28 mar. 2010

Gala TNL 2010

Mi-a lasat o impresie foarte buna organizarea si sincronizarea de la Gala TNL. Vreau sa va spun ca nu ma asteptam. Tin la liberali, insa nu am considerat niciodata ca organizarea ar fi punctul lor forte. Si totusi…

Totul a mers uns. Nicio pauza, nicio balba, fara momente moarte. A durat exact atat cat ar fi trebuit sa dureze si nu a fost nimic in plus sau in minus. Fiecare discurs al seniorilor, niciunul prea lung, a avut nota lui de originalitate, de parca ar fi fost totul regizat in detaliu.

Evenimentul a avut parte de prezentarea lui Cristian Topescu, care a punctat in stilul caracteristic, cu nuante de umor fin. Au intrat pe rand in scena domnul Quintus, domnul Dinu Zamfirescu, domnul Chiliman, Crin Antonescu si Calin Tariceanu unul dupa altul, Varujan Vosganian cu un umor debordant care a provocat ropote de aplauze. Apoi Diana Tusa, Mihai Voicu, Cristian Adomnitei si, bineinteles, multi liberali foarte tineri. Marii absenti (din punctul meu de vedere) au fost Ludovic Orban si Mircea Diaconu. A lipsit si Alina Gorghiu. Desigur, toti motivat.

Atat conditiile tehnice cat si realizarea artistica (au existat chiar momente de muzica clasica si un documentar despre istoria partidului) mi s-au parut deosebite. Jurnalisti putini. Foarte putini. Nu am recunoscut pe nimeni. Insa am avut placerea sa vorbesc cu domnul Chiliman, cu domnul Zamfirescu, cu Diana Tusa, cu Mihai Voicu si cu alti liberali si, din pacate, tocmai iesisem putin cand a venit in coltul bloggerilor Calin Popescu Tariceanu. Insa sper sa il cunosc personal cu proxima ocazie. O surpriza : fundalul scenei era… violet ! :)

Felicitari lui Alex Marin pentru entuziasmul de care da dovada, si pentru promptitudinea cu care parca imi ghiceste gandurile la astfel de evenimente. #NouaPolitica merge mai departe!

P.S. - Pentru Hendrix: La un moment dat, tinerii, la propunerea lui Cristian Topescu, s-au ridicat in picioare si au aplaudat in semn de solidaritate cu Cristian Anghel.

9 comentarii:

Anonim spunea...

Ma bucur ca a iesit ok. Ne revedem la urmatoarele evenimente. Urmatoarea statie: no basescu day :D

Lilick Auftakt spunea...

@Alex

Sigur! :) De-abia astept.

Crăciun Florin spunea...

Corect Lilick. Asa a fost si ma bucur ca a fost asa. Regret, i-am spus si lui Alex, ca nu am ramas pana la sfarsit.

Lilick Auftakt spunea...

@Florin (inca o data la multi ani). Cred ca nu a mai durat foarte mult dupa ce ai plecat.

ionut spunea...

Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa ajung si eu. Sunt sigur ca a fost un eveniment minunat...nici nu are cum..

Lilick Auftakt spunea...

@Ionut, chiar ma intrebam pe-acolo de ce nu te vad. dar sper ca ne intalnim pe 2. :)

Radu Humor spunea...

Ma bucur mult de cele auzite din mai multe surse .
Se pare ca liberalii revin in forta pe scena politica ( cred ca pana la urma se vor inchega intr-un tot ce va
contrbui la asezarea Romaniei pe un alt meridian politic!

Lilick Auftakt spunea...

@Radu

Da! :) Si eu ma bucur. Deja se pun la cale si alte evenimente. Daca o sa poti sa participi si tu, ar fi excelent.

Anonim spunea...

Mie mi s-a povestit. Am ajuns in Bucuresti abia pe la 10 seara...

Poate altadata. Dar la "No Basescu Day" nu lipsesc. Spor!