26 ian. 2009

Se baga cotlete si omagii!


REALITATEA.NET - Peste 400 de braşoveni s-au călcat în picioare pentru a cumpăra cotlete de porc la promoţie - VEZI VIDEO

Dupa ce zilele trecute am asistat aproape in direct la moartea unui "domn Lazarescu", mort de foame in Romania anului 2009, dar si omorat de un sistem bonav intr-un "care-pe-care" sfasietor, astazi am vazut si o bataie pe mancare. Mai exact pe cotlete, la Brasov.
In timpul asta guvernul amana majorarea salariilor si a pensiilor pana in septembrie, iar Elena Udrea flutura niste posibile tichete de vacanta in locul primelor de vacanta.
Sa nu va imaginati ca nu exista bani. Bugetul e mai mare decat anul trecut. Numai ca acesti bani se vor transforma in pomeni electorale in campania din toamna pentru prezidentiale. Atunci va ploua cu cadouri. Acum insa guvernantii au tot interesul sa zica "suntem in criza". Pana in septembrie, cand, ca un facut, ne vor scoate din aceasta criza. Cu "eforturi imense".
Azi, pentru ca e ziua in care s-a nascut monstrul mitocaniei si al prostiei, Ceausescu, si pentru ca cele ce le simteam pe vremea lui devin din ce in ce mai prezente in vietile noastre, sa ii aducem un Omagiu. Ca a invins.











Pardon, cred ca Omagiul de mai sus s-a dat. Dar am gasit altul...in care cei care pupau ieri pupa si azi. Ne multumim si noi cu ce gasim pe piata. Ca doar e criza, nu?


















Ada Milea - Acum vom manca trandafiri
Asculta mai multe audio Muzica »

17 comentarii:

Ionut POCLID spunea...

Lumea cumpara cotlete pentru ca nu are ce minca acum sau face provizii pentru viitor? La urma urma urmei e normal sa fie bataie pe carne pentru ca la fel ca si oina, "bataia la carne" e un sport national pe cale de disparitie.
Asadar ai pitocit chestia cu Omagiile fix la fix, drept urmare parca vad ca miine pe la 5 dimineata o sa iasa lumea sa se puna la rind la orice, doar asa ca s-o puna de-un remember!:))La multi ani!!!

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut

Acest "remember" o sa il sarbatorim zilnic. Daca au votat trandafiri sa manance tradafiri, asa cum spune Ada Milea...Pofta buna! :)

INCERTITUDINI spunea...

Se poate face haz de necaz,putem rade/plange/critica, dar esenta ramane: se moare si de foame , dar si cauza dispretului unora fata de altii.Exista in fiecare oras cel putin cate un posibil domn Lazarescu.Oamenii renunta sa scrie, sa se adreseza cuiva, pentru ca nu mai stiu cine i-ar putea ajuta, cui ii pasa cu adevarat..Acum toata lumea a intrat in isterie, cu Slatina; dar a trebuit sa moara un om , ca sa se recunoasca uratele ascunzisuri ale halatului alb.Va trece o vreme si:"mortii cu mortii, viii cu viii".
Am scris ceva la mine pe blog, in seara asta, pentru ca .., nici nu stiu de ce am facut-o...

Ionut POCLID spunea...

La urma urmei din trandafiri se poate face dulceata, dar consumata in exces dai in diabet. Tot nu-i bine.

Lilick Auftakt spunea...

@Floare albastra

Te rog, poti sa ne lasi un link la articolul tau?

@Ionut

Mai bine diabet decat sa votezi cu aia. Tii un regim dur toata viata dar macar stii ca nu te-ai dedulcit la comunism. Cu toate astea, nu-mi plac trandafirii nici in dulceata.

Ionut POCLID spunea...

@Floare Albastra
Nu asta e problema ca amurit un om. Zilnic mor oameni in spitale si nu toti din cauza lor. Este unul din cazuri care s-a descoperit, la fix folosit de ministru sa-si arate muschii. Problema e din lumea medicala unde vorba "corb la corb nu-si scoate ochii" functioneaza perfect. NU e penibil sa te agati de niste aspecte legale atunci cind sanctiunea nu poate fi decit una (si asa prea blinda)? Nu ai sa vezi niciodata in nici un oras din tara medici care sa recunoasca ca au gresit sau ca au gresit colegii lor intr-un astfel de caz. Daca vrei exemple iti dau nenumarate. Ajungem astfel tot la sistem care putred a devenit extrem de permisiv. Pe cit pariem ca acei medici si asistenti vinovati din punctul meu de vedere vor cistiga in instanta si vor fi reangajati pe posturi cu plata integrala a salariului pe perioada cit nu au lucrat? Nu ti-e greata?

INCERTITUDINI spunea...

http://incertitudini2008.blogspot.com/
"subtirica din vecini".

Ionut POCLID spunea...

Realist vorbind, insemna ca sintem diabetici. Nu vom scapa de ei prea curind si uite ca am scapat boala de sub control acum, tre` sa trecem pe insulina. :)) Oare care ar fi formula ideala pentru o injectie de efect care sa ne scape de boala?

Lilick Auftakt spunea...

@Floare albastra

Multumesc! :)

@Ionut

Eu totusi sper ca in toamna sa scapam de ei. De aceasta coalitie periculoasa.

INCERTITUDINI spunea...

Sunt de acord cu ce spuneti, asta si cred in legatura cu instanta.Nu cred ca toti medicii sunt la fel; am vazut in spital medici , care seamana cu cei despre care tocmai discutam, dar am intalnit si OAMENI, care merita tot respectul.
Asta se intampla , cred , cam in toate sectoarele. Exista profesori care bat elevii, altii care ii trateaza total incorect, dar exista si profesori care isi fac meseria cu pasiune si mult profesionalism.
In sanatate, esenta este VIATA.Si in educatie este tot VIATA, dar altfel.Cred ca trebuie schimbari esentiale, peste tot. Daca fiecare ne-am face corect munca, in bucatica noastra, poate ca totul ar arata altfel.Asa am crezut si asa am si facut mereu.Scuze pentru ca m-am aprins..

Ionut POCLID spunea...

Nu cred...dar in fine...speranta moare ultima:D
Cum draq sa scapi de ei daca avem un popor de telenovelisti si manelisti?
La fel ca presedintele?

Anonim spunea...

Nu e vorba despre dulceata, ci despre rahat, si nu din ala de la care se face diabet. Nu cu glicemia are probleme Moraru, ci cu colana vertebrala.
Cat despre cafteala pe cotlete, cred ca e vorba despre reflexul conditionat al lui Pavlov: frig, mizerie, dictatura, deci "omor" la carne. Sa mai zici ca n-au romanii memorie.

Ionut POCLID spunea...

@radovan

Daca pui o perioada indelunga un om cu un ciine inchisi intr-o camera cind le dai drumul nu iese ciinele vorbind, iese omul latrind...apropoo de Pavlov

Anonim spunea...

Ma gandesc cum se simte patronul magazinului cand vede aceste imagini. Isi bate joc de oamenii aia, ca e saracie in tara (din cauza hotilor de la guvernare, din '89 pana in prezent). Patronul arunca cotletele ca la caini. Rusine! Ala trebuie inchis pentru bataie de joc, nu jigniti bietii oameni infometati in tara asta in care nu se intampla nimic bun. Si in care sunt distruse agricultura, industria, cultura....TOTUL.

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

Nu stiu cu se simte acel patron. Nu cred ca ii pasa. Ma gandesc insa cu se simt oamenii aia care au decis sa se umileasca pentru a manca o bucata de carne.

Anonim spunea...

Eheeeee daca ai ratat lansarea, acuma esti invidioasa :)
http://moscalifar.eu/?p=2105

Anonim spunea...

I beg your pardon,
I never promised you a rose garden.
Along with the sunshine,
There's gotta be a little rain sometimes.
When you take you gotta give, so live and let live,
Or let go.
Lynn anderson - ,,Rose Garden''