13 ian. 2009

Doua amanunte









Primul: "Pe 30 aprilie 2008, cand scria acest text la ea pe blog, stia Elena Udrea ca i se va infiinta cu dedicatie Ministerul Turismului?

Al doilea: Vanghelie ameninta ca daca Gabriel Oprea nu va fi revocat din functie de catre Boc, PSD-ul se va retrage de la guvernare. A mai precizat ca acest lucru s-a discutat in sedinta BPN. Credeti ca Boc-Basescu vor mima vreo impotrivire in acest caz?

3 comentarii:

Lucia Verona spunea...

Daaaaaaaaaaa:)
Avea deja buba!

Cu ieşirea de la guvernare, nu ştiu, dar vorba ta, va fi interesant şi ne vom distra.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia Verona

:))) La buba a pupat Zeus si a trecut. :))

Anonim spunea...

Era o vorba pe vremea lui Ceasca:

“Caligula cel sinistru
Si-a facut calul ministru.
Ceausescu, mai galant,
Si-a facut iapa savant!”

Si Basescu si-a facut Elenele mari politiciene si suntem acum nevoiti sa le suportam cu totii inteligenta de tip raget de asin in direct si la ore de maxima audienta. Oricine e liber sa-si iubeasca progeniturile si ibovnicele, dar pana la a le impune in viata publica pe post de geniu mai e cale lunga. Pentru ca, scroafa odata ajunsa in copac, se crede privighetoare.
In ceea ce priveste amenintarile lui vanghelie sunt convins ca pesedistii nu vor da inapoi. Pedeleprele n-au incotro si vor trebui sa accepte ca n-au loc de intors. Cred ca nastase a avut dreptate, ba-secu i-a supus la un test de rezistenta! Si cred ca este abia primul test. Se pregateste cred spargerea psd, dupa scenariul patentat cu draga stolo impotriva PNL.