5 apr. 2009

Ce faci Ludovic? Te aliezi cu dusmanul?


"PNL+PDL =love
Cel putin la Botosani, desi sint convins ca asa se va intimpla si in marea parte a judetelor. Presedintele Filialei PNL care a obtinut al treilea rezultat pe tara la alegerile generale a fost astazi demis in prezenta lui Ludovic Orban venit sa vegheze asupra "legalitatii executiei".:)))))))))) In locul sau va fi numit un apropiat PDL, Florin Turcanu, deputat.In felul acesta cam tot ceea ce mai reprezenta in Botosani opozitie s-a stins, PDL fiind unicul partid care mai trage sfori prin aceasta zona. Debarcarea senatorului Liviu Cimpanu din fruntea PNL Botosani vine la fix doua zile de la excluderea din PSD al unui alt inversunat oponent PDL, Constantin Contac. La fel ca si Cimpanu acesta a detinut functia de presedinte al PSD Botosani."


Textul de mai sus a fost scris de jurnalistul Ionut Poclid pe blog. Botosaniul nu e primul judet in care am observat ca se "lucreaza"
la o apropiere intre liberali si interlopii portocalii, Orban fiind de fiecare data tartorul. Ce parere aveti? Cu ce il santajeaza mizeriile portocalii in frunte cu Basescu?

27 de comentarii:

dramoleta spunea...

Hai ca poate devin iar nehotarata :)))

Crin Antonescu l-a atacat pe Basescu azi.

Lilick Auftakt spunea...

@Dramoleta

Sa-l atace! Sa-l atace! Dar pe o parte il ataca, pe alta, in teritoriu, uite ce face Orban.

dramoleta spunea...

Lilick,

Hai, inveseleste-te cu Goe! :)))

http://www.mediafax.ro/politic/palelogu-despre-antonescu-agresivitate-lipsa-de-politete-si-de-educatie.html?1687;4157987

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Voiam si eu sa-ti arat ceva, dar care n-o sa te inveseleasca. Uita-te la canibal pe blog, penultima tema, ce scrie despre PNL.

In ceea ce-l priveste pe Goe...:)): un sarman tanar-batran pe patul de moarte al politicii.

Mihai spunea...

Pai n-a fost Ludovic viceprimarul lui Basescu si Videanu timp de trei ani?! Nu mi-l aduc aminte tipand de borduri sau de casa din Mihaileanu in perioada aia!!!

dramoleta spunea...

Lilick,

Am citit ce a scris Canibalul.
De ce crezi ca nu a intrat si el in PD-L "iar din nou" pt a candida la europarlamentare? Pericolul Mitica nu mai exista :)))

Lilick Auftakt spunea...

@Mihai

Nici eu. :)

@Dramoleta

Pai de ce nu a mai intrat?

dramoleta spunea...

Lilick,

Nu stiu. Dar mi se pare ciudat. Putea intra si el, cu Preda.
Astea sunt semnale ca e ceva putred la "ambasada" :)))

Daca nu permite comentarii pe blog...ca l-as fi intrebat :)

Lilick Auftakt spunea...

@Dramo

Nici eu nu stiu.. Poate isi protejeaza pielea...pentru...dupa. :)))

Bogdan Olteanu spunea...

Liviu Campanu e autorul ridicarii PNL Botosani de la 4 la 30%. Dl Turcanu, pe de alta parte, e lider national (membru al Biroului Politic National) si un sustinator fervent al intrarii la guvernare alaturi de PDL. Judecam fiecare...

Pro DOC spunea...

Ma nedumireste si pe mine aceasta stare de fapt, dar nu cred ca putem generaliza. Teritoriul nu a respectat niciodata cu sfintenie configuratia stablita la centru. Acolo sunt alte afinitati, incuscriri, interese. In multe "teritorii" alianta DA nu a iesit nicio clipa din functie, nici in guvernarea liberala minoritara.

P.S. Canibalul invoca un principiu pe care il ignora in cazul EBA.:)

Lulutza spunea...

@Mihai - cum se poate face aici la comentarii link-ul ala grozav de sub Ludovic?

Chiar mi se par foarte suspecte manevrele lui Orban de acum. S-o fi compromis cu ceva pe vremea primariei...

Lulutza spunea...

@dramoleta - nu mai cerceta la canibal, ca nu merita osteneala. Este pastrat pentru o functie grasa "apolitica". La UE se cerea apartenenta la gasca, alte functii cica-s "fara partid". N-a intrat in PD minus L doar ca sa nu aiba de unde-si da demisia si ca sa mimeze in continuare "obiectivitatea". Se da tehnocrat, nevoie mare!

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan Olteanu

Bineinteles. Clar!

@Pro Doc

Da, asa e. Numai ca indicatiile de schimbare se vede clar ca vin de la centru.

@Lulutza

Chiar asa. Poate ca pana la urma ajunge si el in frntea TVR, acolo unde tot viseaza.

hendrix spunea...

Lucrurile sunt extrem de simple: un liberal adevarat, cu rezultate remarcabile pe plan local, un fervent aparator al lui Tariceanu la Congresul de trista amintire din 20 martie A FOST DEMIS! De catre cine? De noul sef al PNL, venit special la Botosani pentru executia lui! Ciner va fi in locul lui? Unul florin turcan, celebru mancator de rahat in filiala botoseneana, amator al unei apropieri de pedelepre, evident sustinator al lui antonescu la Congres...Acesta este rezultatul adus de crin in PNL: distrugerea PNL, indepartarea din functii a adevaratilor liberali si inlocuirea lor cu marionete!
Dupa ce l-s scos de pe listele europarlamentare pe Daianu, a retrogradat-o pe Weber si l-a inlaturat pe Cioroianu, acum sunt luati in vizor toti cei ce n-au votat cu el la Congres in favoarea lui. Halal liberal acest crin, daca a ajuns sa-si execute astfel liberalii devotati! Pe mine nu ma mira ce se intampla acum in PNL, spuneam inca de atunci ca vin nori negri deasupra PNL. Dar nu ma gandeam ca lucrururile se vor face in halul asta, este o sfidare ceea ce face! Pentru mine crin este noul dragastolo, la fel a procedat si acesta dupa ce a ajuns sef al liberalilor. Doamne ajuta-i pe liberali, caci prin grele momente vor trece sub sefia lui crin!

Pro DOC spunea...

@Lilick

Da. Am vazut si postarea d-lui Olteanu. In cazul asta, e de-a dreptul deprimant! Never ending nightmare....

Gheorghe spunea...

Dramoleta "Crin Antonescu l-a atacat pe Basescu azi."

Ai observat si ca a laudat masura de a lua un imprumut de la FMI, si ca nu-i ingrijorat de destinatia fondurilor si de marimea imprumutului?

Cu alte cuvinte a atacat doar candidatul Basescu la presedentie, dar a menajat guvernul PDL.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix si Pro Doc

Nu stiu daca l-ati auzit pe Cioroianu la Cristoiu..A spus lucruri f interesante. Daca nu ati auzit, poate va uitati in reluae (emisiunea inca nu s-a terminat insa)

In legatura cu problema PNL, voi care sunteti comentatori de categorie grea pe ziare ar fi bine sa dati un semnal. As ceva nu trebuie sa se intample: aliata cu PD-L. Se distruge PNL-ul dupa ce 4 ani Tariceanu s-a chinuit sa-l tina asa cum e si sa-l creasca.

hendrix spunea...

@Lilick Congresul PNL din 20 martie a declansat ceea ce prevesteam de atunci: distrugerea din interior a PNL! Fervoarea cu care detractorii lui Tariceanu l-au atacat, modul in care pedeleprele jubilau la aflarea vestii ca Tariceanu a picat arata un singur lucru: gasca lui dragastolo n-au fost ultimii tradatori din PNL! Noaptea cutitelor lungi in PNL a inceput pe 20 martie si nu se va termina prea curand!
Inainte de a scrie prima postare am dat un search pe google privindu-l pe Liviu Campanu. Totul arata o reglare de conturi tipic bolsevica, agresiva, brutala! M-a surprins intr-un fel simultaneitatea inlaturarii in acelasi mod primitiv al lui Contac, sef pesedist aflat in dizgratia lui geoana! Botosaniul este un studiu de caz privind democratia mioritica, in care 2 partide total diferite sunt lovite simultan, decapitate de ostenii partidului prezidential transpartinic. Cum bine spunea Ionut Poclid ,,cam tot ceea ce mai reprezenta in Botosani opozitie s-a stins, PDL fiind unicul partid care mai trage sfori prin aceasta zona.'' Oare in cate judete se mai intampla la fel? In cate judete adevaratii liberali si pesedisti sunt EXECUTATI pentru a face loc noului partid-stat, visat de ba-secu si de geoana in cei 2 ani de negociere tainica? Sunt inspaimantat de bolsevismul celor 2 ,,lideri'', urmeaza ca CIRCUL zilnic regizat de servicii si livrat de o presa manipulatoare sa acopere zgomotul batelor date in capul celor care mai vor sa faca politica in tara lui ba-secu!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

La Cluj de exemplu presa e aproape in totalitate portocalie. Cred ca si prin alte judete la fel. In curand n-o sa mai aflam nimic. Noroc ca mai sunt cativa ziaristi curajosi, ca Ionut.

Pro DOC spunea...

Tocmai am citit o sumarizare a emisiunii cu Ciroianu pe blogul Roxanei Iordache si m-am albit. Intre timp, mi-a parvenit si un zvon care sper sa nu se adevereasca. "Sursa" sustine ca PNL va subtitui PSD-ul la guvernare pana in august. Motivul ar fi dorinta lui Orban de a recapata portofoliul Transporturilor, iar Basescu i l-ar fi promis. Ridicol, nu poate poate fi vorba numai despre asta! Deocamdata, nici n-am cuvinte sa-mi exprim indignarea. Numai o reconfirmarea a faptului ca leprele controleaza chiar totul nu ne trebuia!

hendrix spunea...

@Lilick Da, este meritul unor ziaristi ca Poclid care ne relateaza ce marsavii basesciene se mai intampla in teritoriu! Marsavia din Botosani este insa fara seaman, fiind inlaturati concomitent sefii incomozi ai PNL si psd, ambii fiind declarati persoane non-grata de catre FSN reloaded! Cumplite vremuri traim, daca am ajuns sa-l apar pe un pesedist, doar pentru ca se opune npului partid-stat!
Ce se intampla acum n-are nimic in comun cu democratia! Sacalii din politica isi scot nestingheriti coltzii la iveala, ranjetul lor primitiv anuntandu-ne ca a venit vremea lor, a bestiilor!
Trist este faptul ca un partid ca PNL, care a infruntat prin Tariceanu atatea atacuri securistice din partea lui ba-secu, ramane impasibil la noul partid-stat, fiind presat doar de inlocuirea liberalilor din teritoriu cu iude de toata jena precum acel turcan din Botosani.
Jurnalistii precum Poclid au trista datorie sa ne informeze despre mizeria vietii politice, despre ticalosia unora. Ei sunt precum corespondentii de razboi, care ne arata urata fatza a unui razboi sangeros. Acum este vremea bestiilor coordonate de achipa lui crin, asa cum au mai fost vremuri grele in timpul lui stoica si dragastolo. Am convingerea ca Tariceanu va reveni in fruntea PNL, dupa ce ticalosii isi vor fi facut facutele. Acum este vremea lor, sa avem curajul sa-i privim in ochi si sa inregistram totul pe retina! Oare sunt un optimist daca cred in faptul ca nu mor caii cand vor cainii?

Lilick Auftakt spunea...

@Pro Doc

Daca Basescu poate sa ii promita ceva unui liberal asta nu poate sa fie decat puscaria, la ura pe care o are fata de ei. Sper sa nu cada vreunul in plasele lui Basescu ca o sa mergem sa le ducem chiftelute la Rahova. Eu cred totusi ca e santajat si doar atat. Asta ca sa ii mai acord putin credit.

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu trebuie sa ii uram, ci doar sa le spunem repetat si raspicat ca sunt singura opoztie. Orice apropiere de putere acum nu ii va face decat sa piarda procente. Multe.

hendrix spunea...

@Lilick Asta numesti tu OPOZITIE??? Ha ha ha ha ha ha (hahait basescian)!!! Tu cum ai interpreta demiterea lui Liviu Cimpanu si instalarea unui specimen ca florin turcan, adept al unei cardasii cu pedeleprele?
Eu stiu ca tu nu vrei sa-l ataci pe crin! Nu sunt de acord cu tine, pentru simplul fapt ca cel care l-a dat jos pe Tariceanu nu urmareste binele PNL! Tu traiesti cumva senzatia ca actioneaza spre binele liberalilor? Este dreptul tau sa te autoamagesti, este dreptul tau sa crezi ca neatacandu-l pe crin faci un bine PNL! Dreptul meu sa-mi strig durerea cand vad ce se petrece acum in PNL, da-mi voie sa scriu ceea ce gandesc, nu fac decat sa descriu crunta realitate liberala.

Anonim spunea...

Iar lupte fratricide? Vad ca si in PNL si pe bloguri e aceeasi zazanie. Sa mai spui ceva de galceava dintre R.I. si M.M.... :)

Lilick Auftakt spunea...

:-SS