24 iun. 2011

A postat Udrea pe facebook. Ce ii raspund cativa simpatizanti...

Elena Udrea
"Din ploaia de discuţii care a urmat afirmaţiei de miercuri a preşedintelui Traian Băsescu cu privire la abdicarea regelui Mihai, constat că am devenit brusc o ţară monarhistă. În 1990, unii membri marcanţi ai PSD de azi l-au întors pe fostul rege din aeroport şi nu i-au dat voie să-şi revadă ţara. Acum, cu aceeaşi ipocrizie manifestată şi în alte ocazii, social-democraţii devin apărătorii săi, în mod necondiţionat."
.........
Radu John Timor , tin sa te anuntz ca nici mie nu imi place moaka lui "regele" Mihai.
acum 15 minute · Îmi place · 2 persoane
Beny Iaurum traiesc in germania dar cind aud (regele mihai ) ma irit tot. sa se duca linga nea nicu .
acum 12 minute · Îmi place · o persoană
Zoe Simota D-nă E. Udrea, nu trebuie să ne minunăm de leprele,usl! Sunt rahații, care nu vor să recunoască că : PUT ! Parfumul Regelui,are efect minim! Mă bucur că Președintele României,a ridicat capacul,latrinei,usl!
acum 12 minute · Îmi place · 2 persoane
Dragos-Marian Matei bravo basescu in privinta lu' maiestatea sa...in rest Dzeu cu mila pt ca pdl nu intra in parlament(sincer imi pare rau dar chestia cu reorganizarea e bomboana de pe coliva) aleluia ..respect
acum 9 minute · Îmi place · o persoană
Mihai Alex Mihai a tradat o tara intreaga iar pe urma a venit sa ia ce-i mai drag: Peles
acum 2 minute · Îmi place
Radu John Hopa si @Sarbu ... adevar istoric ... care ? Familia de Hohenzollern nu e nume romanesc, deci cand a plecat cu trenul plin , a comis un jaf national practic !
acum aproximativ un minut · Îmi place

................

Asa lider, asa simpatizanti, o sa spuneti. Dar nu aveti impresia ca au migrat catre PDL cele mai mari scursuri din fostul FSN si din Romania Mare?

15 comentarii:

Vania spunea...

"Spune-mi ce simpatizani ai, ca să-ţi spun ce târfă eşti" - zice un vechi proverb rusesc...

Lilick Auftakt spunea...

Da? Asa le spun rusii? Simpatizanti? :)))

Bogdan spunea...

Uite ce zice un pupar:
http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-9143022-scandalul-basescu-rege-stupid-penibil-deprimant.htm

Bogdan spunea...

Ce'ti spuneam ieri despre Centrul Wiesenthal:

http://www.gandul.info/news/exclusiv-gandul-centrul-wiesenthal-presedintele-basescu-are-mare-nevoie-de-o-lectie-despre-holocaustul-din-romania-8382189

Bogdan spunea...

Ha ha ha, uite si la tartoru' pupinilor (Aligica doar a prestat pt ideologul marxist)

http://www.gandul.info/politica/vladimir-tismaneanu-socat-de-declansarea-unui-adevarat-tsunami-de-comentarii-dupa-interviul-in-care-traian-basescu-l-a-facut-pe-rege-tradator-si-sluga-la-rusi-8382069

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan, da. Tartorul pupinilor a stabilit strategia, le-a dat ieri OK-ul, si s-au apucat de improscat cu bale. Vezi ca mai sunt cativa...

Adrian Stoica spunea...

Regele Mihai apartine istoriei. Doar istoriei, si nu prezentului, nu viitorului. Traian Basescu, in schimb, apartine, mai ales prezentului si, din pacate, si viitorului. Cat de lung va fi acest viitor cu TB si ai lui, depinde (si) de noi. Aici e buba.
Pentru mine, comportamentul lui TB a devenit extrem de previzibil. Stim cu totii cine este, nu? Si atunci, de ce ne mai miram atunci cand mai face cate una? Sau, nu e mirare, ci "reactie"? Nu, nu, reactia e la vot. Sau, in strada. Dar nu pe bloguri, pe bloguri e zero.
Parerea mea ...
In rest ... caldura mare.

Unknown spunea...

Iubiților, nu-i ma popularizați. Joi seara , cînd l-am auzit pe Băse delirînd, mi-am dat seama că e el însuși campionul obscenităților de pe Internet! Imaginați-l, la 2 noaptea, cu sticla aproape goală, nimerind cu greu tastele P.., F..., C... - ca să se defuleze.

radu spunea...

Nu au migrat acum, @Lilick, au migrat mai demult. Dupa ce si-a facut antrenamentul cu Ciorbea, agentul acoperit al SIE, virusul Trojan basecu, fost cal Troian in guvernul CDR, a fost inventat de servicii ca lider al Opozitiei pentru a lua din electoratul lui Vadim, mai ales cel din Ardeal si Banat, si spre a-l reorienta pe linie liberala, in contextul in care se pregatea intrarea in NATO si UE. S-a lucrat mult la asta, chiar Corlatean spunea la un moment dat ca Berlusconi ar fi discutat cu Nastase despre necesitatea aparitiei unei mari formatiuni populare in Romania, care se asigure multe voturi grupului PPE dupa integrare. basescu a castigat in 2004 si cu sprijinul a peste jumatate din electoratul lui Vadim. PD a preluat multi deputati PRM. Ti se pare intamplator ca Willy Fromage se ocupa de diaspora? Mie nu. Ti se pare intamplator ca grupurile neolegionare si securiste din diaspora fac campanie desantata pt. basecu? Mie nu.
Cat despre FSN, sa nu uitam dorinta lui Brucan: nu pluripartidism, ci pluralism in cadrul Frontului, cu eliminarea partidelor istorice. Restul sunt interesele strategice in zona ale Statelor Unite si ale popularilor europeni, consolidate prin racolarea elitelor talibane dupa raportul Tismaneanu. basecu este liderul fascist tipic, in versiune manelizata.

radu spunea...

Ierahia tartorilor: Tismaneanu, Aligica, Liiceanu. Complicii lor: Plesu, Cartarascu. Ceilalti sunt plevusca.
Korekt, dupa un scurt moment de deruta, tartorii au stabilit strategia contraatacului si au dat semnalul: presedintele a gresit ("problema stilistica", "opinie personala"), dar Opozitia e infinit mai vinovata. Adica, ramane cum am stabilit prin contractul din 2006.

Lilick Auftakt spunea...

@Adrian, sa spui ca Regele, care traieste, e activ, apartine trecutului, e o jignire... Nu la fel de mare ca cea a basescului, dar pe aproape. Regele si cei din familia Regala ne reprezinta pe unii dintre noi, si Romania, in vizite la cel mai inalt nivel, cu atata onoare. Basescu e doar un accident al prezentului.

Lilick Auftakt spunea...

Doamna Zoe Petre, :))) Aveti dreptate!

Lilick Auftakt spunea...

@radu, hahaha. Daaa, Opozitia e infinit mai vinovata. Asta e mesajul.

clerc spunea...

Draga Lilick, problema e simpla cu postacii de pe blogul fecioarei de la centura Buzaului.... Pe de o parte, lucrurile stau asa cum le descrii tu, sint cei mai oligofreni, deliranti si neevoluati insi din arealul mioritic - mde, dupa chipul si asemanarea Basescului, si el un derbedeu pilangiu si smenar de port. Pe de alta parte, sa nu uitam ca portocalii si propaganda lor dispun de resurse practic nelimitate, asa ca de ani intregi intretin pe bani publici legiuni si armate de postaci profesionisti, care asigura aparenta "societatii civile" si a "libertatii de opinie" de pe Net. Deci, e simplu. Totul e fie pe boala psihica, fie pe bani... tot din buzunarul nostru.

Anonim spunea...

carol al 2-lea a plecat cu ceva avere, Mihai a plecat sarac lipit. Dar securistii ce sa zica, doar pdl e partidul securitatii, cum psd e partidul pcr (lupta dintre securitate si partidul comunist, metionata si de CTP)