7 ian. 2009

Traian Basescu - Presedintele coruptilor









Cititi va rog acest articol din Catavencu: "Ministrul de Interne ar putea fi suspendat de Băsescu pentru dosar penal"
Citez:
"Din afaceri imobiliare ilegale, apro­piaţi ai primarului Pandele din Voluntari, dar şi ai proaspătului ministru de Interne Gabriel Oprea s-au ales cu milioane de euro „negri“. Este vorba de sume pentru care nu s-au plătit impozite, sume obţi­nute prin falsificarea unor acte şi retrocedarea fictivă a unor proprietăţi în Pi­pera şi Voluntari. Din tot grupul aface­riştilor, un singur intermediar este cercetat de Parchetul General. Dar acest intermediar îl poate da jos din scaunul de ministru pe Oprea dacă declară la Parchet că cel puţin o parte din bani au ajuns la actualul ministru de Interne."

Credeti ca Basescu il va suspenda pe Gabriel Oprea? Mai tineti minte cand un ministru liberal facea o mica greseala, de exemplu Cioroianu cu "yes, of course" sau "good point", cum se repezea presedintele ca un uliu impotriva lui? Si cum in niciun caz nu il invita la baute la Foisor...

38 de comentarii:

Anonim spunea...

Mai sunt cativa clienti ,,in the death row'' ( :) ), ba inca de la PDL, sa vezi haiu dracu' prin martie-aprilie... Predoiu daca nu-l nominalizeaza pe Morar la DNA pariez ca zboara chiar in aceeasi zi.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Hahahaha! Tu inca mai visezi? Ce Predoiu, ce Morar?

Anonim spunea...

Presedintele romanilor a omis sa informeze "poporul" pe care-l iubeste, ca e atat de ingrijiorat de problema gazelor incat l-a sunat pe "marele licurici" Putin.
Aflam de la Itar-Tass ca
"Premierul bulgar si presedintele roman m-au sunat", le-a transmis Putin lui Aleksei Miller, presedintele Gazprom, si sefului Serviciilor Federale Vamale, Andrei Belianinov.
"Sunt extrem de ingrijorati cu privire la eventimentele actuale", a adaugat premierul rus.


Era chiar asa o mare umilire informeze cetatenii ca are contacte cu Moscova?

Anonim spunea...

Deloc...martie-aprilie, curatenie de primavara, posibil reactii adverse, consultati Medicul sau Fari-seismul (ambii domiciliaza in Capitala).

Lucia Verona spunea...

Asta e partea vizibilă a aisbergului. Nu cred că există vreun ministru în acest guvern care să nu fie vulnerabil în vreun fel, deci "suspendabil", deci şantajabil. Poate doamna Andronescu, dar o grevă a profesorilor se poate aranja oricînd...

Anonim spunea...

Sa-i suspende "pusculitza" duduii ? N-as crede ;) Nea gheneralul "garantat Pandele" e picolo-ul cocosilor

Lilick Auftakt spunea...

Vai, @Gheorghe

Stiu, dar ma faci sa mor de ras: zilele trecute unii deontologi pedelei scriau/ se intrebau daca e bine sa plecam capul in fata Rusiei. Hahahaha!

@Riddick

Da, s-ar putea ca pana in primavara sa-i spulberam de la conducere. Medicul nu are treaba. E ocupat cu carnatii. :)))

@Lucia Verona

Si eu cred ca Androneasca e singura venita cu pluta, iar restul sunt in gasca.

@Mos Califar

Stai ca mai sunt unii care cred in Monica Macovei si in Morar.. hahahahaha!

hendrix spunea...

Este clar ca ba-secu stie care este situatia cu oprea. Este evident ca il va santaja pe oprea cu acest dosar, pentru ca acesta sa joace dupa cum va dori. In momentul in care va hotari daramarea coalitiei se va folosi de acest dosar, dupa reteta binecunoscuta! Deja vu!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix, buna!

Nu am fost la calculator si am vazut ca ai bagat mai multe mesaje. Erau identice si ti l-am scos doar pe unul.
In legatura cu ceea ce spui iti raspund: sau invers! :)

Anonim spunea...

Da, il va suspenda pe Oprea daca va avea interes ( sau il are), va suspenda orice ministru ce-i va pune confortul in pericol presedintelui. Sa nu uitam ca baselu si-a facut veacu pe vapor si a consumat mult rom.

Anonim spunea...

Invers? Adica ba-secu sa fie santajat de oprea? No way! Cat timp serviciile il sustin, cat timp tzulushii sunt de partea lui el nu poate fi santajat. Oprea este un mafiot de care ba-secu stie, se pune problema doar cand il va lovi cu dosarul in cap, intelegi?

Lilick Auftakt spunea...

@hendrix

Ok. Numai ca serviciile nu prea il mai sustin. :)

Anonim spunea...

Nu-l mai sustin? Te pomenesti ca pun de o noua lovilutie, evident democratica!
Ma faci sa zambesc! Totusi, pe ce te bazezi cand afirmi ca serviciile nu-l mai sustin?

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Am auzit si eu. Asa se vorbeste. Sunt si argumente clare. Sunt si semne. O sa mai vorbim cand vor fi si mai clare.

Anonim spunea...

Poti sa fii mai explicita? Sunt interesat de subiect, iti dai seama!

Anonim spunea...

SEMNE ?! C'MON...

Lilick Auftakt spunea...

Hendrix

Stiu. Dar nu o sa scrie niciodata cineva pe bloguri despre asa ceva. Singurul lucru despre care s-a scris in ziare e chestia cu alungarea lui din Bucuresti unde nu va mai tine un discurs in vecii vecilor.

Anonim spunea...

Revenind la articolul publicat in Catavencu, ramane de vazut ce va face ,,pionul de sacrificiu'' Adriana Popescu! S-ar putea ca serviciile sa faca presiuni prin ,,mijloace specifice'' asupra ei, care sa duca urmarirea penala a lui gabriel oprea! Ceva imi spune ca ba-secu nu va rata tinta. Interesant de vazut cat timp va respecta Adriana Popescu omerta!

Anonim spunea...

La Multi Ani!

Referitor la subiect:
Daca'l citam pe Basel, Gabriel Oprea parca facea parte din mafia personala a lui Nastase. Si acest lucru nu a parut sa'l deranjeze pe Basea in momentul investirii. Chiar isi vazuse visul implinit.

Referitor la disponibilitatea Baselului de a suspenda ministri pesedisti...hm, ma cam indoiesc. Indiferent de scandaluri. (pana la urma cam asta a fost intelegerea)

Mie imi pare ca imperativul lui Basel este de a castiga increderea PSD si mai ales a electoratului pesedist - vezi si indicatiile date lui MiniMeBoc de a nu decide nimic fara informarea lui Geoana.

Nu cred ca Basea isi permite certuri in coalitie pana la alegerile prezidentiale. Nu cred ca ar avea nimic de castigat din asta. Deja puparii si'au coborat nivelul asteptarilor la genunchiu' broastei dupa alierea cu Sistemul Ticalosit. Deontologii explica pragmatic utilitatea noului FSN. O noua campanie anticoruptie ar fi contraproductiva, mai mult i'ar ameti pe ultrafanei.

Eu cred ca e nitzica batista pusa pe tzambal, vezi si numirea noului consilier prezidential Eckstein Kovacs, fost membru 322 care'n ianuarie 2008 declara ca l'ar mai suspenda o data pe Basel.

Anonim spunea...

Cred ca o sa fie mult mai simplu: pur si simplu "intermediarul" acela nu va mai fi deranjat de Parchet, asa ca nici vorba sa aiba Oprea vreo problema.

Asta acum. Mai tarziu, nu se stie. La un caz, pac! la Razboiul. Nu exista senzatie mai placuta decat sa stii ca ai oamenii la mana :)

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

La multi ani si bine ai revenit!:)

Si eu cred la fel ca tine. Base va avea ciocu' mic de tot anul asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Buna! Nu cred ca anul asta se risca sa se ia de PSD. Ca doar urmareste sa absoarba voturi de la ei.

Anonim spunea...

Sorry, acu' am citit si eu articolul din Catavencu, si ei spun acelasi lucru.

Anonim spunea...

@Bogdan Se pare ca nu-l cunosti pe ba-secu! Alianta pedeleprelor cu pesedistii a fost doar o etapa de parcurs, pentru a destructura mai apoi psd-ul! Dupa scenariul divizarii PNL-ului va urma si divizarea psd-ului, mai devreme sau mai tarziu! Este doar o problema de timp pana cand partidul se va fractura! Stai sa vezi ce va urma, bataile intre mafiotii din ambele partide vor rivaliza cu luptele dintre bandele de mafioti din America anilor '30!

Anonim spunea...

@hendrix,

Asa credeam si eu, ca se va produce o ruptura a pesedeului, doar un grup mic fiind de partea Baselului.

Insa vazand apetitul pesedistilor pt ciolan si multumirea virginelor pedeliste dupa ce s'au maritat cu Sistemul Ticalosit, imi pare mai mult ca Basea se doreste a fi Intregitorul. Al FSNului desigur. Practic si'a pus surdina la toate temele de scandal anterioare.

Insa nu zic ba, sa fie cum zici tu, sa'si scoata ochii mafiotii, insa mai curand imi pare ca e vorba de corb la corb nu'si scoate ochii. Oricum stiu ca e prematur, insa adu'ti aminte de experienta fesenistilor/pedeseristilor/pesedistilor de a fura in liniste. Sunt neintrecuti in asta.

Anonim spunea...

@Bogdan Ei sunt mari maestri in afura linistiti cand sunt SINGURI! Cand sunt impreuna n-au incredere unii in altii, ambele parti strang materiale compromitatoare despre partea adversa! Cazul lui oprea, mafiot imobiliar de Ilfov, este doar varful aisbergului! Incompatibilitatile vechi intre pesedisti si pedisti,dosarele groase ale acestor mafioti vor duce la un razboi total! Nu stiu cand se va arunca scanteia in acest mediu exploziv, stiu doar un singur lucru: o va face ba-secu! Eu pariez pe un razboi dus de el impotriva coruptilor din psd, dupa reteta dusa impotriva liberalilor timp de 4 ani! Diferenta va fi ca pesedistii acuzati de potlogarii chiar vor fi mafioti si nu victime politice cum erau liberalii!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Dar nu uita ca Oprea e omul Elenei.

Anonim spunea...

@Lilick Afacerile infloritoare candva intre clanul lui cocosh si clanul lui oprea nu va putea impiedica un tsunami politic, cum va fi in cazul iminentului razboi al celor 2 roze! Daca ba-secu va indica degetul coborat in jos in privinta lui oprea, nici nutzica lui cocosh nu-l poate salva! Afacerile murdare isi au regulile lor, iar politica murdara ale ei! Cand 2 mafioti vor sa stapaneasca un teritoriu nu poate exista un ,,deal'', decat in situatia in care copoii le-a pus gand rau. Momentan nu exista copoi care sa faca ordine, ei doar tin de sase! Va fi care pe care, asculta-ma! Razboiul va fi declansat de ba-secu si va fi ca la Stalingrad!

Anonim spunea...

Eu cred ca Basea chiar vrea sa castige al doilea mandat. Faptul ca a mosit FSNul i'a adus ceva damage(in nici un caz nu cred ca de 80%), insa oricat, a mai scazut. Faptul ca e gigea cu Sistemu' Ticalosit cred ca ii aduce ceva voturi de la simpatizantii pesedisti. Nu multe, insa sunt bine primite. Acu', ca potential, de la pedelisti a pierdut cam tot ce putea pierde (naivii?!), sincer acolo au ramas doar ultrafaneii. Multi-putini, asta e.
Tot ca potential, de la pesedisti are muuult de castigat. Electorat disciplinat, bine indrumat il va face pe Basea mare Imparat.

Cred ca o cearta cu pesedistii ar fi contraproductiva. Ce'ar castiga din asta? Ultrafaneii nu cred ca s'ar entuziasma prea mult dupa ce tocmai s'au pupat pe gura cu pesedistii. De la liberali nu vad sa vina voturi. Iar de pierdut, ar pierde tocmai potentialul electorat pesedist.

Chiar daca la limita sa zicem ca e'n intelegere cu Geoana si ar sacrifica cativa pesedisti fara a face scandal in coalitie, tensiuni tot s'ar crea, presa ar isca scandalul, probleme inutile.

Daca la limita tot e sa mentina gluma anticoruptiei, parca tot liberalii sunt cei mai apetisanti pt drumuri la DNA.

Parerea mea.

Anonim spunea...

@Bogdan Se pare ca nu-l cunosti pe ba-secu! Alianta pedeleprelor cu pesedistii a fost doar o etapa de parcurs, pentru a destructura mai apoi psd-ul! Dupa scenariul divizarii PNL-ului va urma si divizarea psd-ului, mai devreme sau mai tarziu! Este doar o problema de timp pana cand partidul se va fractura! Stai sa vezi ce va urma, bataile intre mafiotii din ambele partide vor rivaliza cu luptele dintre bandele de mafioti din America anilor '30!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Nu te mai contrazice. E clar ca problema numarul 1 pentru basescu e sa castige electorat PSD. Asa ca pana la alegeri n-o sa vezi scandal doar daca asta ii va aduce mai multi votanti. Bogdan are dreptate.

Anonim spunea...

@hendrix,

Asa cred si eu, ca pana la urma urmareste preluarea unei parti din PSD. Cat mai mare. Asa cum zici, sunt mai multe etape de parcurs, e o problema de timp. Insa nu cred ca i'a venit timpul, inca. Cel mai probabil dupa alegerile prezidentiale daca are rezultat favorabil. Ceea ce insist sa ma indoiesc.

Anonim spunea...

La multi ani Bogdan si hendrix, cred ca nu ne-am intalnit pe net in 2009.

Un razboi fratricid produce daune si lui Basescu si la PSD-isti.
Si Basescu si PSD-istii au dosare cu care se santajeaza reciproc, asa ca nu-si permit sa le utilizeze.
S-a terminat cu coruptia, sau daca vreti coruptii vor fi din PNL asa cum au fost deconspirati si colaboratorii din randul detinutilor politici, a personalitatilor marcante din partidele istorice.
Nu i-au tot chemat la DNA dupa 2000, pe Sarbu si pe Muresan?
Cam asa o sa faca si acum, sa nu-i lase sa se reorganizeze.

Anonim spunea...

@Salut, Gheorghe! Ma bucur sa ma intalnesc cu tine si cu @Bogdan pe acest blog! Un sincer La multi ani iti doresc, fie ca visele tale sa se realizeze in cat mai mare masura!
Referitor la soarta noului fsn raman la parerea ca situatia va fi exploziva in curand! Cele 2 grupari mafiote nu vor avea interes sa se bata, de acord! Este exact ca situatia a 2 scorpioni pusi intr-un borcan, daca unul ataca mor amandoi!
Daca luam in calcul felul de a fi al lui ba-secu, ma indoiesc ca nu va ridica securea razboiului. Mizez pe un Blitzkrieg devastator din partea securistului de la Anvers in scurt timp! Un scenariu din care sa reiasa justitiar, hotarat sa lupte cu mafiotii! La drept vorbind, mafiotii aratati cu degetul vor avea dosare beton, imposibilo de contracarat! Acum doar isi studiaza adversarul, inainte sa-i dea lovitura fatala! Ba-secu este incapabil sa nu atace, este un pitbull politic. Vom trai si vom vedea cine a avut dreptate!

Lilick Auftakt spunea...

@Hendrix

Si eu m-as bucura sa ai dreptate. Gandeste-te ca scenariul nostru e mai urat. In el, cu voturile PSD, Basescu ar castiga alegerile. Asa ca...sa dea Domnul sa fie cum zici tu. Dar eu nu prea cred.

Anonim spunea...

@Lilick Dar ca nash al acestei coalitii urat mirositoare il vezi castigator in decembrie? Crezi ca un guvern de yesmeni, populist si demagogic, confruntat cu situatii economice grele care reclama masuri de dreapta il avantajeaza? Guvernul asta va fi cea mai mare deziluzie, fapt care il va obliga pe ba-secu sa atace dupa cum spuneam mai sus!

Anonim spunea...

Hendrix - Nu cred ca Basescu e de capul lui, el e sustinut de un "sistem" care-l poate abandona.
El a numit in pozitii cheie oamenii care i-au fost sugerati, si care la o adica nu asculta de comenzile lui, asculta de comezile celor din umbra.
Nu vezi ca exista oameni cu averi uriase de care nici nu ai auzit pana cand au devenit ministrii?
Mai sunt multi care stau in linia a-II-a.

Lilick Auftakt spunea...

O sa-l vedem noi cum reactioneaza! Cat de curand..