24 ian. 2009

PD-L absoarbe PNG












Deputatul PDL Cezar Preda a declarat astăzi că este unul dintre iniţiatorii fuziunii PNG-CD cu PDL şi că liderii centrali ai partidului vor trebui să analizeze "de urgenţă" oportunitatea acestui proiect.

"Am primit semnale de la organizaţiile locale ale PNG-CD, care şi-au exprimat intenţia de a veni la noi", a declarat, pentru Agerpres, vicepreşedintele PD-L.

În opinia lui Cezar Preda, "formula care se impune este (...) fuziunea prin absorbţie".

Deputatul PD-L crede că acest proiect se va realiza "cu sau fără Gigi Becali", în condiţiile în care acesta "şi-a anunţat iniţial intenţia de a se retrage din viaţa politică". - Adevarul

Bravo, Cezarica! Totusi: nu erau destui ciobani in PD? :))

Update: Mare atentie! Daca Becali scapa de puscarie, si daca o sa vedeti pe undeva prin curtea PD-L echipa Steaua sau alte proprietati ale Ciobanului (eventual via Cluj), sa nu ziceti ca nu v-am spus.

12 comentarii:

Marius Mina spunea...

Prin absorbtie sau prin insertie?
D-na Doctor Udrea negociaza cu psiho-becalo-patul la palatul din Aleea ALexandru...?

Marius Mina spunea...

Au intrat in panica raioasele portoclii daca au ajuns sa si-o puna cu Becali.Dar de teampitel scapa repede Basea.Un dosar-doua dosare si hopa tzopa penelopa, impuscaram antilopa.


I love this shit

Lucia Verona spunea...

Pe plaiul mioritic e întotdeauna loc pentru ciobani.

Lilick Auftakt spunea...

@Marius

Partidele pe care le-au absorbit nu au reusit sa le aduca procente in plus.
Si totusi, atunci cand un partid se indreapta spre un anumit...filon sa-i zicem, capata prin adaugare de nuante o anume culoare, iar votantul se transforma. Prin pierderea galbenului din culoarea portocalie si adaugarea verdelui, tare mi-e teama ca portocaliul ala se va transforma intr-un cacaniu nationalst de toata "frumusetea". Ceea ce e..periculos.


@Lucia

Si din nou Miorita ne e scuza! :)

Marius Mina spunea...

Cred ca tu iti complici singur existenta, prea mult credit dai unor stiri din colectia "2 bani". Uite-asa reusesc molustele sa zapaceasca lumea de creierii capului.
Sunt onanismele lui Tzurcanu si Lazaroiu sa tina lumnarea aprinsa dobitocului .Altfel sucomba .
.... mare valoare de piata are PNG ul imbecilului .
c'mon bre !

Lilick Auftakt spunea...

Adica? Ce complic si pe cine? Scriu pe blogul asta de cateva luni bune despre relatia PD-L cu PNG si PRM. In curand vor fi si ai lui Vadim absobiti. Sa vedem ce mai zic aia care negau...
La fel cum neaga si ca PD-L erau intelesi cu PSD.
Mai, tu stii ceva de un blog al lui Crin? Cineva mi-a zis ca si-ar fi facut...

Anonim spunea...

Ala isi duce oile la pascut pe Ghencea si tot nu renunta la stadion :)))

Lilick Auftakt spunea...

@dramoleta

Acum cateva minute a vorbit la Realitatea. Mai declarase el in urma cu cateva zile ca nu isi mai risca banii familie. Dar azi a fost intrebat daca vinde si cu cat. Inclusiv daca vinde si stadionul. A zis prima data ca da cu 20, apoi cu 10, apoi cu 5....Trist-ironic. Era super apasat de probleme, si se vedea ca ii e frica.
Eu am luat mesajul lui, ca vinde, ca pe o oferta facuta "cuiva" pentru a scapa de puscarie.

Anonim spunea...

Cine are rabdare ar trebui sa caute si sa reciteasca discursul tinut de Basescu in 2007, imediat dupa ce a revenit la Cotroceni.

Cu acea ocazia, Basescu ii multumea pentru sprijin "domnului George Becali" (cu accent pe 'George', ca oierului nu-i place sa-i zici 'Gigi').

Pai a fost nevoie de sprijin in 2007 si n-o fi acum, in 2009, in prag de alegeri prezidentiale? :)

Lilick Auftakt spunea...

@Liviu

Si de bani de la Jiji e nevoie. :))

Unknown spunea...

Pai sprijin inseamna si bani, sau mai ales bani, ca partidu' in sine e caca-maca.

Lilick Auftakt spunea...

@Cristian

Ma refeream mai concret la banii pe care Jiji trebuie sa ii dea pentru campania electorala a lui Basescu de anul asta. De asta e presat acum. Si de asta am scris sus ca daca va scapa de puscarie inseamna ca e cotizat unde trebuie.