20 ian. 2009

Poate va era dor de Cristi Neagoe...









Astazi a avut loc la Centrul Cultural American o lansare de carte.

Prezentarea evenimentului:
"Editura PuzzleWorks si Centrul Cultural American va invita marti, 20ianuarie, ora 11,la conferinta de presa dedicata lansarii unei carti-eveniment: "Presedintele Obama: Drumul catre Casa Alba". Conferinta are loc cu ocazia investirii oficiale a lui Barack Obama ca Presedinte al SUA. Vor lua cuvantul Julie O'Reagan, atasatul cultural al Ambasadei Statelor Unite, si Rodica Mihaila, directorul Centrului de Studii Americane, Universitatea Bucuresti."

Invitatie
:
"Va rugam sa ne transmiteti numele jurnalistilor acreditati de institutia dvs. pentru a estima numarul de carti oferite si pentru a facilita accesul in Centrul Cultural American. In vederea controlului de securitate va rugam, de asemenea, sa aveti la dvs. un act de identitate si legitimatia de presa. Accesul in cladire se va face incepand cu ora 10:00."

Cristian Neagoe
PR Manager

cristi.neagoe@puzzleworks.ro
Str. Eremia Grigorescu nr. 4

(Poate va era dor de Cristi Neagoe...)

Si un comentariu din Gardianul:

"Poneiul roz a evoluat
La Centrul Cultural American a avut loc, ieri, lansarea cartii “Presedintele Obama – Drumul catre Casa Alba”, in prezenta doamnei Julie O’Reagan, atasatul cultural al Ambasadei SUA la Bucuresti. Unul dintre amfitrioni a fost celebrul Cristian Neagoe, responsabil PR al editurii care a publicat cartea despre Obama, fost angajat al Institutului Cultural Român din New York. Cristian Neagoe a devenit celebru anul trecut dupa ce, in calitate de angajat al Institutului Cultural Roman de la New York, a supervizat o expozitie de arta in care a fost expus, printre alte “opere” care desacralizau crucea sau menora, celebrul ponei roz cu o svastica pe coapsa. Neagoe a precizat ca volumul despre Obama este primul lansat de noua editura, fiind de fapt o reproducere aproape fidela a cartii aparute in decembrie anul trecut in SUA. La lansare a vorbit si directorul Centrului de Studii Americane, doamna Rodica Mihaila, care a subliniat ca momentul investirii are loc intr-un an in care SUA se confrunta cu doua razboaie si cu o criza economica la fel de grava cu cea din anii ’30 ai secolului trecut. “Obama apare cu un extraordinar mesaj universal, care trece de clivajele din societatea americana si din orice societate, care se reduce la speranta (hope) si la schimbare (change)”, a spus directoarea Rodica Mihaila."

2 comentarii:

neacsu spunea...

hehe, cum m-ai descoperit cu comentariul? am incercat sa fiu cat mai discret :D

Lilick Auftakt spunea...

Eheeeee, am eu metodele mele. Hihi! :)