18 ian. 2009

Bagati carute! Mai multe carute!



Scuze ca am schimbat total genul muzical. De la Haydn la Guta e o distanta ca de la cer la pamant. Si totusi vremurile o cer. Cititi va rog la Simona Ionescu si la Mos Califar de unde am preluat videoclipul. Cititi va rog si in continuare:
"În România poţi să vezi pe stradă cel puţin la fel de multe Mercedes-uri ca în Germania, dar şi căruţe trase de cai. Asta-i încântă pe turiştii germani. (...)
Parcările sunt mai uşor de făcut, mai greu este cu drumurile."

E clar. Avem o rumegatoare blonda in guvern. O "Ceauseasca". Pe vremuri pastea in Pietrosu, comuna Costesti. Acolo a vazut ea multe carute. "Trase de cai". Acum se gandeste sa le promoveze la cel mai inalt nivel. Probabil ca pentru asta s-a consultat si cu sefului guvernlui, Traian Basescu, care a vazut "carute" si la Palatul Regal din Stockholm. Ba chiar s-a plimbat cu una in compania Suveranului suedez Carl al XVI-lea Gustav. Aurita! Cu coviltir.
Bagati mai multe carute! Cu balegile nu stiu cum o sa rezolvam, dar se ocupa Duduia si de ele. Le ia cu mopul.

14 comentarii:

Anonim spunea...

Ar trebui sa militam pentru promovarea MIN turismului si a imaginii tarii prin clipul asta wtf

Lilick Auftakt spunea...

@Mos Califar

:))Numai aparitia ei in public e o promovare a prostului gust si a manelei.

Lucia Verona spunea...

Dacă Vuitton nu desenează şi caroserii de căruţe... :) )))))

Anonim spunea...

Trebuie să le sugerăm celor de la Ikea să-şi lărgească sortimentul şi să vîndă şi kit-uri de căruţe, în pachete plate, de montat acasă, cu întreaga familie. Eventual mai multe modele, pentru toate gusturile şi buzunarele: combi, sedan, hatchback, decapotabile... Ştie cineva de unde se pot cumpăra cai sau măgari, pentru a le şi pune în mişcare? Iar pentru zilele cu zăpadă, sănii trase de cîinii comunitari...

Oare şi căruţele se înmatriculează la Poliţie?

Deschid o afacere pentru tunare căruţe de fiţe... Prevăd un succes nebun! Cine se mai bagă?

Lilick Auftakt spunea...

@Lucia, Lulutza

Sa nu uitam cristalele Swarovski. Alea se pot incrusta pe bice. :))

Lucia Verona spunea...

Da, cristalele Swarowski sunt de bază. Combinate cu kitul de la Ikea. :)

Anonim spunea...

Adevarul e ca dotarea de secol XX, este un potential turistic nevalorificat.
Eu eram pustan cand niste francezi s-au oprit sa fotografieze caruta cu fan trasa de bivolite.
Acuma ar fi o adevarata atractie turistica, ar fi considerata o "dresura" existenta in putine locuri din lume.
Daca ai plimba strainii cu bivolitele, sa-i filmezi, sa-si ia filmul amintire, va dati seama ce tentatie ar fi?
Mai ceva ca Dracula.

Lilick Auftakt spunea...

@Gheorghe

Da? Eu prin 2000 i-am facut scandal unui japonez care poza extaziat carute cu intentia de a le arata cand ajunge acasa. :))

Anonim spunea...

Dar la ricşă nu s-o fi gîndit coana Nuţi Spaima turismului ecumenic? Funcţionează doar cu un om-putere, că mai ieftin şi mai exotic nici că se poate... Ricşa în pachet plat, se montează uşor, în 15 minute, cu cheia imbus, eventual ricşa populară sau populistă, vopsită în roşu-galben-albastru - încă o sugestie pentru boşii de la Ikea... Pe bază de combustibil mai ieftin chiar şi decît fînul: lozinci mobilizatoare împotriva duşmanului de clasă! Crearea RATRB - Regiei Autonome pentru Transportul cu Ricşa din Bucureşti (respectiv din Cluj, Iaşi, Pleşcoi etc)... Succesuri turistice garantate!

Anonim spunea...

De ce i-ai facut scandal?
Vezi ca nu sti sa valorifici potentialul turistic, elementul traditional national?
Patriotismul tau a functionat ineficient.
Asta-i nivelul dotarii tehnice a agriculturii.

Suntem printre putinele tari cere utilizeaza inca animalele pentru tractiune, desi avem rezerve de petrol si am avut si industrie de tractoare si masini agricole.
Tractoare nu mai fabricam, aducem din import, produse agricole aducem din import, exportam doar petrol si lemn brut, pentru ca si fabricile de mobila au falimentat.

Anonim spunea...

@Lulutza ricşa e specifica Indiei, nu-i alelaj autohton.
Vrei sa fie acuzata de piraterie intelectuala.

Anonim spunea...

Aştept cu interes campaniile de imagine ale Lenuţei pentru România. Aştept să aud şi despre licitaţiile pentru acele campanii, cu sau fara caruţe... Fazele cu Dracula ale lui Agathon si clipurile ale tîmpe de acum vreo doi ani ar trebui surclasate la noile... posibilitaţi :)
Cele bune!
Servus!
Flavius

CRadu25 spunea...

Tipa este geniala! :):)
De mare angajament! Trebuie sa facem o petitie la Pinifarina sa faca un design special de caruta model Udrea, doi cai verzi pe pereti putere :D. Full option, GPS integrat (sa nu te pierzi in parcari), aer conditionat de decapotarea coviltirului etc. N-ai cu cine, dom'le, niste tarani!

Lilick Auftakt spunea...

@CRadu25

Am auzit ca ar fi renuntat la turismul balnear. Te pomnesti ca daca ne mai luam de ea renunta si la carute...O sa ne atace cu...sofranul. :)))