnat pentru referendum.Totusi, mi se pare ca nu este popularizat suficient.Oamenii trec pe langa aceste corturi fara nici cel mai mic interes.Cel mai multi sunt orbi si surzi, indobitociti de saracie, resemnati si fara cea mai mica intentie de a schimba ceva.Sunt revoltata de acest dezinteres general.

Lilick Auftakt spunea...

@Zincabeiu, pai televiziunile nu sunt interesate de subiect. Prefera sa ne tina la curent cu ce fac Pepe si Oana sau Iri si Moni. Cu asta fac rating. Ne bazam mai mult pe cei care fac informarea in strada sau in online. Orice mana de ajutor, in sensul informarii populatiei, e foarte de folos. Multumim pentru semnatura! :)