10 ian. 2009

Boc si Geoana incercand sa puna tara pe roate :)))

10 comentarii:

Anonim spunea...

Ok.Da care-i boc si care-i geoana ? opinia mea: geoana e bicicleta si boc e busteanul

Anonim spunea...

Important e ca amandoi au geci de aceeasi culoare. Deci trebuie sa intelegem ca nu mai e mult pana la fuziune, nu? :))

Lilick Auftakt spunea...

Hai, mai, @Mos..Hahaha!

@Adi

Situatia e cam albastra... :)))

Anonim spunea...

:)) Railor! Sunt ambitiosi. Invidiosi pe "criza" provocata de Tariceanu, vor sa ne arate ca ei pot provoca una si mai mare.

Lilick Auftakt spunea...

@Alandra

Numai sa nu se puna cu criza provocata de americani. :))

Anonim spunea...

Lilick,

Pentru ca nu pot vedea ce fotografie(film) ai postat si pentru ca esti de partea cealalta a baricadei (iar ai inteles gresit , nu facem politica, era vorba de relatia om-oama) ma abtin de la comentarii si postez o alta glumitza.... sper sa nu ma "razi"....cu razatoarea moderarii nu cu rasul consternarii...

Typical macho man married typical good-looking lady and after the wedding, he laid down the following rules:

"I'll be home when I want, if I want and at what time I want-and I don't expect any hassle from you. I expect a great dinner to be on the table unless I tell you that I won't be home for dinner. I'll go hunting, fishing, boozing and card-playing when I want with my old buddies and don't you give me a hard time about it. Those are my rules. Any comments?"

His new bride said, "No, that's fine with me. Just understand that there will be sex here at seven o'clock every night.. whether you're here or not."

Anonim spunea...

Unul dintre ei apare fara cap; nu are ,nu se vede, cine stie??Ne-am putea da seama cine este respectivul, daca respectam ordinea alfabetica...

Lilick Auftakt spunea...

@Canadiene. Merci ca ne faci sa radem, dar si eu tot ceva amuzant am postat. :) Dar de ce nu vezi filmuletul, mai? Nu mai intra cu proxy..

@Gina R

Daca te uiti la filmulet o sa vezi ca au ambii cap. Hihihi!

Anonim spunea...

Lilicko - ochi tulburatori,


intru pe bloaga tau de la birou , iar baietii cu ochi albastri de la mine din ograda intreprinderii au pus o multime de filtre si filtruletze ca sa pazeasca bostanaria...... "youtube" ??? - ne-am luat gandul de la el de mai bine de jumatate de an.....

ma bucur insa ca pozele mov nu le-au putut scoate....

Sa fii iubita !

Lilick Auftakt spunea...

@Canadiene,

Dar nu te revolti cu dictatura aia? :)) Acum inteleg eu de ce il accepti pe Basescu...Pai mie daca mi-ar zice cineva in vreo secunda a vietii ca nu am voie ceva ce nu e toxic, nu raneste, nu ucide..de-a dracu' as face in ciuda si nu as asculta. Atat le trebuie: sa interzica si pozele mov...Hahaha!