18 ian. 2009

Die Abschieds-Symphonie

Lucia Verona a gasit o solutie muzicala pentru a suporta mai usor vremurile pe care le traim. Vreau sa va sugerez si eu o solutie. Pentru alegerile prezidentiale. :)

12 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Excelent, e şi asta o soluţie! Ba chiar o cale de urmat, mă tem.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia Verona

Cin' sa fie cel mangaiat pe cap care pleaca ultimul? TRU cumva? Boc? Haha!

Anonim spunea...

Am o varianta mult mai buna : http://www.youtube.com/watch?v=8I98SsQZEp4 Orange Order :' Orange and Blue'. Fare thee well! and if for ever, still for ever, fare thee well ! ( Lord Byron)

Lucia Verona spunea...

:)))))))))))))))))

Lilick Auftakt spunea...

Hai, mai, Riddick. Ma lasi cu aia? Hahahahaha!

Anonim spunea...

Degeaba razi, tipii de genul ala le-au rupt dintii alora din I.R.A.

Anonim spunea...

Cred ca la mijloc e o nepotrivire majora. In simfonia lui Haydn pleaca, pe rand, membrii orchestrei si ramane doar dirijorul (stiu ca asta era o forma de protest voalat fata de conditiile de servitute in care erau tinuti muzicantii la curtile princiare).

In cazul nostru, cred ca de dorit ar fi sa plece acasa in primul rand... dirijorul de... la Cotroceni :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Pai daca vor pleca toti de langa el nu va avea inctro. Asta daca nu se simte singur sa plece.

Anonim spunea...

Au mai muscat unii in ciment si la referendum au scos 25 %. Daca se respecta partea a doua a referendumului, cu uninominal majoritar, nu mai auzeam de ei acum.

Lilick Auftakt spunea...

Prin 2006 a declarat intr-un interviu ca atunci cand va simti ca nu mai are sustinere se va retrage singur. Intr-un fel, "retragerea" de la Brasov, de anul nou, a spus multe. Putea foarte bine sa vorbeasca in Piata Revolutiei in Bucuresti unde au fost mai multe persoane decat la Brasov. Dar ar fi rivalizat cu Revelionul organizat in Piata Constitutiei.
La ultima emisiune, la Nasul, a spus ca nu stie daca mai candideaza sau nu. Deci simfonia lui Haydn e in desfasurare. Mitocanul, zis si Tiranu', Zeus sau Dictatoru' (haha) ramane singur.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Confunzi..cu cimentul. Aia care au muscat din ciment sunt bucurestenii care i-au dat un picior in fund lui Videanu cu tot cu buldogul Blaga. Altii nu mai stiu.

Anonim spunea...

Societatea romaneasca este bantuita la aceasta ora de cuvinte-fantoma, de sperante-fantoma, de baubauri-fantoma. Singurul adevar imediat este ca avem o economie falimentara, un milion de indivizi corupti care fac orice sa nu fie demascati, alte cateva milioane care cred fie ca deja Schimbarea s-a produs, fie ca FSN-ul s-a refacut si ne-am intors in timp. Cu totii am fost lasi sau corupti, cel putin moraliceste. Suntem vinovati de starea actuala a societatii. Mai lasi inca, acum, cand nu recunoastem. Nu-si ia nimeni raspunderea pierderii a patru ani de reforme ? Nu s-a trezit inca nimeni din somn ? Cineva s-a laudat ca economia duduie. Ba nu, Stimabile ! ati zugravit fatada si ati lasat ,,paragina sa ne inunde'' - vorba lui A. Paunescu. Acum avem nevoie de Oameni de Stat. Dar de unde sa rasara ? Din ,,partidele-moaste'' - cum ar spune Lorin de la OTV ? Din cercurile intelectuale mondene, politic-decadente, care invita ciutacimea ,,la una mica'' ?! Din pletora de ,,analisti pe surse'' care confunda mereu circul cu viata cotidiana, viziunea cu poanta ieftina ? Dar lucrul cel mai straniu este ca aceasta ratacire, aceasta paranoia colectiva, asemanatoare unei masti aztece de teracota, incantatiile si imprecatiile, simplificarea grotesca, ei bine , toate acestea nu mai starnesc reactii. Uneori am senzatia, parcurgand diverse bloguri, ca se desfasoara un fel de terapie de grup. Acelasi sentiment l-am avut uneori ascultand pana seara tarziu pe cei din Balconul Pietii Universitatii. Se intra intr-o activitate frenetica de reinterpretare a Lumii, Vechi si Noi, se elaboreaza noi povesti si noi alibiuri, se recupereaza vechile fictiuni pentru a re-construi Istoria si pentru a realiza o anumita continuitate a Schemei, intrerupta traumatic de Criza Facsimilului si de falia sciziunii/suspendarii/fuziunii. Episodul Kondyakov - 2007 se cauta a fi prezentat acum drept un Scherzo in Sol minor, el fiind de fapt o Suita in VIP major (Suspendare-Remaniere-South Stream), intrerupta salutar de o Fuga allegro sostenuto. Pana la urmatorul numar de iluzionism, sunt trimisi in arena clownii, sa se stropeasca cu sifon si sa arunce cu frisca. Privesc cu oarecare amuzament cum se costumeaza in culise un fost actor si un fost medic, spre a se recicla in maestri de ceremonii, sau de prim-solisti (la Balshoi Theatre - Bucharest division). Dupa scheciul cu ghinion al suspendarii/remanierii, activitatea artistica de amatori a Cetei lu' Miorlau ar trebui interzisa macar un mandat. Spre binele general.