18 ian. 2009

Hai sa ne jucam si noi cu el!














"PSD şi PD-L i-au minţit pe români. Acum e timpul să plătească nota de plată" - spune Calin Tariceanu pe blogul lui. Sincer nu-mi aduc aminte ca romanii sa mai fi fost mintiti atat de rau ca in aceasta campanie. Mai ales ca stiau care sunt problemele, stiau de criza, iar Tariceanu in campanie a tot avertizat. Deci nu au scuze. PNL e acum in opozitie. Sa tot dai vina pe PNL, sa ataci asadar firava opozitie, e un gest de neputinta. Sau guvernantii se joaca de-a politica. Prin carciumi.
Dar nu despre asta voiam sa scriu. Ci despre cum am putea sa-l pedepsim pe Traian Basescu. Liber la fantezie. Nu e decat un joc. Am citit un articol putin mai devreme, in care se spunea ca pedelistii il invita pe Geoana sa candideze impotriva actualului presedinte in alegerile din toamna. Nu pot decat sa rad in hohote. Cred ca si voi. Presedintele iar se joaca. Cu noi. Dar sa revin la pedeapsa. Hai sa ne jucam si noi cu el! Poporul jucator. Mie mi-ar placea ca Basescu sa fie lasat sa candideze singur si...sa piarda. Adica sa aiba atat de putine voturi incat sa-i fie rusine. Aveti alte idei? Daca ii place jocul, daca e un presedinte jucator, de ce sa nu ne jucam si noi cu el? Idei, strategii? Deja nu mai e de ajuns sa piarda, ci sa piarda rusinos. Eventual cu Udrea legata de gat. Si, ca sa piarda rusinos, nu cred ca e nevoie DOAR de un contracandidat puternic. Ci de mai mult decat atat. De un joc diabolic. Asa cum ii place lui. :)

13 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Poporul jucător este superb spus!

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia Verona

:) Jucaria care prinde viata: Chucky

Anonim spunea...

Les jeux sont faits. Rien ne va plus.

Anonim spunea...

Titlul articolului tau este kinky :))

Anonim spunea...

M-a pus dracu' sa caut pe net si uite ce-am gasit : http://revver.com/video/828207/alde-conference-lgbt-rights/ Liberalii europeni au chiar delegatii oficiale pe la Gay Pride-uri (de ex. Riga 2007). Pe blogul europarlamentarului PDL Iulian Urban apare informatia cum ca europarlamentarii PSD au votat pro-rezolutia Gay Rights. Inca n-am aflat cum au votat europarlamentarii PNL, but I have a bad feeling.

Anonim spunea...

Problema e ca Basescu nu cunoaste sentimentul numit rusine. Daca va fi reales, cu un singur vot, cel a lui Boc, ne va spune ca poporul roman l-a ales in proportie de 100%.

@Riddick

Seful liberalilor germani, Westerwelle, e gay. La fel si primarul social democrat al Berlinului Klaus Wowereit. Si multi altzii. Pana acu cativa ani pastrau discretia in privintza orientarii lor sexuale. Acum e la moda sa aiba "coming out-uri". Apropo, cica si raposatul Haider din Austria ar fi fost gay.

Anonim spunea...

Am sapat si mai adanc si iata ce am gasit , la Pozitia 2, in lista de prioritati a ALDE (Alianta Liberalilor Democrati Europeni, din care cu onoare face parte PNL) : ,,Full common Foreign and Security Policy''. In traducerea mea, suna cam asa ,,La dracu' cu NATO asta, iar voi, irlandezilor si austriecilor , lasati naibii neutralitatea aia si veniti sub ordinele Krautilor si Francilor''.

Anonim spunea...

Ma tem ca pentru a-i juca vreo farsa dlui. Basescu e nevoie de solidaritate si animarea conexiunilor interneuronale in randul unui numar statistic semnificativ de romani, ceea ce reprezinta o simpla utopie.

@Draghi: ai dreptate.

Lilick Auftakt spunea...

@Riddick

Mai sapa :)

@Draghi

Ai dreptate! :)

@FFD

Si tu ai dreptate! :)Dar putem sa incercam...

Lilick Auftakt spunea...

@dramoleta

Esti cumva...cine ma gandesc eu? :)

Anonim spunea...

Las' ca sapa destui...Pluta Meduzei este in deriva, incepe devorarea muribunzilor.

Anonim spunea...

Zicea ieri sau azi in Gandul unu' de la PDL ca, in privinta alegerilor prezidentiale, situatia pentru ei e cam asa: daca PSD pune candidat un "Georgica" de pe strada atunci n-au nici o problema, dar daca il pun pe Geoana sau altcineva din guvern vor avea probleme. Ei, misto pentru basescu ar fi ca PSD-ul sa puna vreun Georgica de-asta, un iepuras, un neica nimeni, si asta sa-l bata pe basescu!

Lilick Auftakt spunea...

@Atreides

Ar fi mortal! :)