10 apr. 2009

"Dovezile" lui Voronin privind implicarea Romaniei in organizarea revoltei din 7 aprilie

"Vladimir Voronin, presedintele Republicii Moldova, a anuntat vineri, intr-un briefing de presa, ca autoritatile de la Chisinau ancheteaza modul in care cetateni romani s-ar fi implicat in organizarea revoltei din 7 aprilie. Voronin a spus ca exista deja dovezi privind implicarea romaneasca pe patru paliere: 1) consultanta politica oferita celor trei principale partide de opozitie; 2) organizarea si antrenarea de studenti pentru a participa la miscarile de strada; 3) participarea unor specialisti romani in spionaj la revolta; 4) sustinerea informationala a revoltei de catre mass-media din Romania." - HotNews

Hai sa radem putin:
Punctul 1: Habar nu am daca s-a oferit consultanta, sau daca era nevoie de asa ceva. Cine sa ofere? Andronic, Felix Tataru? :P
Punctul 2: Organizarea si antrenarea de studenti? Pai tinerii care studiaza in Romania si, in general, in UE, au nevoie de vreo pregatire speciala ca sa strige "Jos comunismul!"?
Punctul 3: Exclus. Floricel e in carcera cu Gigi. :))
Punctul 4: Adica tovarasul Voronin ne dojeneste ca avem o presa libera si ca suntem liberi sa scriem orice pe net? :D

Restul dovezilor lui Voronin... pe YouTube: :))

......................................................................

Si un filmulet... dragut:

13 comentarii:

Mos Califar spunea...

Pe youtube ?!? iar o sa fie fericit domnu' nea Gadea

Marius Mina spunea...

Ce pretentii ai? Astia au fost alesi pe spranceana , care depastea IQ ul de 25 era trimis in lagar ca dusman al poporului.restul erau pusi in functii, uita -te la Boc si vei intelege modus operandi.

Liviu spunea...

In mod normal nici nu cred ca ar trebui sa ne pierdem vremea aici cu gugumaniile lui Voronin & Co.

Din pacate, cei care ar trebui sa dea replica cuvenita - guvernantii Romaniei - au reactii stangace, tardive sau inexistente (de pilda dl. Basescu da din gura toata ziua pe tot felul de subiecte, dar acum pare sa se fi retras in buncarul prezidential).

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Probabil si lui i se pare o tema minora asta, faptul ca Romania e acuzata oficial de "uneltire" la lovitura de stat. Si oricum, la cat de "diplomat" e el, Basescu, ar fi in stare sa ii raspunda lui Voronin asa cum vorbeste cu jurnalistii. Nu cred ca poate sa ii transmita mai mult decat "Mai, caraghiosule, gaozarule..."etc

Unknown spunea...

@Lilick

Basescu este un presedinte anticomunist in vorbe si securist in fapte.

tony spunea...

Au prins un spion roman:Netanyahu .Avea un aparat foto si o sticla de vodca.Securistii moldoveni sunt mai tampiti ca ai nostri!!

Lilick Auftakt spunea...

@Tony

Dar nici cu moldovenii di pisti Prut nu mi-e rusine.. Daca exista pe acolo oameni care au fost manipulati si i-au votat... :)

Riddick spunea...

Daca Voronin avea dovezi, le scotea la iveala pana acum. Manipulare tip 18 februarie 1990, continuata cu Targu Mures. In pregatire Ucraina, aici se transeaza treaba.

Garcia Muerte spunea...

Nu ai ce sa le faci celor cu scoala sovietica. Don janieral-maiur Voronin inca se crede pe vremea Uniunii Sovietice.

Va dati seama cat de indoctrinati sunt moldovenii de dincolo de Prut daca au ajuns sa voteze in fruntea tarii un asemenea personaj?

Romania este datoare fata de Moldova. Stiti vorba care circula inainte de momentul 1918 in Basarabia? "Tata-i rus, mama-i rusoaica dar Ivan e moldovean".

Romanie, trezeste-te!

tony spunea...

A incurcat-o Voronin: rusii spun ca nu Romania este in spatele evenimentelor.

Lilick Auftakt spunea...

@Garcia

Foarte de acord ca e frumos sa ii ajutam. Dar chiar..datorie? Din pacate basarabenii se comporta f urat cu romanii, si asta am observat-o in timp, in ultimii 20 de ani.

@Tony

Pai daca spun si rusii, chiar a incurcat-o. Un porc imbuibat. :)

razvan pop spunea...

firme de consultanta dinspre Romania, zona liberala, spre partidele liberale din Moldova au existat, dar nu vad ce este ilegal si antistatal. se cheama economie de piata. am uitat, ce prost sunt, de unde sa stie Voronin de economie de piata si lume libera si piata libera.

Lilick Auftakt spunea...

@razvan pop

Pai normal. Ce e asa deplasat ca firme romanesti, americane...sau de te miri unde sa acorde consultanta si partidelor din Moldova de peste Prut?...Eu nu stiam daca chiar o fi adevarat sau nu. Nu stiam daca partidele de acolo au avut nevoie de firme romanesti. Dar daca au apelat la ele, sa le fie de bine.
Ei, stie si Voronin, ca nu degeaba fii-su e mare capitalist cu afaceri inclusiv in Romania. Dar se face ca nu stie. Ca ii place mai mult sa manipuleze in stil comunist. Si la multi basarabeni din pacate prinde.