9 mar. 2010

Despre slugile fricoase... (Plus PS important)

"Eu nu discut de viaţa personală a oamenilor, dar în locul domnului Patriciu n-aş fi luat masa cu Cataramă în seara de după congres." Crin Antonescu a “Sinteza zilei” cu Mihai Gâdea. Via Roxana Iordache.

Acum doua luni Cristian Preda insinua ca liderul PNL ar fi un fel de marioneta a lui Dinu Patriciu. Era de altfel tema preferata a pedelistilor, atunci cand se refereau la Crin Antonescu (Intre timp insa a ajuns dictator). As fi curioasa sa gasesc o singura fraza prin care un pedelist (nu neaparat seful partidului) isi da cu parerea in legatura cu Traian Basescu, incercand sa sugereze ca una din atitudinile/deciziile/gesturile sale deranjeaza in vreun fel. Nu cautati, nu exista. Si cum in ultimii cinci ani nu a existat asa ceva, m-ar mira sa apara vreun "curajos" acum.
......................
P.S. - Postare cu date folositoare pt. liberali la Transildania. De exemplu: Orase care i-au adus un scor foarte bun lui Crin. Bastioane care isi pot intari rapid pozitiile in zona: 1. Deva 33,1%, 2. Sibiu 32,4%, 3. Timisoara 30,6%, 4. Brasov 29,9%, 5.
Oradea 29,8%, 6. Zalau 29,2%, 7. Targu Mures 28,8%, 8. Baia Mare
28,6%, 9. Bucuresti 28,5%, 10. Bacau 28,03%, 11. Tulcea 27,6%, 12.
Cluj 26,7%, 13. Giurgiu 26,4%, 14. Ramnicu Valcea 25,4%, 15. Iasi si
Suceava, 24,9%.

6 comentarii:

Anonim spunea...

CU OCAZIA VIZITEI PRESEDINTELUI BASESCU IN JAPONIA CINEASTII ROBERT HORVATH- DEVA SI SOTIA SA KIYOKO HORVATH DECLARA GREVA FOAMEI IN FATA AMBASADEI ROMANE DIN TOKYO

PRESEDINTELUI ROMANIEI TRAIAN BASESCU.
Ma numesc Robert Horvath Deva si sunt de meserie cineast. Am absolvit IATC Bucuresti si am lucrat la toate studiourile din tara. Continui sa-mi exercit profesia la studioul meu de film cu sediul in New York si Tokyo. In occident sunt cunoscut mai ales ca pictor si fotograf artistic. Ultima mea expozitie " FROM DALI TO DEVA " sa bucurat de succes . http://www.devagallery.com/
In I976 fiind acuzat de trimiterea unor materiale filmate despre Ceausescu am fost acuzat de inalta tradare. In timp ce eu mi-am pus viata in joc pentru caderea comunismului, un politruc rosu, pe nume Vladimir Tismaneanu scria ( tot in 1976)
“Un răspuns de principiu,......îl aflăm în definirea de către tovarăşul Nicolae Ceauşescu, secretarul general al Partidului Comunist Român, de pe poziţiile marxismului creator, (…).. Singura modalitate de a depăşi acest statu-quo este revoluţia socialistă, în care clasa muncitoare, condusă de Partidul politic revoluţionar, va avea rolul principal”.
Acum cateva luni am incercat sa prezint documente importante reprezentantei Romaniei la ONU Simona Niculescu care sa fie predate dumneavoatra. Ele clarifica pentru prima data fatul ca Vladimir Tismaneanu a fost trimis in Statele Unite ca agent al securitatii romane, cerand deschiderea unei anchete prezidentiale. Dansa a refuzat precizand ca daca voi deschide plicul cu documente confidentiale, audienta a luat sfarsit. La intalnire au participat adjunctul misiunii T Morar si consulul adjunct la New York A.Berechet. Datele principale pot fi gasite in serialul de 12 articole intitulat DESCONSPIRAREA SOBOLANULUI ROSU VOLODYA TISMANETKY publicat pe blogul meu personal.
Nu ramane decat sa ma alatur celor mai mult de o suta de personalităţi marcante ale militantismului anticomunist din Europa şi din lume şi-au exprimat ingrijorarea faţă de modificarea misiunii Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc. Mentionez printre ei pe laureata premiului Nobel Herta Muller si pe Radu Ioanid director la Muzeul Holocaustului din Washington.
In consecinta in semn de protest privind restrîngerea investigării crimelor comunismului si a numirii lui V.Tismaneanu in fruntea IICCR, declar simbolic greva foamei pe timpul vizitei oficiale a persoanei dumneavoatra in Japonia.
Robert & Kiyoko Horvath Tokyo Japan
BLOG http://devanewyork.blogspot.com/

Lilick Auftakt spunea...

@R.H.

:)))) Va rog sa va legati si cu lanturi.

neinfectat de comunism spunea...

Placa asta cu Patriciu scartie rau de tot. De fapt cred ca are doar o singura rila in cerc, fara iesire.
Cand era Tariceanu era omul lui Patriciu, cand Antonescu s-a duelat cu Tariceanu a castigat Antonescu si brusc a devenit el "omul lui Patriciu". Dupa ce liberalii timp de mai mult de 10 ani au fost in propriul partid prizonierii unor agenti a altor partide, cred ca acum deranjeaza cel mai mult faptul ca nu pot fi controlati din afara.

Lilick Auftakt spunea...

@Neinfectat de ipocrizie

Portocaliii se stiu pe ei, si prin prisma propriilor experiente analizeaza tot.

Anonim spunea...

DANA

PS-ul postat il stiam foarte bine, dar m-am intristat acum ca l-am vazut din nou.

Deva, spune ceva pentru liberali. Da, spune. Primarul de aici, Mircia Muntean - aflat la al treilea mandat - a obtinut incepand cu anul 2000 performante in crescendo pentru PNL la locale si parlamentare. Cu toate acestea, in urma manevrelor de culise ale lui Dan Radu Rusanu (ajutat si de Orban, care spere la ceva) Muntean a fost debarcat josnic de la sefia PNL Hunedoara in locul lui fiind ales Mircea Molot, presedinte al CJ Hunedoara, individ care nu ar fi existat daca nu era Muntean.
O prima consecinta, unul dintre cei mai buni parlamentari ai PNL, deputatul Ioan Timis a plecat la PD. Si mai mult ca sigur ca va pleca si fratele sau, primar in Hateg. Prin pierderea de catre PNL a "Tarii Hategului", se creaza o bresa puternica a PDL, se pierde un colegiu de deputat si 1/2 dintr-un colegiu senatorial. Cred ca orice comentariu este de prisos

transildania spunea...

@Dana
nu am absolut nici o informatie despre dedeubturile din Hunedoara. Tot ce stiu insa e ca atat Muntean cat si Molot sunt membrii in echipa de conducere a liberalilor, iar Hunedoara este cel mai bine reprezentat judet.