20 ian. 2009

Traian Basescu este o catastrofa



Traian Basescu - indemn la neaplicarea legilor votate in 2008
Vezi mai multe video din Blog »

Basescu a spus acum cateva minute ca cifrele previzionate de CE pentru deficitul bugetar pe 2009, adica 7,5 %, sunt REALE. Dar a mai precizat ca aceste cifre sunt calculate avand in vedere respectarea legilor votate in 2008. Aplicarea acestor legi ar fi pentru Romania o "catastrofa" - a mai spus presedintele Basescu. A, da? Cumva e vorba si de legea 221/2008? Marirea salariilor profesorilor este o catastrofa? Pai cand spunea Tariceanu asta era facut aproape nebun de presedinte. Acest presedinte catastrofa. Profesori, sa-l dati jos...BINE!
(Si astazi scrisesem ca trebuie OBLIGAT sa vorbeasca. Nici nu ma asteptam sa o faca atat de repede si atat de prost)
Stirea pe HotNews

20 de comentarii:

Anonim spunea...

Acesta este doar un nou episod din serialul de cosmar " Ce pohteste Zeus"-in rol principal Traian Basescu.Cu stima Octav :)

Lilick Auftakt spunea...

Buna, draga Octav!

Ce pofteste Zeus? Sa nu se respecte legile, si, in caz ca profesorii fac scandal sa arate cu degetul spre ei? Niet! Nu ii merge! Sa-si inghita episoadele... :))

Anonim spunea...

Papusa, mai uita-te odata pe http://lilick-auftakt.blogspot.com/2009/01/deficitul-bugetar-pe-2008.html si vezi daca s-a mai schimbat ceva de atunci...
PS Nu BallaDUR-ul tau sau Basescu o sa plateasca nota de plata, ci oamenii obisnuiti. Si astept sa taxezi si sloganul "Am dublat pensiile si salariile! O vom face din nou!".

Lilick Auftakt spunea...

@Anonim

De ce nu scrii cu nick-ul tau cu care scrii de obicei? Ti-e frica de mine? :))
Nu s-a schimbat nimic de atunci deoarece doar in martie vom afla cifrele reale ale bugetului pe 2008. De ce sa taxez sloganul? Au dublat pensiile si salariile? Da. Ar fi facut-o din nou? Da. Si atunci?

Anonim spunea...

Ce va face Basescu m-ar interesa mai putin. Omul oricum n-are in cap decat cum sa obtina un al doilea mandat. Mai interesant mi se pare ce vor spune altii.

Ceva ma face sa cred ca stimatii profesori n-au sa protesteze cine stie ce cand au sa afle ca nici vorba sa li se mareasca salariile cu procentul promis (si votat).

Nu stiu cum se face ca pe vremea 'odiosului' Tariceanu multi erau lei-paralei si infierau regimul cu manie proletara. Acum ii va apuca brusc simtul 'raspunderii' si vor tacea malc, spre satisfactia prezidentului de la Cotroceni :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Daaa. Sau vor scrie, vorba Zoei Petre, despre "Efectul razelor gamma asupra anemonelor". Asa procedeaza cand vor sa se faca ca nu aud, nu vad.

Anonim spunea...

@ Lilick

Cei care vor scrie despre 'efectul razelor gamma asupra anemonelor' vor fi profesorii universitari, care au salarii mari.

Grosul vor injura pe la colturi, iar la vot il vor vota tot pe... Basescu, in ideea ca nu-i bun, dar pe cine sa punem in loc? :)

Lilick Auftakt spunea...

Asta ati citit???

http://www.realitatea.net/claudiu-saftoiu--basescu-asculta-discutiile-dintre-iliescu-si-geoana--cum-comentati_441277.html

Lucia Verona spunea...

Cineva - un om deştept şi care ştie despre ce e vorba în propoziţie - a zis ieri la o televiziune că evaluarea Comisiei Europene este pe baza politicilor existente în 2008. A politicilor, nu a legilor! Nu e integral acelaşi lucru. Cine i-a scris preşedintelui discursul n-a înţeles.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia Verona

Sau el a manipulat asta in interesul lui si al guvernului pe care il conduce.

Lucia Verona spunea...

N-am spus eu asta :)
Dar chiar cred că nu a înţeles bine.

madalina ionescu spunea...

să-l ... pe Pogea, care ieri a spus că cifrele avansate de CE despre Romania nu-s corecte.

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia

Nuuu... Stiu ca nu ai spus.
Dar cum greseste el numai in sensul care ii vine bine..

@Mada

Pai...sa-l! Ca uite, de ieri pana azi s-a schimbat schimbarea!

Anonim spunea...

Basel a garantat ca viitorul guvern va anula ordonanta de amanare a majorarii salariilor profesorilor cu 50%. In ciuda faptului ca liberalii i'au spus atunci: "Suntem responsabili si nu avem bani"

Deci Basel stia asta de la guvernantii liberali. Si cu toate acestea a GARANTAT marirea salariilor profesorilor cu 50% de catre viitorul guvern(intamplator viitorul guvern e format tocmai din cei care au sustinut aberanta marire cu 50%: PDL+PSD). Si nu numai lor ci s'a exprimat pentru marirea salariilor in aceleasi limite si altor bugetari.

Chiar el spunea:
"Ideea ca nu sunt bani nu este o realitate, bugetul poate fi asezat pe prioritati, or, din acest punct de vedere, este doar o chestiune de vointa: daca vrei sa asiguri finantarea sistemului de educatie sau nu, daca vrei sa asiguri resurse pentru salariile profesorilor sau nu."


Sorry pentru ca am reluat aceasta postare aici, insa acest thread e mai actual.

Anonim spunea...

@lilick
"http://www.realitatea.net/claudiu-saftoiu--basescu-asculta-discutiile-dintre-iliescu-si-geoana--cum-comentati_441277.html
"

In mod normal Basea ar trebui sa'l dea in judecata pe Saftoiu(daca acesta nu aduce niste probe).

Crezi ca o sa iasa ceva?

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Te citisem si dincolo. Nu e nicio problema ca ai scris si aici. Uita-te pe Hot News. Am pus eu sus link. Uita-te, te rog, la comentarii!

Anonim spunea...

@Lilick,

Acu' am citit. Basea e de un tupeu inimaginabil. Tokmai el garanta cu marirea salariilor cu 50%, in timp ce liberalii ii spuneau ca nu sunt bani, tokmai PDLul si PSDul au fost initiatorii acelei legi de marire cu 50%, tokmai cele doua partide au luat voturi pentru garantarea acestei mariri...

Insa nu'mi fac iluzii, atat slugoii deontologi, cat si pupinii vor gasi explicatii (de vina e Patriciu) si vor continua sa pupinbaseasca.

Poate ca totusi oamenii simpli vor intelege cate ceva din intamplarea asta.

Lilick Auftakt spunea...

@Bogdan

Schimbarea la 180 de grade e ceva natural pentru Basescu. Nu zic nu. Si eu ii acuz tot pe deontologi si pe pupini: stiu cateva bloguri pe care s-a aplaudat frenetic cand Basescu a promulgat legea in felul in care a facut-o.
Le recomand liberalilor sa afiseze in toate scolile si pe toate gardurile (vorba vine) cate un pasaj din ce spunea presedintele acum doua luni si ce spune azi. E de ajuns doar atat.

Anonim spunea...

Claudiu Saftoiu a facut o declaratie la RTv care "a bagat mortu-n casa" lui Basescu.
Antena 3 o diseca la emisiune a lui Gadea.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Merci.. Am pomenit si eu de declaratia lui Saftoiu pe ultima postare. Vino acolo. :)