29 apr. 2011

Regele Mihai la nunta Printului William

Inpolitics:
















12 comentarii:

politicieniridicoli spunea...

Rege fără regat...

florentin spunea...

Poate ca isi va recastiga Regatul,intr-o zi!

ribelalu` spunea...

@ eu:
odata ce ai fost uns rege, nimeni, nici macar comunistii (iclusiv Iliescu) nu iti mai poate lua aceasta calitate. dovada ai vazut-o cu ochii tai azi, la Londra.
@ florentin:
nu se pune problema sa castige Regele sau familia regala ceva, ci noi, romanii, am fi cei mai castigati cu un rege. poate si numai pentru faptul ca scapam de o "tiganeala" (lupta pentru Cotroceni).
Inchipuieti cum ar fi lucrat givernul Tariceanu cu un rege in loc de Basescu sau daca Boc ar fi putut sta prim-ministru. Sau incearca sa-ti aduci aminte cum se ruga Constantinescu de Radu Vasile sa demisioneze sau cum a cazut guvernul Petre Roman.

ribelalu` spunea...

scuze pentru greselile de tastare...lipsesc vreo doua trei litere si o virgula dupa "Iliescu" :P

Lilick Auftakt spunea...

Da, asta ii scriam si eu acum cuiva pe facebook. Pe invitatiile trimise de Regina scria: "King Michael I of Romania and Crown Princess Margarita". Si ca odata ce ai fost uns Rege nu-ti mai ia nimeni asta, in niciun caz o ceata de comunisti derbedei fara niciun Dumnezeu. Poate ca incetul cu incetul toata lumea va intelege ca trebuie sa scapam de luptele intre Basescu, Antonescu, Iliescu, Constantinescu, sa avem monarhie si sa ne concentram intre partide pe o lupta de solutii si idei, nu pe altceva.

Lilick Auftakt spunea...

@ribelalu', nici nu am observat. :)

Augustin Radescu spunea...

Da' parca am avut si-o dictatura regala, sau mi se pare? Si parca si niste povesti cu Elena ... Si altele ...
Prea usor cadem in extreme! Eu unul il prefer pe Antonescu. Lilick, prea usor te-ai lepadat :)

Lilick Auftakt spunea...

@Augustin Radescu, eu sunt monarhista din '90. Nu am de ce sa ma lepad. Am semnat tot ce era de semnat pentru revenirea la Monarhie, am participat la tot ce se putea... Iar Crin Antonescu e printre primii care ar renunta la candidatura lui daca s-ar pune problema sa revenim la Monarhie. Stai linistit.

Lupus spunea...

@ribelalu
Daca ar fi existat un rege la Cotroceni... sau un presedinte normal la cap, n-ar fi existat guvernul Tariceanu. Stii bine ca Basescu a pervertit rezultatul alegerilor pentru a incropi majoritatea de sustinere a unui guvern al defunctei Aliante DA

florentin spunea...

ribelalu`,
Imi amintesc si cata ura a existat in anii "9o ,fata de Regele Mihai si din partea multor romani ,usor de manipulat.

Marieta spunea...

Mă îngrijorează absenţa Reginei Ana, nu vreau să aud ceva rău. Te rog să nu-mi dai veşti rele.

Lilick Auftakt spunea...

Marieta, sper ca nu e nimic rau. Ce am citit este ca, din cauza varstei si a constitutiei firave, nu ar fi putut sa participe atat de multe ore, la rand, la evenimente.