1 ian. 2009

Furtul anului!

Daca anul trecut Traian Basescu a fost huiduit si fluierat in Bucuresti aproape non-stop la trecerea dintre ani (vezi AICI), anul asta s-a retras la Brasov. “Ce se intampla?” s-au intrebat probabil milioane de romani care se uitau la televizor in timpul revelionului. Ceasurile de-abia aratasera 23:58 si Traian Basescu se si apucase sa numere ultimele secunde spre 2009. Asta dupa ce SPP-istii si autoritatile care erau alaturi pe scena se tot uitasera disperati la ceasuri (urmariti-i cu atentie! la 23:56 i se spune: "mai avem doua minute"), facandu-si semne pe sub sprancene ca nu cumva sa rateze Presedintele "furtul anului". Si uite-asa, 2008, anul care trebuia sa fie mai lung cu o secunda, a fost pana la urma mai scurt exact cu minutul ascuns in palarie de Traian Basescu.




Basescu fura un minut din anul 2008
Vezi mai multe video din Blog »

4 comentarii:

Anonim spunea...

Aiurea, erau afumati sepepistii, i-a corupt Comandante , lmao

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

Pai numai asa mai poate sa pacaleasca. Daca era la Bucuresti iti imaginezi ca era mai rau decat anul trecut. Il fugareau...

Mihai spunea...

V-am zis ca-i zice una din popor? Ce? Cine a pronuntat cuvantul "brasoave"? La multi ani!

Anonim spunea...

e un distrus.acum corupe shi timpul.pai cautatzi shi va informatzi cat se cheltuieshte pt a se determina daca sau nu trebuie introdusa 1 secunda shi acest domn calmuk ,beat mort(parereamea)fura 1minut.adik daca el vrea sa.l fure,io ii vreu pielea in batz pt asta!